fbpixel

Search icon
Search
10 home decor κομμάτια που κάθε cool girl πρέπει να έχει στο σπίτι του
INTERIORS

10 home decor κομμάτια που κάθε cool girl πρέπει να έχει στο σπίτι του

Μετατρέψτε την κατοικία σας στο δικό σας «παράδεισο»


Μαζί με την είσοδο στην άνοιξη μπορείτε να πατήσετε το "enter" για να ανανεώσετε και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το lockdown συνεχίζεται εσείς με τις σωστές κινήσεις θα φέρετε νέα πνοή στο home office σας και θα κάνετε την κάθε μέρα πιο ανάλαφρη. Ξεκινήστε από τα mini makeovers και αν έχετε όρεξη προχωρήστε πιο πολύ σε αυτή τη διαδικασία. 

Για αυτό το σκοπό συγκεντρώσαμε όλα τα tips που χρησιμοποιούν τα cool girls του instagram για να κάνουν το χώρο τους πιο φωτεινό και ευχάριστο. Ακολουθήστε όσα σας εκφράζουν, κάντε τις δικές σας παραλλαγές και μην ξεχνάτε να παραμένετε πάντα στο πνεύμα που θέλετε να διατηρήσετε εσείς.  

​1. Wall Galleries & Art Display

design-cool-home-1.jpg

Ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε ή να αλλάξετε τη διάθεση σε οποιονδήποτε χώρο είναι να προσθέσετε φωτογραφίες ή έργα τέχνης. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές κορνίζες για να εφαρμόσετε αυτό το tip. Εκτός από την ποικιλία θα φέρουν και στο χώρο σας την ευκαιρία να αλλάξετε πολλές φορές τις φωτογραφίες που τοποθετείτε μέσα.  

2. Bar Cart

cool-design-home.jpg

Είναι στιλάτο, έχει άποψη και πάντα σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας ποτά. Τώρα, που τα bars είναι κλειστά, δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλύτερο από να δημιουργήσετε το δικό σας bar cart με τον απόλυτο εξοπλισμό. Φυσικά, μπορείτε πάνω, να τοποθετήσετε και design αντικείμενα όπως ένα φυτό ή ένα diffuser. 

3. Statement Mirror

design-cool-mirror.jpg

Οι καθρέφτες είναι ένα στοιχείο που δε λείπει από κανένα σπίτι! Ωστόσο, οι περισσότεροι τους χρησιμοποιούν κυρίως για πρακτικούς λόγους, καθώς τους τοποθετούν στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο και στην καλύτερη περίπτωση στο διάδρομο ή κάπου κοντά στην είσοδο. Επιλέξτε να τοποθετήσετε έναν oversized στο σαλόνι σας και δείτε το χώρο να διπλασιάζεται χωρίς προσπάθεια. 

4. Throw Pillows

home-decor-tips-2.jpg

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη ενός καλοντυμένου μαξιλαριού. Έχει τη "δύναμη" να αναβαθμίσει ένα δωμάτιο στο λεπτό και με το μέγεθος του δεν χρειάζεται να αποσπάσει χώρο από οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο. Μάλιστα, το γεγονός πως μπορείτε να τα αλλάζετε χειμώνα και καλοκαίρι κάνοντας ένα απλό switch στη θήκη, το κάνουν το πιο must αντικείμενο. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως όλα τα ενημερωμένα σπίτι είναι γεμάτα με μαξιλάρια.

5. Message Boards

home-decor-inspo.jpg

Αυτό είναι πιθανότατα το πιο δημοφιλές και οικονομικό στοιχείο που κάνει τα σπίτια των cool girls του instagram να μοιάζουν σαν να βγήκαν από περιοδικό design. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα, χωρίς να χρειαστεί καν να αγοράσετε ένα message board, τότε μπορείτε απλώς να βάψετε ένα κομμάτι του τοίχου σας σε μαύρο χρώμα και γύρω του να τοποθετήσετε ένα αυτοσχέδιο κάδρο. 

Extra tip: Μην παραλείψετε να γράψετε μέσα το δικό σας motivational quote!

6. Ladders

inspo-home-decor-2.jpg

Βρίσκεστε στην αναζήτηση extra αποθηκευτικού χώρου; Τότε μια ξύλινη σκάλα -μέσα στο σπίτι- δε θα σας απογοητεύσει ποτέ. Αποτελώντας την τέλεια "απάντηση" στις κρεμάστρες, θα έρθει για να κάνει το χώρο σας απόλυτα cool και για να δώσει το ύψος που του έλειπε. Είναι πολυλειτουργική, είναι minimal και μπορείτε να την τοποθετήσετε παντού!

7. Pantry Jars

pantry-jars-inspo-home-deco.webp

Η guru της οργάνωσης Marie Kondo πάντα αναφέρει πως το οπτικό clutter μπορεί να γίνει το ίδιο ενοχλητικό με αυτό που υπάρχει μέσα στη ντουλάπα σας. Έτσι, αυτό το tip ταιριάζει υπέροχα και σε όσες από εσάς επιθυμείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Προμηθευτείτε ένα σχέδιο που να σας αρέσει και τοποθετήστε μέσα όλα τα προϊόντα που αγοράζετε. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε άμεση οπτική πρόσβαση και μια κουζίνα απόλυτα τακτοποιημένη και instagramable! 

8. Plants

fita-inspo-deco-interior.jpg

Τα λουλούδια είναι αδιαμφισβήτητα η pop-art του 21ου αιώνα. Πέραν του ότι υπάρχουν σε κάθε design σπίτι, δίνουν στο χώρο μια πνοή δροσιάς και ενώνουν υπέροχα το εξωτερικό με το εσωτερικό περιβάλλον. Ειδικά τώρα που περνάτε στο σπίτι περισσότερες ώρες από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αποκτήσετε και να κάνετε, χωρίς κόστος, το απαραίτητο upgrade!

9. Coffee Table Books

coffee-table-books.jpg

Εκτός από το να κάνετε λίγο πιο cozy το σαλόνι σας, σκεφτείτε μήπως το μετατρέψετε και σε πιο fashionable, ακριβώς όπως κάνουν και οι απανταχού fashionistas. Άλλωστε, μέσα από τις φωτογραφίες τους στο Instagram έχουν αποδείξει ότι αγαπούν να συνδυάζουν τη διακόσμηση με τη μόδα, κάτι που πετυχαίνουν τα λεγόμενα coffe-table books. Αποκτήστε τα και θα δείτε το χώρο σας να μετατρέπεται!

10. Throws

throws.jpg

Ρίξτε ένα επιπλέον ριχτάρια στον καναπέ σας για να προσθέσετε στιγμιαία ζεστασιά, χρώμα, υφή, χαρακτήρα και προσωπικότητα. Φυσικά, πέρα από την εμφάνιση θα κερδίσετε και τις απόλυτα αναπαυτικές ιδιότητες τους.