fbpixel

Search icon
Search
4 mottos για να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας
MAGAZINE

4 mottos για να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Αλλάξτε στάση απέναντι στα πράγματα


Εάν βρίσκεστε σε φάση αλλαγής και επιθυμείτε να δείτε με νέα ματιά τη ζωής σας, η παρακάτω golden list θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! 

My brain is 85% song lyrics

shutterstock-1931855198.jpg

Τη μουσική δεν πρέπει μόνο να την ακούς, αλλά να τη νιώθεις. Να τη βάζεις πραγματικά βαθιά μέσα σου, για να την κάνεις δική σου. Τα τραγούδια είναι η δική μας χρονομηχανή. Έχουν τη δύναμη να μας μεταφέρουν πίσω σε μέρη και ανθρώπους που ίσως να μην είναι πλέον μαζί μας. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να το κάνει αυτό με τόσο ολοκληρωτικό τρόπο. Υπάρχουν ορισμένες μελωδίες και στίχοι που έχουν αλλάξει την πορεία της ζωής μου - πιστεύω και της δικής σας! Γι’ αυτό μην ξεκινάτε τη μέρα σας δίχως ν’ ακούσετε τις αγαπημένες σας playlists.

Put some art in your cart

titlo-x3Dpm.jpg

Ο πορτογάλος καλλιτέχνης Raphael Bordallo Pinheiro και ο μικρότερος αδερφός του ίδρυσαν το εργοστάσιο κεραμικών Caldas da Rainha το 1884, συνεχίζοντας την αρχαία παράδοση κεραμικής της πόλης τους. Το χαρακτηριστικό τους σερβίτσιο φαγητού “Cabbage” αντιγράφηκε με μανία τον 20ό αιώνα. Εκτός από τα ενημερωμένα online καταστήματα του εξωτερικού, τις συλλογές τους μπορεί να βρει πλέον κανείς και στο Kosta Boda.

It is what it is

it-is-what-it-is-quotes.jpg

Βρείτε έναν τρόπο να αγαπάτε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, τα εύκολα και τα δύσκολα, και αντιμετωπίστε τα πράγματα με τον πιο ήρεμο τρόπο. Πάντα έρχεται η ώρα που λέμε: «Έπρεπε να γίνει». Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, αν πραγματικά τη χρειάζεστε. Αναζητήστε την ομορφιά στα καθημερινά απλά πράγματα, και η μέρα σας θα γίνεται πάντα καλύτερη.

Don’t dream of it, train for it

shutterstock-1011564058.jpg

Η ενέργεια είναι σαν την καλοσύνη: όσο περισσότερη δίνεις τόσο πιο πολλά παίρνεις. Το ήπιο στρες που προκαλείται στην καρδιά και τους πνεύμονές σας, όταν ασκείστε, είναι καλό. Κινηθείτε, λοιπόν, με επιμονή και έχοντας στόχο τη σωστή υγεία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022