fbpixel

Search icon
Search
9 premium αρώματα για μια απόλυτα αισθητηριακή εμπειρία
EDITORS' CHOICE

9 premium αρώματα για μια απόλυτα αισθητηριακή εμπειρία

Διαλέξτε τη μυρωδιά που θα συντροφεύει τις πιο δυνατές εμπειρίες σας


Λίγα πράγματα μπορούν να χαρακτηριστούν τόσο προσωπικά στον κόσμο της ομορφιάς όσο η αναζήτηση του τέλειου αρώματος. Με μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, μπορεί να γίνει δύσκολο να βρείτε μια επιλογή που αφήνει μια μόνιμη και έντονη εντύπωση. Άλλωστε, το πώς αντιλαμβάνεται η καθεμία από εσάς την αισθητηριακή εμπειρία της όσφρησης είναι απόλυτα υποκειμενικό και χαρακτηριστικό. Όταν ειδικά η συζήτηση έρχεται στις πιο premium προτάσεις, τότε το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ακόμη πιο απαιτητικό. Δίνοντας ύφος και χαρακτήρα τα παρακάτω αρώματα θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές και θα κάνουν όλους όσους σας περιβάλλον να γυρίζουν στο πέρασμα σας. 

Απολαύστε τις best-choices από τα πιο πολυτελή αρώματα της σεζόν! 

Portrait of a Lady, Editions De Parfums Federic Malle

10-oausk.webp

Portrait of a Lady, Editions De Parfums Federic Malle, Attica, buy here

Εάν επιθυμείτε να βιώσετε την προσωποποίηση της κομψότητας σε ένα άρωμα τότε το Portrait Of A Lady είναι η απάντηση. Αποτελώντας ένα πορτρέτο εκείνου που το φορά: τον ήχο της φωνής του, το βλέμμα του, τον τρόπο που παίζει χαρτιά γίνεται απόλυτα διαχρονικό αλλά και σύγχρονο την ίδια στιγμή, και αναδεικνύει την έμφυτη κομψότητα. Γοητεία που πηγάζει από την ψυχή και απεικονίζεται με τόλμη.

Rose D’Amalfi, Tom Ford

10-nwed1-z9yZI.webp

Rose D’Amalfi, Tom Ford, Attica, buy here

Ένα διακριτικό και σαγηνευτικό άρωμα με πινελιές από Ιταλικό περγαμόντο και μανταρίνι, το Rose D’Amalfi συνδυάζει πικάντικα τριαντάφυλλα με ηλιόλουστο ηλιοτρόπιο αντανακλώντας μοναδικά το περιβάλλον της Ριβιέρας στο Αμάλφι, αιχμαλωτίζοντας μια μεθυστική αίσθηση.

Pure Oil Of Sandalwood, Carolina Herrera Confidential Oils

14799531-23616954-2048-yluc5.jpg

Pure Oil Of Sandalwood, Carolina Herrera Confidential Oils, Hondos Center, buy here

Το Pure Oil of Sandalwood εξήχθη από το ευγενές σανδαλόξυλο της Αυστραλίας και είναι εξαιρετικά ξεχωριστό, προσθέτοντας μια τολμηρή και ξυλώδη προσωπικότητα στη σύνθεση των αρωμάτων. Για να το απολαύσετε στο έπακρον δημιουργήστε το προσωπικό σας άρωμα με την τέχνη του layering και συνδυάσετε το με διαφορετικά αρώματα για να δημιουργήσετε τη δική σας αρωματική υπογραφή. 

Rose Goldea Blossom Delight, Bvlgari

10-7fksu-YcEXM.webp

Rose Goldea Blossom Delight, Bvlgari, Attica, buy here

Με το νέο Rose Goldea Blossom Delight ο oίκος Bulgari μεταφράζει την οσφρητική προσδοκία των τριαντάφυλλων σε μια ελαφριά και εξαιρετικά φωτεινή υπογραφή. Πλαισιώνοντας την ένταση του Eau de Parfum, το οποίο αναδεικνύει ένα πλούσιο και βελούδινο τριαντάφυλλο σε κάθε πτυχή του αρώματος, το νέο Eau de Toilette προσφέρει τα πιο φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια γύρω από μια καρδιά λεπτών τριαντάφυλλων, που ετοιμάζονται να ανθίσουν.

