fbpixel

Search icon
Search
4+1 στιλ για να κάνετε τις αφέλειές σας όπως οι celebrities
HAIR & NAILS

4+1 στιλ για να κάνετε τις αφέλειές σας όπως οι celebrities

Αντλήστε έμπνευση για το επόμενο hairstyle σας


Είναι αλήθεια ότι αποτελούν μια hot επιλογή σε hairstyles εδώ και χρόνια. Ιδιαίτερα όμως τις τελευταίες σεζόν, μια ανανεωμένη φράντζα κάνει οποιοδήποτε υπάρχον κούρεμα να μοιάζει με εντελώς νέο, και χωρίς να χάνει σχεδόν καθόλου μήκος. Το Νο1 trend της εποχής; Φυσικά οι curtain bangs, που πολλές influencers αλλά και celebrities έχουμε δει να υιοθετούν. Γι' αυτό κι εμείς, εμπνευστήκαμε από τα hair looks τους με αφέλειες και σας προτείνουμε παρακάτω τα καλύτερα! 

1. Effortless Bun by Halle Berry

berry-bun.jpg

Οι απαλές, κυματιστές curtain bangs της γνωστής ηθοποιού αποτελούν το τέλειο «αξεσουάρ» για κάθε χτένισμα, συμπεριλαμβανομένου του ανεπιτήδευτου bun της. Ιδανικό χτένισμα για εσάς που έχετε μακριές αφέλειες, και θέλετε να δημιουργήσετε ένα όχι τόσο στιλιζαρισμένο αλλά παράλληλα πιο επίσημο hair look. Απογειώστε το με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν! 

2. Curly Bangs by Selena Gomez

2-xk1xY.webp

Η Selena Gomez αποδεικνύει γιατί οι μακριές αφέλειες που «αγκαλιάζουν» το πρόσωπο και οι φυσικές μπούκλες είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Τρίψτε ή στριφογυρίστε μια hydrating shaping cream στα μαλλιά σας ανάμεσα στα λουσίματα για καλοσχηματισμένες μπούκλες που δεν φριζάρουν και αναδείξτε την πιο wild πλευρά σας!

3. Half-Up, Half-Down Hairstyle by Hilary Duff 

1-YlCpk.jpg

Είτε τραβάτε το πάνω μέρος των μαλλιών σας σε κότσο, είτε σε αλογοουρά, είτε σε πλεξούδα, οι αφέλειες σαν της Hilary Duff προσθέτουν ένα smooth & cool αποτέλεσμα σε αυτό το κλασικό στιλ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα έξτρα twist, κάνοντας κυματιστές τις άκρες σας. Very '70s! 

4. High Ponytail by Camila Cabello

sub-buzz-12958-1541453923-1.jpg

Μια σειρά από curtain bangs όπως οι χαρακτηριστικές αφέλειες της Camila Cabello θα κάνουν την ψηλή αλογοουρά σας να μοιάζει με ένα εντελώς νέο χτένισμα. Να θυμάστε ότι δημιουργώντας ένα τέτοιο hairtyle μπορεί να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της, οπότε να είστε πάντα βέβαιες ότι θα ενισχύετε την ενυδάτωσή τους με τα κατάλληλα προϊόντα. Η μάσκα μαλλιών στο ντους στοχεύει σε πέντε σημάδια: αδύναμα, καμμένα, εύθραυστα, μπερδεμένα και με ψαλίδα μαλλιά!

5. Wispy Curtain Bangs by Bella Hadid

the-haircut-all-of-the-celebs-are-getting-this-week-inset.jpg

Eάν είστε καινούρια στο παιχνίδι των αφελειών, τολμήστε να κόψετε σιγά σιγά μήκος, επιτυγχάνοντας ένα πιο ελεύθερο είδος φράντζας. Φροντίστε να μην είναι πολύ μεγάλη η ποσότητα μαλλιών που θα κόψετε αλλά μικρά τουφάκια τα οποία μάλιστα θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα και με διάφορους τρόπους!