fbpixel

Search icon
Search
4 beauty trends που θα βλέπετε παντού το φθινόπωρο
HAIR & NAILS

4 beauty trends που θα βλέπετε παντού το φθινόπωρο

Διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν στη δική σας αισθητική και αντιγράψτε τα άμεσα


Η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά από τρεις μήνες ζεστών ημερών, άφθονου αντηλιακού και πολλών ηλιοβασιλεμάτων μπορεί να είναι δύσκολη. Ειδικά για εσάς που λατρεύετε τον ήλιο, η έναρξη των πιο ψυχρών θερμοκρασιών και η επιστροφή στη δουλειά μπορεί να φαίνεται σαν ένα ακατόρθωτο task. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά κομμάτια του φθινοπώρου και αυτής της επαναφοράς που μπορείτε να λατρέψετε και δεν είναι άλλα από τις υπέροχες, πιο βαθιές μυρωδιές που βρίσκονται παντού, από τα χρώματα στην παλέτα της φύσης που αλλάζουν και φυσικά από τις νέες ρουτίνες ομορφιάς που μπορούν να γίνουν και η δική σας αγαπημένη συνήθεια. Τώρα, είναι η στιγμή να ανανεωθείτε και να δείτε τον εαυτό σας με μια διαφορετική ματιά, μέσα από τις νέες τάσεις της σεζόν που έρχεται. 

Post-Summer Glow

post-summer-glow.jpg
www.lindsaysilberman.com

Για μια χρυσή λάμψη όλο το χρόνο, δοκιμάστε να κάνετε contouring με self tanner. Όχι μόνο θα μοιάζετε πάντα σαν να έχετε μόλις επιστρέψει από τις διακοπές, αλλά θα γλιτώνετε και χρόνο από το πρωινό σας μακιγιάζ. Αυτή η τεχνική μπορεί να επιταχύνει τη ρουτίνα ομορφιάς σας, εάν κάνετε τακτικά περίγραμμα, ή μπορεί απλά να προσθέσει λίγη επιπλέον λάμψη και ευκρίνεια στα χαρακτηριστικά σας. Για να πετύχετε ένα φυσικό φινίρισμα, προετοιμάστε το δέρμα σας με ένα ελαφρύ στρώμα ενυδατικής κρέμας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πυκνό πινέλο ανάμειξης για να εφαρμόσετε το self tanner στο περίγραμμα των μάγουλων, στο άνω μέτωπο, στα βλέφαρα για διόρθωση χρώματος, στη γωνία του εξωτερικού ματιού, στον κρόταφο για εφέ ανύψωσης, στη μύτη, στη γραμμή των γνάθων και, τέλος, κάντε blend στο λαιμό. Το αποτέλεσμα θα φαίνεται ομοιόμορφο και υπέροχο.

Abstract Eyes

katiejanehughes-abstract-eyes.webp
@katiejanehughes

Σκεφτείτε το abstract μακιγιάζ ματιών του φετινού φθινοπώρου, όπως το makeup look το οποίο θα έκαναν οι χαρακτήρες της Euphoria μόλις αποφοιτούσαν από το σχολείο. Τα μοντέρνα χρώματα και οι "πιτσιλιές" με διάφορα στρας δημιουργούν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα στο μακιγιάζ των ματιών σας. Αν ψάχνετε για έμπνευση, τότε το look που εμφανίστηκε στις πασαρέλες του Giambattista Valli και της Vivienne Westwood για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, είναι αυτό που χρειάζεστε. Ενώ μπορείτε να το κάνετε all in χρησιμοποιώντας ακόμη και αλουμινόχαρτο, το οποίο θα κολλήσετε στα βλέφαρα σας, μια λαμπερή, πολύχρωμη παλέτα σκιών μπορεί να είναι αρκετή για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. 

‘90s Brown Lipstick

gigi-hadid.jpg
@gigihadid

Αν το έντονο κόκκινο ή το vampy oxblood δεν είναι του στιλ σας, γιατί να μην δοκιμάσετε τα καφέ χείλη που είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90; Το χρώμα αυτό είναι μια υπέροχη απόχρωση και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τον υποτόνο που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς. Αν θέλετε να παίξετε safe, τότε επενδύστε σε ένα κραγιόν με nude τόνους για να μπορέσετε να ισορροπήσετε και να κάνετε blend το καφέ κραγιόν σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα gloss για το τελείωμα.

Undetectable Enhancements

no-makeup.webp
@rarebeauty

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να φανεί σαν να καταβάλλετε μηδενική προσπάθεια. Ακούγεται περίεργο αλλά το no-makeup makeup είναι το κλειδί για να αποκτήσετε μια λεπτή, φυσική εμφάνιση. Χρησιμοποιείτε προϊόντα που προσφέρουν διακριτικά αποτελέσματα για να βελτιώσετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Πείτε το «ναι» σε κραγιόν που προσφέρουν ένα απαλό χρώμα χωρίς να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται βαμμένα, δοκιμάστε τα lash extensions για ένα πιο signature look και εφαρμόστε λευκό eyeliner στην κάτω γραμμή ή στις εσωτερικές γωνίες για να κάνετε τα μάτια να φαίνονται πιο λαμπερά και πιο προσεγμένα.

Κεντρική φωτογραφία: @caetanaba