fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

10 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας τον Ιούλιο

Είτε είστε διακοπές, είτε στην πόλη είναι must


10 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας τον Ιούλιο

Λιπαρό δέρμα, φριζαρισμένα μαλλιά και μεγάλη ανάγκη για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να αναθεωρήσετε όλα όσα έχετε στο νεσεσέρ σας. Η ζέστη του Ιουλίου απαιτεί να εξετάσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε τα νέα, αλλά και παλιά προϊόντα που θα γίνουν σύμμαχος σας στην καθημερινότητα. Άλλωστε, τα beauty brands γνωρίζουν καλύτερα από όλους όλα εκείνα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε απόλυτα ανανεωμένες. 

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα must-haves, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσενέρ σας. Κρατήστε σημειώσεις και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε. 

beach-woman.jpeg

The products

Glowish, Multi Dew Tinted Moisturiser, Huda Beauty: Μια κρέμα με χρώμα για λαμπερό αποτέλεσμα που χαρίζει ενυδάτωση και καλύπτει την όψη των πόρων για απαλό και δροσερό τελείωμα! Ιδανική για το απόλυτο no makeup μακιγιάζ, χαρίζει διάφανη κάλυψη που κάνει το δέρμα σας να λάμπει. Οι πέρλες αντανάκλασης φωτός αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σας!

Intral Active Stabilizing Lotion, Darphin:
Χάρη στην ελαφριά και ισχυρή της σύνθεση, η νέα Intral Active Stabilizing Lotion ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς κι ενισχύει την υγιή όψη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν ενυδάτωσης αλλά και συμπληρωματικά στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης.

Micellaire Hyaluronic Aloe Water, Garnier: Αυτό το νερό καθαρισμού είναι εμπλουτισμένο με μικύλλια, που λειτουργούν σαν μαγνήτης, απομακρύνοντας μακιγιάζ, σκόνη και ρύπους. Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει στην ενυδάτωση και την επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή.

 Glow on

Glow on

Glowish, Multi Dew Tinted Moisturiser, Huda Beauty, Sephora

BUY ME
 Love hydration

Love hydration

Intral Active Stabilizing Lotion, Darphin

 Skin elasticity

Skin elasticity

Micellaire Hyaluronic Aloe Water, Garnier, Hondos Center

BUY ME
     

Soft Pinch, Liquid Blush, Rare Beauty: Ένα ανάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που αναμιγνύεται και «χτίζεται» με ωραίο τρόπο για μια απαλή, υγιή όψη κοκκινίσματος στα μάγουλα. Χαρίστε μια λάμψη χρώματος και υγείας στα μάγουλά σας με αυτή την ανάλαφρη σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με χρωστικές μακράς διάρκειας για υπέροχο μακιγιάζ όλη μέρα και μη διστάσετε να το τοποθετήσετε και στα χείλη σας.

Terra di Gioia, Armani: Ένα άρωμα αφιερωμένο στη ζεστασιά και τον αισθησιασμό που αποπνέει η αύρα της Μεσογείου. Αιχμαλωτίζει την αέναη μαγεία των Μεσογειακών περιοχών, όπου οι εκπληκτικοί αμμόλοφοι συναντούν τα κεχριμπαρένια βράχια που συνορεύουν με την ανοιχτή θάλασσα. Στην κορυφή του ξεχωρίζει με νότες από τρυφερό αχλάδι, το οποίο συγχωνεύεται με φρέσκες νότες εσπεριδοειδών.

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline: Αν θέλετε πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος στη στιγμή, τότε αυτό είναι το προϊόν που θα σας έχει την απάντηση. Με βουρτσάκι "πύργο" φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Αποτέλεσμα Sky High από κάθε γωνία. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροίνες για αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες.

Wild Rose Iconic Glow Liquid Highlighter Limited Edition, Korres: To απόλυτα καλοκαιρινό beauty product, το highlighter σε υγρή μορφή για άμεση φυσική λάμψη ιδανική για όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και υψηλό ποσοστό μικροσφαιριδίων λάμψης που αντανακλούν το φως, χαρίζει φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, με ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

The SPF 50 UV Protecting Fluid, La Mer: Σχεδιασμένο για καθημερινή προστασία από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, αυτό το ισχυρό, ελαφρύ σε υφή προϊόν, προλαμβάνει την εμφάνιση των μελλοντικών δυσχρωμιών του δέρματος, διατηρώντας το παράλληλα άνετο, ενυδατωμένο και χωρίς ερεθισμούς.

    Rose Deep Hydration Facial Toner, Fresh: Το Τόνερ βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου με τριαντάφυλλο είναι ένα τόνερ διατήρησης της επιδερμίδας για καθημερινή χρήση με πραγματικά ροδοπέταλα και υαλουρονικό οξύ που ελαχιστοποιεί τους πόρους ενώ αυξάνει την ενυδάτωση. Αυτή η δημοφιλής, χωρίς αλκοόλ φόρμουλα διαθέτει μια μοναδική ποσότητα δύναμης τριαντάφυλλου που τονώνει, καταπραΰνει και θρέφει.

    Slim Serum, Tzimas Cosmetics: Ένα μοναδικό προϊόν που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και βοηθάει στην αναδόμηση του δέρματος. Εφαρμόστε το καθημερινά μια με δύο φορές και θα δείτε άμεση αλλαγή. 

    1

    2 in 1

    Soft Pinch, Liquid Blush, Rare Beauty, Sephora BUY ME

    2

    Summer love

    Terra di Gioia, Armani, Attica BUY ME

    3

    Easy touch-up

    Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline, Hondos Center BUY ME

    4

    Real shine

    Wild Rose Iconic Glow Liquid Highlighter Limited Edition, Korres, Attica BUY ME

    5

    UV protection

    The SPF 50 UV Protecting Fluid, La Mer, Hondos Center BUY ME

    6

    Daily use

    Rose Deep Hydration Facial Toner, Fresh, Sephora BUY ME

    7

    Bye cellulite

    Slim Serum, Tzimas Cosmetics BUY ME