fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

12 eyebrow προϊόντα στα οποία κάθε beauty lover ορκίζεται

Βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς


12 eyebrow προϊόντα στα οποία κάθε beauty lover ορκίζεται

Δεν έχει σημασία αν το πρόσωπο σας είναι στολισμένο με λεπτά, αραιά ή πυκνά, θαμνώδη φρύδια που όλοι ονειρεύονται από τα feed του Instagram. Το μόνο που μετράει είναι πως με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε για τα καλοσχηματισμένα σας φρύδια. Με διαφορετικές επιλογές σε προϊόντα, με υφές που κλέβουν την παράσταση και τελικά με αποτελέσματα που έρχονται για να σας δώσουν ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε τα παρακάτω 12 προϊόντα θα σας ενθουσιάσουν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που όλες οι beauty gurus ορκίζονται σε αυτά. 

eyebrows.jpg
The products!

Eyebrow Stylus, Nudestix: Αδιάβροχο μολύβι φρυδιών με υφή τζελ μακράς διάρκειας και τριγωνική άκρη για εφαρμογή ακριβείας. Για τι τύπο μακιγιάζ; Δημιουργήστε τέλεια φρύδια στη στιγμή με αυτό το εύχρηστο διπλό μολύβι φρυδιών: σχεδιάστε, σχηματίστε, σταθεροποιήστε και είστε έτοιμη! Χάρη στην τριγωνική του άκρη, αυτό το μολύβι σας επιτρέπει να δημιουργείτε λεπτές, χοντρές ή φυσικές γραμμές.

Tinted Brow Gel, Anastasia Beverly Hills: Αυτό το ελαφρύ τζελ με χρώμα λειτουργεί σαν μάσκαρα για τα φρύδια σας, καθώς χαρίζει ένταση και όγκο κατά την εφαρμογή του. Ο συνδυασμός κρέμας και gel στη σύνθεσή του, το κάνει να γλιστράει πάνω στα φρύδια, να τονίζει το σχήμα και να γεμίζει τα κενά τους χωρίς να ξεθωριάζει ή να αφήνει υπολείμματα.

Eye Brows Styler, MAC: Στην απόχρωση Omega ένα μολύβι με πολύ λεπτή μύτη ακριβείας που θα σας ενθουσιάσει. Βοηθάει στη δημιουργία φυσικού look με διάρκεια 12 ωρών με απόλυτα απλό τρόπο.

Brow Definer, Tom Ford: Tο Brow Definer for Men ορίζει το σχήμα των φρυδιών χαρίζοντας λαμπερή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, όπως προτιμάει ο Tom Ford. Με το βουρτσάκι εύκολης χρήσης που διαθέτει, το gel ελαφριάς υφής γλιστράει εύκολα στις τρίχες των φρυδιών. Διατίθεται σε απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους χρωματικούς τόνους.

Brow Arist Xpert, L 'Oreal Paris: Το Brow Artist Expert βοηθά να σχεδιάσετε τα φρύδια σας με ακρίβεια. Χάρη στην αδιάβροχη φόρμουλα, το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μακράς διαρκείας.

Brôw Define Pencil, Lancome: Για τέλεια έντονα φρύδια, σύρετε λίγο, προς τα πάνω με το μολύβι Brôw Define Pencil για να μιμηθείτε τις φυσικές τρίχες και να γεμίσετε τις αραιές περιοχές. Συνδυάστε με το πινέλο για φυσικό look και με ακριβές σχήμα. Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις για να ταιριάζει με τον τόνο φρυδιών κάθε γυναίκας. 

