fbpixel

Search icon
Search
Night in: 5 tips διακόσμησης του home bar σας
INTERIORS

Night in: 5 tips διακόσμησης του home bar σας

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είναι η ώρα να κάνετε μια ανανέωση


Εάν προετοιμάζεστε για κάποιο εορταστικό small gathering ή απλά αγαπάτε ένα καλό ποτό στο σπίτι υπό της ήχους αυθεντικής τζαζ μουσικής, τότε αυτό το θέμα είναι σίγουρα για εσάς. Μπορεί να διαθέτετε το δικό σας bar cart ή απλώς να επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα, τότε εμείς σας δείχνουμε όλους τους τρόπους που πρέπει να το διακοσμήσετε ώστε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρον, αλλά και να το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Συγκεκριμένες προτάσεις διακοσμητικών στοιχείων, επιλογές της κάβας αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα updated μπαρ ξεχωρίζουν παρακάτω. 

Ανακαλύψτε τα! 

Ενσωματώστε statement γυάλινα items

3-T2QDO.jpg

Κανένα drinks trolley δεν είναι πλήρες χωρίς τα απαραίτητα γυάλινα αξεσουάρ, ωστόσο σκεφτείτε προσεκτικά ποια θα είναι αυτά. Τα μπαρ δημιουργούν την easy-going αίσθηση σε κάθε καθιστικό, καθώς αποτελούν ένα τέλειο prop για τη διασκέδαση των επισκεπτών. Προμηθευτείτε μια ή δύο καράφες κρασιών ή σαμπανιέρες και κομψά ποτήρια του κρασιού και όχι μόνο. Όσο μακρύτερα και λεπτότερα είναι τα γυάλινα σκεύη που θα επιλέξετε, τόσο πιο ωραία και φίνα θα φαίνονται το ένα δίπλα στο άλλο στο trolley σας.

Εκμεταλλευτείτε όλα τα επίπεδα του bar cart 

drinks-trolley.jpg

Εάν διαθέτετε μπαρ πολλαπλών επιπέδων, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τόσο το επάνω, όσο και το κάτω μέρος για να ισορροπήσετε τη διακόσμησή του. Τα πολλά μπουκάλια στη μία πλευρά μπορεί να το κάνουν να φαίνεται messy, επομένως τοποθετήστε αυτά παρόμοιου βάρους σε αντίθετες πλευρές και διαφορετικά επίπεδα. Φυσικά, δεν χρειάζεται να πετύχετε την τέλεια συμμετρία -κάτι τέτοιο θα ήταν βαρετό... Προσπαθήστε να τοποθετείτε πάντα μπουκάλια στο κάτω μέρος και γυάλινα σκεύη στην κορυφή ενός trolley. Eίναι πιο πρακτικό, αλλά και πιο ασφαλές να βάζετε τα βαρύτερα αντικείμενα στο κάτω μέρος. Μπορείτε επίσης, να τοποθετήσετε αξεσουάρ όπως βάζα, διακοσμητικά ή λουλούδια σε αυτό ώστε να δημιουργήσετε μια εναλλακτική χρήση του, που εστιάζει στο design.

Αφήστε χώρο για τα λουλούδια

trolley.jpg

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα απλό, αλλά γοητευτικό drinks trolley είναι να ενσωματώσετε φυσικά στοιχεία σε αυτό. Ενώ τα μπαρ μπορεί καμιά φορά να φαίνονται busy ως προς τη διακόσμηση, το να αφήνετε χώρο για λουλούδια σε αυτά μπορεί να φέρει την κατάλληλη ισορροπία. Pro tip: Επιλέξτε ψηλά βάζα και μικρότερες ανθοδέσμες για να εξοικονομήσετε χώρο. Σκεφτείτε ότι τα φυτά και τα λουλούδια δίνουν χαρακτήρα και ζωή σε κάθε αντικείμενο και μαλακώνουν όλες αυτές τις γυάλινες και λαμπερές επιφάνειες που μπορεί να έχει ένα μπαρ. Χρησιμοποιήστε ένα ανθεκτικό παχύφυτο ή αλόη βέρα ή δοκιμάστε μια πιο «θηλυκή» σύνθεση των αγαπημένων σας πολύχρωμων λουλουδιών. Επίσης, μην ξεχνάτε τα βότανα, αφού λίγο φρέσκο δεντρολίβανο σε ένα ωραίο κοντό βάζο, όχι μόνο αποδεικνύεται πολύ όμορφο, αλλά αποτελεί την τέλεια προσθήκη στα cocktails σας.

Χρησιμοποιήστε συστατικά των cockatils ως διακόσμηση

2-v7jFG.jpg

Οι γαρνιτούρες για cocktails αποτελούν τις τελευταίες «πινελιές» στα ποτά σας, ωστόσο γιατί να μην τις χρησιμοποιήσετε και ως διακόσμηση στο μπαρ σας; Για παράδειγμα, ένα φύλλο μέντας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ζωντανέψετε το trolley σας, τόσο οπτικά όσο και μέσω της μυρωδιάς που αφήνει στον χώρο, ενώ ένα μπολ με εσπεριδοειδή μπορεί να έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον αισθητικά.

Συνδυάστε την εποχή με την επιλογή του ποτού

1-TR8V1.jpg

Για να παραμένει πάντα στη μόδα το μπαρ σας, συνδυάστε την επιλογή των ποτών σας με την εποχή. Αυτό όχι μόνο θα διατηρήσει την κάβα σας ενημερωμένη, αλλά θα ταιριάξει κατά κάποιον τρόπο τα χρώματα των μπουκαλιών με το mood. Για παράδειγμα, η εποχή του φθινοπώρου χαρακτηρίζεται από διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί, του κίτρινου και του καφέ, οπότε καλό θα ήταν να διαμορφώσετε το trollery σας με μπέρμπον, φθινοπωρινά μπαχαρικά και κράνμπερι. Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα είναι μια φανταστική ευκαιρία για να προσθέσετε και το ζεστό κρασί. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διακοσμήστε το bar cart σας με γκι και μπολ με κομμάτια πορτοκαλιού και ξυλάκια κανέλας.

Πηγή: House Beautiful