fbpixel

Search icon
Search
10+1 premium ανδρικά αρώματα για τον πιο σημαντικό άντρα στη ζωή σας
EDITORS' CHOICE

10+1 premium ανδρικά αρώματα για τον πιο σημαντικό άντρα στη ζωή σας

Θα αποτελέσουν κι ένα ιδανικό δώρο για τη γιορτή του πατέρα που πλησιάζει


Η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει στις 19 Ιούνη και εμείς έχουμε συγκεντρώσει μια wishlist με τα καλύτερα αρώματα για να βοηθήσουμε τους μπαμπάδες να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη περίσταση νιώθοντας και μυρίζοντας υπέροχα. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι να του δείξουμε το πόσο σημαντικός είναι, είναι βέβαιο πως ένα άρωμα, το οποίο τονίζει την προσωπικότητά του και θα γίνει η καθημερινή του συνήθεια. Θα του θυμίζει σε κάθε του εισπνοή πως τον σκεφτόμαστε. Ανακαλύψτε τα δικά σας αγαπημένα και πείτε «ναι» σε αυτό το δώρο που θα του μείνει αξέχαστο.

Αυτό που υπόσχονται οι παρακάτω, κορυφαίες επιλογές είναι να δώσουν μια νέα οσφρητική διάσταση. 
375x50072439.jpg


Terre D'Hermès Eau Givrée Eau De Parfum, Hermes, Sephora BUY HERE

Το Terre d’Hermès Eau Givrée εξερευνά ένα νέο έδαφος, όπου συναντώνται η φρεσκάδα και η δύναμη.«Ένα πέπλο πάχνης γονιμοποιεί τη γη και την τονώνει με μια νέα, αναζωογονητική δύναμη» όπως ανέφερε η Christine Nagel, Διευθύντρια αρωματοποιίας του Οίκου Hermès.

10-PV8qx.webp


Boss Bottled Eau de Toilette, Hugo Boss, Attica BUY HERE

Το BOSS Bottled Eau de Toilette είναι ένα διαχρονικό, iconic best seller άρωμα με 20 χρόνια παράδοσης στον κόσμο της αρωματοποιΐας. Οι νότες κορυφής του σχηματίζονται από δαμάσκηνο, μήλο και βρύα βελανιδιάς, ενώ η κανέλα και το γαρίφαλο προσδίδουν ερωτισμό. Το άρωμα αυτό υπογραμμίζει τέλεια τη μοναδική προσωπικότητα κάθε άνδρα και παραμένει πάντα μια επίκαιρη πρόταση για κάθε σύγχρονο #ManOfToday.

mister-marvelous.jpg


Mister Marvelous, Byredo

H Byredo τιμά τον σύγχρονο άνδρα με μια limited edition επανέκδοση του αρώματος Mister Marvelous. Clean-cut, σίγουρος για τον εαυτό του, υπέροχος και συναρπαστικός. Αυτό είναι το άρωμα ενός χαρακτήρα γεμάτου αυτοπεποίθηση, που ξαναγράφει τους κανόνες της σύγχρονης αρρενωπότητας.

molton-brown.jpg

Labdanum Dusk Eau de Parfum, Molton Brown BUY HERE

Ένα πολύτιμο κεχριμπαρένιο ξυλώδες Eau de Parfum, με κύριες νότες από φύλλα κέδρου και πλούσιο πατσουλί στην καρδιά. Μια βασική νότα από σπάνιο oudh, που καθώς ενώνεται με το λάβδανο στη βάση, δίνει βάθος στο ίχνος του και δημιουργείται μια αδιαμφισβήτητη αύρα. Για τους λάτρεις της χλιδής και της πολυτέλειας.

inspirations-man-new-1.png

Aqua Musk, Inspirations by Niki Zoniou, Zoniou BUY HERE

Ένα μοναδικό άρωμα από τη Niki Zoniou για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει επαναπροσδιορίζοντας το τι σημαίνει προσωπική ταυτότητα. Η ανάμιξη του ξύλου με τα λουλούδια δημιουργεί έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. 

hermes.webp

Voyage d’Hermès, Hermes, Attica BUY HERE

Ζωντανό και γενναιόδωρο άρωμα όπου η λάμψη των καρπών αρκεύθου συναντά τη γαλακτώδη ζεστασιά του σανδαλόξυλου και τον αισθησιασμό του κεχριμπαριού.

10-937a2.webp

Le Beau Le Parfum, Jean Paul GauLtier, Hondos Center BUY HERE

Στον Κήπο της Εδέμ του Jean Paul Gaultier, ανάμεσα στην πλούσια βλάστηση, ένα απλό χρυσό αμπελόφυλλο είναι αρκετό για να ντύσει το γυμνασμένο σώμα του Le Beau Le Parfum. Και εάν οι σαγηνευτικές δυνάμεις του νέου, έντονου eau de parfum είναι πολύ αισθησιακές, τόσο το καλύτερο, καθώς δεν υπάρχουν όρια εδώ.

10-AzVOO.webp


L'Eau d'Issey Eau & Cèdre Eau de Toilette Intense for Men, Issey Miyake, Attica BUY HERE

Το L'Eau d'Issey Eau & Cèdre Eau de Toilette Intense for Men 50ml είναι ένα φρέσκο και ζωντανό άρωμα.Η αντοχή του ξύλου κέδρου ενισχύεται από το νερό. Το Eau d'Issey pour Homme Eau & Cèdre αποτίει φόρο τιμής με τον δικό του τρόπο στο εμβληματικό μπουκάλι.

375x5003792.jpg

Gucci By Gucci Pour Homme, Gucci, Sephora BUY HERE

Το Gucci By GUCCI pour Homme είναι το νέο άρωμα για το σύγχρονο άνδρα: συνδυάζει την αρρενωπή γοητεία με μια σύγχρονη και ήρεμη κομψότητα. Χάρη στις καθαρές γραμμές του μπουκαλιού του με τον αναβολέα ιππασίας που θυμίζει την πλούσια κληρονομιά της μάρκας, και το έντονο και ζεστό περιεχόμενό του,  αποτελεί την ενσάρκωση του σύγχρονου άνδρα Gucci: γοητευτικός, επιτυχημένος και παθιασμένος.

10-Lr1LF.webp

Wood Sage & Sea Salt, Jo Malone London, Attica BUY HERE

Βόλτες κατά μήκος της παραλίας, όπου ο αέρας φρέσκος από το θαλασσινό αλάτι και το μεταλλικό άρωμα των απόκρημνων βράχων αναμειγνύεται με την ξυλώδη γήινη γεύση του φασκόμηλου. Αυτό ακριβώς είναι το Wood Sage & Sea Salt που υπόσχεται να δημιουργήσει μοναδικές εντυπώσεις.

10-8ziti.webp

Phantom Collector, Paco Rabanne, Hondos Center BUY HERE

Το πρωτοποριακό μπουκάλι περιλαμβάνει το άρωμα του μοναδικού Phantom. Ένα τολμηρό eau de toilette με νότες από εθιστική κρεμώδη λεβάντα, δυναμωτικό λεμόνι και σέξι ξυλώδη βανίλια.