fbpixel

Search icon
Search
10 life-changing hacks στα οποία ορκίζεται η Kate Moss
LIFE & CAREER

10 life-changing hacks στα οποία ορκίζεται η Kate Moss

Προσθέστε τα στα new year's resolutions σας


Το supermodel, style icon και πλέον επιχειρηματίας στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας, Kate Moss, είναι πολύ περισσότερα από μία εικόνα. Η ίδια αποκάλυψε στο net-a-porter όλα εκείνα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της και πώς κρατάει τις ισορροπίες της. Από τη δύναμη που μπορεί να έχουν κάποια λεπτά διαλογισμού, μέχρι τις μεταμορφωτικές επιδράσεις μιας θεραπείας της LED, των παγωμένων λουτρών και πολλών παρακάτω secret hacks που ξετυλίγονται παρακάτω. 

1. Ο διαλογισμός είναι πραγματικά ισχυρός 

«Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί, είναι να φτιάχνω μια κανάτα τσάι και να διαλογίζομαι. Θεωρώ ότι αυτές οι λίγες στιγμές με τον εαυτό μου με βοηθούν πραγματικά να προετοιμαστώ για την ημέρα μου. Είχα τις δυσκολίες μου, όπως όλοι μας, αλλά οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αξίζει να το δοκιμάζετε. Έχω εξασκηθεί πολύ και έχω δοκιμάσει όλα τα διαφορετικά είδη διαλογισμού για περίπου πέντε χρόνια, και τώρα πραγματοποιώ έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό. Προσπαθώ να κάνω μια παύση και να νιώσω πραγματικά ότι βρίσκομαι μέσα μου. Έκανα 20 λεπτά κάθε μέρα, αλλά τώρα κάνω 10' κι είναι μια χαρά!» 

kate-moss.jpg

2. Σε μια "bad face day" ακολουθώ...

«Ένα από τα πιο παλιά μου μυστικά είναι να βουτάω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και φέτες αγγουριού - συσφίγγει αμέσως και διώχνει κάθε πρήξιμο. Στη συνέχεια, αλείφω μερικές σταγόνες λαδιού προσώπου με το απόλυτο beauty tool, το gua sha μου. Μαζί, δίνουν στο δέρμα σας αυτή την έξτρα λάμψη και είναι εξαιρετικές στην αποτοξίνωση και τη λεμφική αποστράγγιση.

3. Συνήθως χαλαρώνω...

«Όταν έχω χρόνο μου αρέσει να ηρεμώ με ένα απολαυστικό μπάνιο, χρησιμοποιώντας κάποιο bath oil. Για την επιδερμίδα μου, πλένω το πρόσωπό μου με ένα face cleanser απαραίτητα - αν και πάντα προτιμούσα ένα απλό πλύσιμο προσώπου με άφθονο νερό, που είναι πολύ αποτελεσματικό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ μία κρέμα για ενυδάτωση και τελειώνω με ένα face mist, το οποίο μου ανεβάζει αμέσως τη διάθεση με το φανταστικό άρωμά του!

kate-moss-GV9Rh.jpg

4. Το καλύτερο beauty tip μου

«Εγγυώμαι σίγουρα για τα eyelash curlers. Ο Kevyn Aucoin με σύστησε πρώτος σε αυτές, στα backstage ενός show. To να γυρίζετε με ειδικό εργαλείο τις βλεφαρίδες σας, θα σας βοηθήσουν πραγματικά να αναδείξετε τα μάτια σας. Τώρα λέω σε όλες τις φίλες μου να τις χρησιμοποιούν και να περνούν μια γεμάτη στρώση από την αγαπημένη του μάσκαρα!» 

5. Όποτε πετάω με αεροπλάνο...

«Φροντίζω πάντα να ενυδατώνομαι κατά τη διάρκεια της πτήσης και προσπαθώ να τρώω μόνο ελαφριά φαγητά. Θεωρώ ότι η προσαρμογή στη νέα ζώνη ώρας αμέσως μόλις φτάσω είναι χρήσιμη, οπότε προσπαθώ να μείνω ξύπνια μέχρι τη συνηθισμένη ώρα του ύπνου μου. Πρόσφατα υποβλήθηκα σε θεραπεία με μάσκα LED με κόκκινο φως και σίγουρα παρατήρησα βελτίωση στο δέρμα μου, οπότε κάθε φορά που θα μπω σε μια πολύωρη πτήση έχω τη συσκευή μαζί μου, καθώς είναι portable και εύχρηστη. Έχω εργαλεία gua sha από ροζ χαλαζία και νεφρίτη, που χρησιμοποιώ για face massage επίσης.» 

6. Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη δίαιτα 

«Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την περίοδο δεν καταναλώνω πολύ κρέας, και μου αρέσει πάντα να ξεκινάω τη μέρα μου με έναν πράσινο χυμό. Πολλές φορές μάλιστα ακολουθώ το 5ήμερο πρόγραμμα της διατροφολόγου Rose Ferguson - κατά τη διάρκεια του οποίου δεν νηστεύεις αλλά υπάρχουν μέρες που πίνεις μόνο υγρά, και πάντα νιώθω πιο ελαφριά στο σώμα μου και πιο καθαρή στο μυαλό μου μετά από αυτό. Σαν μια είδους αποτοξίνωση.» 

kate-moss-BmVcN.jpg

7. Ασχολούμαι με τη yoga εδώ και πολλά χρόνια

«Κάνω yoga εδώ και χρόνια αλλά πρόσφατα ξεκίνησα να κάνω pilates για να βελτιώσω τη γενική μου δύναμη. Έχω επενδύσει σε ένα Cadillac Pilates reformer, το οποίο μαθαίνω να χρησιμοποιώ με την personal trainer μου, Hortense Suleyman και μου προσφέρει συνολικά έναν πιο δυνατό κορμό.»

8. Πραγματοποιώ τη λεγόμενη πρακτική του manifest

«Ξεκίνησα να πιστεύω στον εαυτό μου. Αν πιστέψεις αρκετά, το σύμπαν θα σου προσφέρει. Απελευθερώνω εκεί έξω ότι επιθυμώ. Επίσης, καταγράφω τις σκέψεις και τις επιθυμίες μου, και κάνω προβολή τον εαυτό μου να τις πραγματοποιώ. Πιστέψτε με βοηθάει.» 

9. Βλέπω έναν ομοιοπαθητικό εδώ και τέσσερα χρόνια

«Ονομάζεται Victoria Young και έχει συμβάλλει μοναδικά στο «ταξίδι» μου στην ευεξία, ενώ με βοήθησε να βρω ισορροπία στη ζωή μου. Έχει συνεργαστεί μαζί μου για το brand μου, Cosmoss, και βοήθησε στη δημιουργία του αρώματος για το Sacred Mist και τα μείγματα βοτάνων για τα τσάγια.» 

kate-moss-bFeW8.jpg

10. Όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ...

«Εάν δεν με πιάνει ύπνος, συνήθως πίνω ένα φλιτζάνι τσάι. Προτιμώ αυτό που έχει συστατικά όπως η λεβάντα και passion fruit, τα οποία ανακουφίζουν από το άγχος και την ένταση, οπότε αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσω!»