fbpixel

Search icon
Search
PEOPLE & MOMENTS

2022 is calling: Πώς να οργανώσετε το τέλειο Νew Υear's Eve στο σπίτι

Τα καλύτερα βήματα για να υποδεχθείτε το νέο έτος


2022 is calling: Πώς να οργανώσετε το τέλειο Νew Υear's Eve στο σπίτι

Το 2022 είναι πιο κοντά από ποτέ και όλοι μας έχουμε μπει σε festive mood για να το υποδεχθούμε! Μπορεί τις φετινή Πρωτοχρονιά να την περιμέναμε διαφορετική, με περισσότερα parties και night outs, αλλά το πιο σημαντικό είναι να εστιάσουμε στην πραγματική ουσία των πραγμάτων και στο αληθινό νόημα των γιορτών, προστατεύοντας τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας. Η διάθεσή μας, ωστόσο, παραμένει στα ύψη! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να πείτε «αντίο» στο 2021 οργανώνοντας ένα mini party στο σπίτι, μαζί με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα που θα δώσουν άλλο νόημα στην όλη βραδιά της Παραμονής και θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και πάλι. 

Παρακάτω σάς παρουσιάζουμε τα best steps για να οργανώσετε το απόλυτο at home new year's eve!

Διακοσμήστε κατάλληλα του χώρους σας

Αυτή είναι η πιο ιδανική μέρα για να κάνετε το σπίτι σας πιο glam από άλλοτε! Ανάψτε τα φωτάκια του δέντρου και όλα όσα έχετε τοποθετημένα στους χώρους σας -μέσα κι έξω- και αυξήστε την ατμοσφαιρική αύρα με κεριά και άλλες πηγές φωτισμού που θα απογειώσουν το όλο festive vibe. Επίσης, στρώστε το τραπέζι όπου θα γευματίσετε και θα πιείτε τα ποτά σας, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και κάνοντας τα πάντα να λάμπουν, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σ' ένα τέτοιο event.

781f2cad2f10261a4e9f21a444952a09.jpg

Φτιάξτε το δικό σας mini bar

Στο εορταστικό αυτό gathering τα ποτά δε γίνεται να απουσιάζουν! Πέρα από τα εδέσματα και τα πιάτα που θα πάρουν θέση στο γιορτινό τραπέζι, μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε το δικό σας mini bar, το οποίο θα λειτουργήσει και ως ένα plus στοιχείο διακόσμηση. Ένα τρόλεϊ ή κάποιο μικρό έπιπλο θα γίνει η βάση των ποτών σας, ενώ πάνω σε αυτό μπορείτε να τοποθετήσετε τον πάγο αλλά και τα υλικά για το πιο νόστιμο cocktail!

Πατήστε το "play" στην αγαπημένη σας music list

Η μουσική είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να απογειωθεί το κέφι σας! Διαμορφώστε την playlist που ταιριάζει στα ακούσματά σας αλλά και των καλεσμένων σας και πατήστε το play, έτσι ώστε να υπάρχει ακόμα μια αφορμή που θα σας κάνει να απολαύσετε τη βραδιά. Χορέψτε και τραγουδήστε ασταμάτητα και νιώστε τον παλμό των parties που αφήσατε για λίγο στην άκρη αυτήν την περίοδο.

image-wCK9R.jpg

Παρακολουθήστε μια ταινία

Τι θα λέγατε για ένα sleepover με τις κολλητές σας; Η πρώτη βραδιά του 2022 είναι η πιο κατάλληλη για να το πραγματοποιήσετε και μια Χριστουγεννιάτικη ταινία είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά. Θυμηθείτε τα χρόνια που ξενυχτούσατε, κάντε κοινά όνειρα για το μέλλον και υπενθυμίστε τους την αγάπη σας!

Εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία

Ακόμα κι αν οι καταστάσεις δε σας επιτρέπουν να περάσετε το βράδυ της Παραμονής με αγαπημένα σας πρόσωπα, η τεχνολογία έχει επιστρατεύσει τρόπους για να σας φέρει πιο κοντά μέσα από μία οθόνη. Λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος, λοιπόν, καλέστε με video call τους ανθρώπους που θέλετε να είναι οι πρώτοι που θα ευχηθείτε για το νέο έτος και μετρήστε μαζί αντίστροφα.

fcc1f660785d0902e7d2ef67e12b7721.png

Πείτε «ναι» στο secret Santa

Τις γιορτές δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να ξετυλίγουμε τα δώρα μας, αλλά και να προσφέρουμε κι εμείς στους ανθρώπους της ζωής μας. Καθίστε όλοι μαζί κάτω από το δέντρο και πραγματοποιήστε αυτήν την «ιεροτελεστική» διαδικασία, νιώστε και πάλι παιδιά, με την ίδια ανυπομονησία γι' αυτό που πρόκειται να αντικρίσετε, αλλά και με την αγωνία για το πώς θα αντιδράσουν οι δικοί σας με τα δώρα που εσείς θα τους προσφέρετε. Μοιράστε απλόχερα τις ευχές σας για ένα φωτεινό νέο έτος!

1

Trolley

Miss, Casa Vogue BUY HERE

2

Wine

Veroni Rosso, Κυρ Γιάννη SEE MORE

3

Glasses

Leonardo, Παρουσίαση BUY HERE

4

Nuts mix

Exotic, Exereton BUY HERE

5

Dessert

Panettone, Dolce & Gabanna, Apollonia Politia by Hondos Center BUY HERE

6

Platter

Rosenthal/Versace, Παρουσίαση BUY HERE

7

Candle

Amber feather, Diptyque, Attica BUY HERE

8

Speaker

Marshall, Πλαίσιο BUY HERE