fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 αρώματα για να μυρίζετε καλοκαίρι στο πέρασμά σας

Ένα ψέκασμα αρκεί για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας


9 αρώματα για να μυρίζετε καλοκαίρι στο πέρασμά σας

Τι είναι το καλοκαίρι; Μέσα σε μερικές λέξεις είναι το αγαπημένο σας ροζέ κρασί, το picnic στο πάρκο και μερικά αρώματα που ξεχωρίζουν για τις χαρακτηριστικές οσμές τους. Ειδικά όσο ο καιρός γίνεται ακόμη πιο ζεστός όλα πολλαπλασιάζονται. Και ναι, το να έχετε ένα χαρακτηριστικό άρωμα για κάθε εποχή είναι αναγκαιότητα αφού, όπως λένε οι ειδικοί, η αλλαγή των εποχών απαιτεί αλλαγές στα μείγματα αρωμάτων που «φοράτε». Τα χειμωνιάτικα αρώματα έχουν συνήθως ζεστές νότες, ενώ το καλοκαιρινό κλέβει λίγο από τις νύχτες και τα φρεσκοκομμένα λουλούδια. Ωστόσο, τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα αιχμαλωτίζουν την αίσθηση των διακοπών Κάπρι ή αυτή από το αεράκι που περνάει μέσα από τα μαλλιά σας. 

Σκεφτείτε αυτές τις μυρωδιές σαν τον ζεστό καιρό κλεισμένο σε ένα μπουκάλι!
375x50072696.jpg

L'Eau D'Issey Eau & Magnolia, Issey Miyake, Hondos Center BUY HERE 

Eίναι ένα ανάλαφρο, «ζουμερό» άρωμα. Η βελούδινη απαλότητα ενός πέταλου μανόλιας ενισχύεται από τη φρεσκάδα του νερού και κατασταλάζει σε μια έκρηξη γεμάτη νότες λουλουδιών.

375x50025042.jpg

Eau De Magnolia Perfume, Frederic Malle, Hondos Center BUY HERE

Με βάση τη μανόλια, ένα μοναδικό λευκό άνθος. Η μανόλια, παρά τα τεράστια λευκά πέταλά της, δεν μυρίζει σαν λουλούδι, αλλά σαν διακριτικό εσπεριδοειδές και σας γεμίζει καλοκαιρινές αναμνήσεις.

molton-brown-delicious-rhubarb-rose-eau-de-toilette.jpeg

Delicious Rhubarb & Rose, Molton Brown BUY HERE

Αυτό το μεθυστικό Eau de Toilette είναι το απόλυτο γλυκό κέρασμα, μέσα σε μπουκάλι. Με λαμπερή διάθεση, που πηγάζει από τις νότες γκρέιπφρουτ, τάρτας από φύλλα ραβέντι και κρέμας από βανίλια, είναι μια δελεαστική επιλογή για τις βόλτες σας, τις ηλιόλουστες μέρες.

149527-img-1840-etro-white-magnolia-720.jpg

White Magnolia, Etro, Hondos Center BUY HERE

Ένας ύμνος για την ομορφιά της φύσης, όπου αρώματα από πολύχρωμα λουλούδια συνδυάζονται αρμονικά με τις κρεμώδεις νότες του musk και τη γήινη και ζεστή διάθεση των ξύλων.

magnolia-bliss-juliette-has-a-gun.jpg

Magnolia Bliss, Juliette Has a Gun, Hondos Center BUY HERE

Αναζωογονητική και απαλή σύνθεση λουλουδιών, σε συνδυασμό με μια δόση από δαμάσκηνο mirabelle, που προσδίδει μια γευστική νότα στο άρωμα. Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τα πολύχρωμα καλοκαίρια στην εξοχή, εκείνα τα καλοκαίρια που χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι πραγματικά ειρήνη.

375x50066053.jpg

    Beautiful Magnolia, Estee Lauder, Hondos Center BUY HERE

    Τολμήστε να αγαπήσετε. Ένα μείγμα που υπνωτίζει με χαρακτηριστικές νότες από πλούσια Μανόλια, Γαρδένια, θερμές νότες από Ξύλα και λαμπερό Musk. Ρομαντικό, θηλυκό και λαμπερό.

    seductive-pepper-parfum.png


    Seductive Pepper, Tres Happy, Zoniou BUY HERE

    Ένα tango ανάμεσα στη ζεστή και την spicy πλευρά της ζωής συμβαίνει στο μπουκάλι του Seductive Pepper. Το πιπέρι διαπερνά τις φρουτένιες αρωματικές στιβάδες και παρασύρει το λεμόνι, το πορτοκάλι, το τζίντζερ και τη μέντα σε έναν στροβιλισμό. TRÈS αποπλανητικό, TRÈS συναρπαστικό!

    forest-moss-cologne-jo-malone-london.jpg

    Forest Moss Cologne, Jo Malone London, Hondos Center BUY HERE

    Μία ηλιαχτίδα διακρίνεται μέσα από τα πανύψηλα δέντρα του δάσους και δείχνει το δρόμο προς ένα απομονωμένο ποτάμι. Η πράσινη φρεσκάδα του juniper μπλέκεται με τις φυσικές μυρωδιές του γήινου γερανιού και των αρωματικών βρύων.

    fibre-yves-saint-laurent.jpg

    Fibre, Yves Saint Laurent, Attica BUY HERE

    Το πρώτο λουλουδάτο άρωμα με λεβάντα. Η αντίθεση μεταξύ του φλογερού αισθησιασμού του Μαροκινού άνθους πορτοκαλιάς και της ευθύτητας της Γαλλικής λεβάντας, σε έναν απρόσμενα θηλυκό συνδυασμό. Ένα ξεχωριστό ίχνος, σαν ανάσα ελευθερίας.