     Waterproof pencil

    Waterproof pencil

    Eyebrow Stylus, Nudestix, Sephora

    BUY ME
     Light get

    Light get

    Tinted Brow Gel, Anastasia Beverly Hills, Sephora

    BUY ME
     Hot topic

    Hot topic

    Eye Brows Styler, MAC, Attica

    BUY ME
     For men

    For men

    Brow Definer, Tom Ford, Attica

    BUY ME
     Top choice

    Top choice

    Brow Arist Xpert, L 'Oreal Paris, Hondos Center

    BUY ME
     Intense effect

    Intense effect

    Brôw Define Pencil, Lancome, Hondos Center

    BUY ME

    Double The Precision Ultra-Fine Brow Defining, Benefit Cosmetics: Διπλή ακρίβεια! Με αυτήν την προσφορά προϊόντων ομορφιάς θα τα βλέπετε διπλά! Περιλαμβάνει το bestseller Μολύβι Precisely, My Brow της Benefit για φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια στη στιγμή. Το πολύ λεπτό άκρο σχεδιάζει μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες, ενώ το πλούσιο, προσαρμόσιμο χρώμα είναι αδιάβροχο και διαρκεί για 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνεται.

    #BOMBBROWS, Fuda Beauty: Αποκτήστε γεμάτα, πλούσια φρύδια #BOMBBROWS σε δευτερόλεπτα! Αυτό το ελαφρύ τζελ φρυδιών, το οποίο διατίθεται σε 8 γενικές αποχρώσεις, τιθασεύει, χρωματίζει και χαρίζει πυκνότητα στις τρίχες των φρυδιών χάρη στις μικροΐνες για όγκο! Είναι πλέον τόσο εύκολο να βελτιώσετε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας και να δημιουργήσετε διαφορετικά look, ανεξάρτητα από το αν τα προτιμάτε παχιά ή φυσικά!

    Diorshow On Set Brow, Dior: Η Diorshow On Set Brow είναι η μάσκαρα φρυδιών του Οίκου Dior με σύνθεση από 90%* συστατικά φυσικής προέλευσης που τελειοποιεί τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα. Η αδιάβροχη σύνθεση 24ωρης διάρκειας είναι εμπλουτισμένη με μικροΐνες, για να χαρίζει όγκο και να σταθεροποιεί τα φρύδια, χωρίς να τα αφήνει άκαμπτα.

    Brow Defining Pencil, Estee Lauder: Το πρώτο στο είδος του, 2 σε 1 , μολύβι που χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια σας με μία μόλις κίνηση. Εξαιρετική 12ωρης διάρκειας σύνθεση, ανθεκτική στο νερό την υγρασία και τον ιδρώτα.

    Dessin Des Sourcils, Yves Saint Laurent: Το Dessin des Sourcils είναι ένα εργαλείο διπλής χρήσης για περιποιημένα φρύδια. Το μολύβι ακριβείας σχηματίζει τη γραμμή, ενώ τα φρύδια "τιθασεύονται" με το βουρτσάκι. Ακολουθήστε τη φυσική καμπύλη του φρυδιού. Σχηματίστε το φρύδι σας, αντίστροφα από την φυσική φορά των τριχών και στη συνέχεια βουρτσίστε τα φρύδια σας στη φυσική κατεύθυνση των τριχών. 

    Brow Drama 12H Sculpting Gel Μάσκαρα Φρυδιών, Maybelline: Σύνθεση ακριβείας που καλύπτει τα φρύδια με έντονο χρώμα. Φρύδια που εντυπωσιάζουν! Η Brow Drama δίνει στα φρύδια σου τέλεια, καλοσχηματισμένη όψη. Διαθέσιμη σε 3 αποχρώσεις για το πιο φυσικό και έντονο αποτέλεσμα!

         Pencil Duo

        Pencil Duo

        Double The Precision Ultra-Fine Brow Defining, Benefit Cosmetics, Sephora

        BUY ME
         Full N’Fluffy

        Full N’Fluffy

        #BOMBBROWS, Fuda Beauty, Sephora

        BUY ME
         Eyebrow mascara

        Eyebrow mascara

        Diorshow On Set Brow, Dior, Attica

        BUY ME
         Brow Now

        Brow Now

        Brow Defining Pencil, Estee Lauder, Attica

        BUY ME
         Double trouble

        Double trouble

        Dessin Des Sourcils, Yves Saint Laurent, Hondos Center

        BUY ME
         Precise on

        Precise on

        Brow Drama 12H Sculpting Gel Μάσκαρα Φρυδιών, Maybelline, Hondos Center