fbpixel

Search icon
Search
5+1 καλοκαιρινές τάσεις αξεσουάρ που φορούν όλα τα cool girls
TRENDS & CATWALKS

5+1 καλοκαιρινές τάσεις αξεσουάρ που φορούν όλα τα cool girls

Καθιερώστε τα στις επερχόμενες διακοπές σας!


Τα αξεσουάρ, ως γνωστόν, μπορούν να κάνουν make or break ένα outift. Ειδικότερα το καλοκαίρι που το layering αποχωρεί - τίποτα δεν μπορεί να αναβαθμίσει ευκολότερα την εμφάνιση σας από τα κατάλληλα accessories. Οι τάσεις των καλοκαιρινών αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να κάνουν τα σύνολά σας απείρως πιο διασκεδαστικά.  Ακριβώς όπως και το γενικότερο θέμα της μόδας φέτος, οι μεγαλύτερες  accessory τάσεις αποτελούν έναν συνδυασμό του παιχνιδιάρικου και κομψού - που προσθέτει ταυτόχρονα και πρακτικότητα, όπως την ηλιακή προστασία. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις έξι καλοκαιρινές τάσεις στα αξεσουάρ που βλέπουμε συνεχώς να φορούν οι πιο cool fashionistas.


Αν σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε τα καλοκαιρινά σας σύνολα και να δείχνετε on-trend, συνεχίστε το scrolling για να ψωνίσετε τα top-tier καλοκαιρινά αξεσουάρ.

Vanity τσάντες

1459fe2f83d4ec2c18bd1b75d48fda48.jpg
Image source: Neiman Marcus

Οι τσάντες vanity εμπνευσμένες από τις viral, δυσεύρετες τσάντες Loro Piana Pouch Bags έχουν γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Δίνουν έναν προσεγμένο και ταυτόχρονα "cute" χαρακτήρα στα καλοκαιρινά σας looks και μπορείτε να τις μεταφέρετε παντού μαζί σας - από το πρωί ως το βράδυ.

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου

snapinstaapp-342220949-1479341626226664-3168335478940284916-n-1080-9flfk.jpg
Image source: @sofiarichiegrainge

Τα γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό είναι απόλυτα in για φέτος και η Celine μπορεί να πιστωθεί την έναρξη της τάσης , αφού το ζευγάρι της έγινε viral το περασμένο καλοκαίρι. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για να τα συνδυάσετε με τα πιο bold φορέματα καθώς δίνουν ένα twist, χωρίς να τραβάνε τόσο την προσοχή.

Statement summer-y κοσμήματα

sequin-trend-2019-282155-1567021720198-image-1280-80jpg.webp
Image source: @maria_bernad

Φέτος έχουμε δει τα πιο bold κολιέ να επιστρέφουν το καλοκαίρι με υπερμεγεθή charms, όπως κοχύλια, αστερίες και evil eyes. Πρόκειται για την προσθήκη που θα αναβαθμίσει άμεσα τα σύνολά σας και θα δώσουν αυτήν την καλοκαιρινή πινελιά που αναζητάμε.

Bonus tip: Σε περίπτωση που δεν είστε φαν των συγκεκριμένων κολιέ, με διστάσετε να κάνετε layering των πιο διακριτικών κομματιών που έχετε στη συλλογή σας για ένα παρόμοιο, αλλά πιο minimal εφέ.

Oversized raffia τσάντες

dc33db78658a2a4beeab7f1974b94a30.jpg
Image source: @emmaleger

Οι τσάντες από ραφιά είναι ουσιαστικά η μασκότ του καλοκαιριού, και ειδικά φέτος το καλοκαίρι, οι πολύ μεγάλες raffia totes βρίσκονται στα χέρια των πιο κομψών ανθρώπων. Προτείνονται πρωτίστως για να συνοδεύσουν το στιλ των διακοπών, ώστε να χωρέσουν μέσα τα απαραίτητα για την παραλία - όμως τα τα τελευταία χρόνια τις βλέπουμε να γίνονται πρωταγωνίστριες στα looks της πόλης. Ταιριάζουν υπέροχα τόσο με casual σύνολα, όπως denim με t-shirt, όσο και με πιο polished κομμάτια

Headscarves

496cea55907e8046d2e00ef2fcc3ea5a.jpg
Image source: @hoskelsa

Τα μαντήλια για το κεφάλι είναι το τέλειο συμπλήρωμα για ένα κομψό ντύσιμο, και οι influencers και οι διασημότητες όπως η Elsa Hosk είναι όλοι μέσα στην τάση. Για την έναρξη της yacht season -δηλαδή του καλοκαιριού- οι διασημότητες έχουν αναδείξει τα vintage (ή εμπνευσμένα από vintage) μαντήλια ως το απαραίτητο αξεσουάρ μαλλιών τους

Cord κολιέ

wamvpubrur5yx5orswdu6v-768-80jpg.webp
Image source: @lucywilliams02

Τα κολιέ με κορδόνια είναι in στις τάσεις εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το καλοκαίρι είναι η εποχή που πραγματικά λάμπουν. Επιλέξτε ένα με ένα γλυπτό κρεμαστό κόσμημα για την πιο αναβαθμισμένη εμφάνιση.

Feature image source: YSL, @hoskelsa