Les Infusions De Prada Fleur D' Oranger, Prada

375x50031041-rylkl.jpg


Les Infusions De Prada Fleur D'Oranger, Prada, Sephora, buy here

Το απόλυτο αιθέριο έλαιο άνθους πορτοκαλιάς και το νερολί συναντούν το πολυτελές γιασεμί και τον αισθησιακό πολύανθο. Ένα λεπτό και γοητευτικό άρωμα, χρωματισμένο με μια πινελιά αυθάδειας, που αποκαλύπτεται μέσα από ένα σπιρτόζικο νερό μανταρινιού. Το Les Infusions De Prada Fleur D'Oranger θα γίνει η δική σας επιλογή για τις μέρες που η πόλη "μυρίζει" καλοκαίρι.

Le Gemme Desiria Eau De Parfum, Bvlgari

375x50033622-2f76r-Z2dBd.jpg


Le Gemme Desiria Eau De Parfum, Bvlgari, Hondos Center, buy here

Ένα συναρπαστικό πολυτελές floral άρωμα, το Le Gemme Desiria είναι η απόλυτη εξάρτηση. Η ψυχή αυτού του πλούσιου αρώματος είναι ο μωβ νεφρίτης, ένας σπάνιος, πλούσιος πολύτιμος λίθος. Το Desiria, που σημαίνει «επιθυμία», μεταφέρει αιώνια αγάπη και πάθος μέσω του μοναδικού αυτού χρώματος - τόσο ζωντανή και αισθησιακή όσο τα άνθη της Άνοιξης σε έναν αυτοκρατορικό κινεζικό κήπο.

Kologne, Shield Of Protection, Kilian Paris

375x50073317-1algv.jpg

Kologne, Shield Of Protection, Kilian Paris, Hondos Center, buy here

Το Kologne, Shield of Protection είναι ένας κήπος απόλυτης ευχαρίστησης, γεμάτος με φωτεινές νότες εσπεριδοειδών από πράσινο μανταρίνι και νεράντζι, οδηγώντας σε μια καρδιά από δενδρολίβανο, μέντα και νερολί. Στη βάση του αρώματος, το εκλεπτυσμένο, ξυλώδες, ξηρό άρωμα του κέδρου ενισχύεται από μια συμφωνία από πράσινες φυτικές νότες. Μία πηγή προσωπικής δύναμης και άμεσης αναζωογόνησης. Απολαύστε υπεύθυνα.

Myrrh & Tonka, Jo Malone London

690251047338-p-1-rovqk.jpg

Myrrh & Tonka, Jo Malone London, Sephora, buy here

Ο πλούσιος, δυνατός χυμός της σμύρνας της Ναμίμπια που μαζεύεται με το χέρι, ανακατεμένος με ψιθύρους ζεστού αμυγδάλου και απολαυστική βανίλια, αρωματικά δώρα της εθιστικής τόνκα. Η πλούσια νότα από χειροποίητο μύρο έχει μια μεθυστική ζεστασιά, που ενισχύεται από απαλό, αισθησιακό τόνκα και κεχριμπάρι. To Myrrh & Tonka είναι ευγενικό, αισθησιακό και απόλυτα σαγηνευτικό.

La vie est belle Collector Edition, Lancôme

la-vie-est-belle-collector-edition-eau-de-parfum-fnqze.jpg


La vie est belle, Lancôme, Sephora, buy here

Το εμβληματικό άρωμα La vie est belle που γνωρίζετε και αγαπάτε, διακοσμείται τώρα με ροζ-χρυσό glitter, σαν μια έκρηξη ευτυχίας. Εμπνευσμένο από την έκφραση «η ζωή είναι ωραία» στα γαλλικά, σας οδηγεί στο δικό σας μονοπάτι προς την ευτυχία. Αυτό το λαχταριστό γυναικείο άρωμα συνδυάζει την ανθισμένη ανοιξιάτικη Ίριδα και το γήινο Πατσουλί με την απολαυστική Ζάχαρη και τη ζεστή Βανίλια, για μια λουλουδάτη, γλυκιά & λαχταριστή υπογραφή.