fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

10 οροί με υαλουρονικό οξύ για να εντάξετε στο skincare routine σας

Χαρίστε στο δέρμα σας την extra δόση H2O που του αξίζει


10 οροί με υαλουρονικό οξύ για να εντάξετε στο skincare routine σας

Οι οροί υαλουρονικού οξέος - περισσότερο γνωστοί ως οι "βασιλιάδες" των ενυδατικών ενισχυτών - θεωρούνται συχνά βασικό συστατικό της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά που δίνουν την απαραίτητη αγάπη στην επιδερμίδα και μπορούν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ευαίσθητο, λιπαρό, επιρρεπές σε ατέλειες ή ακνεϊκό δέρμα.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: τι ακριβώς κάνει το υαλουρονικό οξύ και γιατί είναι τόσο καλό για το δέρμα μας; Για να το θέσουμε απλά, αυτό το μόριο είναι ένας υγραντικός παράγοντας, που σημαίνει ότι δρα σαν σφουγγάρι, τραβώντας την υγρασία από την ατμόσφαιρα στο δέρμα σας. Εφαρμόζεται τοπικά και μπορεί να συγκρατήσει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, προσφέροντας την απαραίτητη ανακούφιση στην αφυδατωμένη επιδερμίδα - ναι, είναι τόσο καλό!

Ενώ το υαλουρονικό οξύ είναι ένα εξαιρετικό συστατικό περιποίησης για όλο το χρόνο, είναι επίσης ένα συστατικό στο οποίο πρέπει να στηριχτείτε κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν ο καιρός είναι ασταθής και το δέρμα σας είναι αντιμέτωπο με τις επιδράσεις της κεντρικής θέρμανσης που σας αφυδατώνουν μέσα στο σπίτι και τις εξοντωτικές για την επιδερμίδα θερμοκρασίες έξω. Για να μην αναφέρουμε ότι τα ροφήματα του κρύου καιρού έχουν επίσης αφυδατωτική δράση - δυστυχώς αυτοί οι καυτοί καφέδες που πίνετε είναι φυσικά διουρητικά, που σημαίνει ότι απομακρύνουν τα υγρά από το σώμα σας πιο γρήγορα από ό,τι άλλα υγρά.

Αν είστε περίεργοι να ανακαλύψετε τους καλύτερους ορούς υαλουρονικού οξέος που κυκλοφορούν στην αγορά, διαβάστε παρακάτω, γιατί συγκεντρώσαμε μια προσεγμένη επιλογή προϊόντων για όλες τις προτιμήσεις!

1

Hyaluronic acid + Vitamin B5 Serum

Glossier BUY HERE

2

Hyaloronic Serum

Dr. Barbara Sturm BUY HERE

3

Hyaloronic Acid + B5 Serum

The Ordinary BUY HERE

4

B-Hydra Intensive Hydration Serum

Drunk Elephant BUY HERE

5

Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid

Kiehl's BUY HERE

6

Hyaluronic Acid Intensifier Serum

SkinCeuticals BUY HERE

7

Revitalift Filler Ορός Για Εντατική Ενυδάτωση & Σύσφιξη

L'Oreal Paris BUY HERE

8

Botanical Kinetics Opuntia Cactus Intense Hydrator

Aveda BUY HERE

9

Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum

Elizabeth Arden BUY HERE

10

Hydrating Hyaloronic Acid Serum

Frank Body BUY HERE