fbpixel

Search icon
Search
Ζώδια και σπίτι: Ποιες αποχρώσεις να επιλέξετε ανάλογα το άστρο σας
INTERIORS

Ζώδια και σπίτι: Ποιες αποχρώσεις να επιλέξετε ανάλογα το άστρο σας

Όταν τα άστρα έχουν το χάρισμα να καθορίζουν την αισθητική διαμόρφωση των προσωπικών μας χώρων


Ποιο είναι το χρώμα, το οποίο καταφέρνει κάθε φορά να σας κάνει να χαθείτε στα μαγευτικά του μονοπάτια; Είναι αλήθεια ότι οι χρωματικές παλέτες, στις οποίες έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία, επηρεάζουν άμεσα τη διάθεσή μας, γι' αυτό και είναι σημαντικός ο ρόλος τους στη ζωή μας να μην υποτιμάται. Οι ικανότητες του φάσματός τους τονώνουν το πνεύμα μας, κάνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο να αισθανόμαστε πάντα σαν στο σπίτι μας. Τα συναισθήματά μας ταυτίζονται αρκετές φορές και σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιό μας, την προσωπική αστρική μας πυξίδα, οδηγώντας μας σε συγκεκριμένες επιλογές, οι οποίες αφορούν την αισθητική μας ταυτότητα. Χρώμα και ζώδιο ενώνονται σε μια ισχυρή συμμαχία και ειδικά στην περίπτωση της διαμόρφωσης των προσωπικών μας χώρων. 

Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η κατάλληλη χρωματική επιλογή για το δικό σας σπίτι σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Κριός - κόκκινο 

149693fbdde42bfa6d1a4cfa5e13c2ca.jpg
houseandgarden.co.uk

Ως ένα ζώδιο, γεμάτο από αυτοπεποίθηση και πάθος, το κόκκινο χρώμα είναι το δεύτερο όνομά τους. Ένας τολμηρός βυσσινί τοίχος δημιουργεί απευθείας ένα άκρως elegant concept, το οποίο θυμίζει γκαλερί και σίγουρα θα κατακτήσει τις καρδιές σας, αλλά και την αστείρευτη φαντασία σας. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε τα αξεσουάρ, τα οποία ιντριγκάρουν τις σκέψεις σας και ολοκληρώνουν με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο το σκηνικό που έχετε δομήσει. 

Ταύρος - Χαλαρωτικό μπλε και πράσινο 

0ac04aad06c4d6fe37447da44b4daafc.jpg
bobvila.com

Χρώματα, τα οποία ηρεμούν την ψυχή και τις σκέψεις τους και ταυτόχρονα ενισχύουν τη δημιουργικότητα των πάντα μάχιμων Ταύρων. Το χαλαρωτικό μπλε και το πλούσιο πράσινο αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για την επιλογή των φωτιστικών, επίπλων και διακοσμητικών pieces, τα οποία σαγηνεύουν τα βλέμματα και τις αισθήσεις του συγκεκριμένου ζωδίου. 

Δίδυμος - πράσινο 

bce9948b862d748fc62459cf8f6b6787.jpg

Διακρίνονται για το ελεύθερο, ανήσυχο και creative πνεύμα τους. Οι Δίδυμοι κάθε φορά εντυπωσιάζονται και από κάτι διαφορετικό, στοιχείο που τους εμπνέει και τους εξελίσσει. Οι απαλές αποχρώσεις του πράσινου πάντα θα αποτελούν για τους ίδιους μια βάση, στην οποία δεν μπορούν να αντισταθούν, καθώς ενισχύει τη διάθεσή τους για πειραματισμό και εξερεύνηση. Ειδικά στην κατοικία τους, κρίνεται ως η απαραίτητη βάση, πάνω στην οποία μπορούν να στηρίξουν τα εκκεντρικά items, τα οποία αγαπούν. 

Καρκίνος - λευκό 

a6b20efe64c826e6337ff575766be3ad.jpg

Αγαπά την ησυχία και τις καθημερινές οικογενειακές στιγμές, οι οποίες του προσφέρουν άπλετο χαμόγελο. Το λευκό χρώμα και η δύναμη της ηρεμίας, για την οποία ξεχωρίζει, ενισχύει τη διαχρονική ανάγκη τους για στοργή και τρυφερότητα. Ειδικά στον χώρο της κουζίνας, στον οποίο αφιερώνουν καθημερινά πολλές ώρες είτε μόνοι είτε μαζί με τα παιδιά τους, το λευκό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Λέων - κίτρινο 

e9aac80c2ef9269db3b1688674d26635.jpg
Τι άλλο από ένα ελκυστικό, ιδεαλιστικό και χαρούμενο χρώμα όπως το κίτρινο για το Λιοντάρι της παρέας του ζωδιακού κύκλου; Τολμηροί και αισιόδοξοι, οι Λέοντες θα απολαύσουν την super boost και αγχολυτική δύναμη του κίτρινου σε όλες τις ποικίλες μορφές του. Αν το κίτρινο του ήλιου σας φαίνεται λίγο υπερβολικό, βαθύτερες ή πιο ουδέτερες αποχρώσεις όπως η ώχρα, το σιτάρι ή η μουστάρδα θα προσφέρουν την ίδια ζωτικότητα που αποζητούν οι Λέοντες χωρίς να κατακλύζουν ένα δωμάτιο.

Παρθένος - μπλε

f2f88dbca15634cd61efc17cddda4925.jpg

Μια ενδιαφέρουσα αντίθεση κυριαρχεί στον ψυχισμό τους. Οι Παρθένοι διακρίνονται από τη μια πλευρά από μια λεπτότητα και διακριτικότητα και από την άλλη από μια ιδιαίτερη τόλμη και ισχύ. Γι' αυτό και η επιλογή του μπλε έχει αποδειχθεί ως η πιο κατάλληλη για μια γαλήνια και ταυτόχρονα πολυτελή νότα στους ιδιωτικούς τους χώρους. 

Ζυγός - ροζ

98fb370a6e158c7ed7a7d78e8742e731.jpg

Αποτελεί ένα ζώδιο, το οποίο ξεχωρίζει για τον έντονο παρορμητισμό και αισθησιασμό. Ο ζυγός τολμά να εκφράζει τα συναισθήματά του, δημιουργώντας πάντα μια κομψή και πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. Το ροζ χρώμα δεν γίνεται να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη συνθήκη. Του χαρίζει την αίσθηση αισιοδοξίας, την οποία πάντα αναζητά και αντανακλάται σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού του. 

Σκορπιός - μαύρο

3915e6fc735a76bce7dc9f0f9147f221.jpg

Ένα ζώδιο με αδυναμία στην κυριαρχία και το sexiness δεν γίνεται να μην επιλέξει για τους προσωπικούς του χώρους το μαύρο. Το συγκεκριμένο χρώμα αποτελεί διαχρονικό δείκτη κομψότητας και πολυτέλειας και λειτουργεί ως η τέλεια απόχρωση για να σφραγίσει την προσωπικότητα της κατοικίας του. Από το φαντασμαγορικό σκηνικό δεν μπορούν να λείπουν τα exclusive αξεσουάρ. 

Τοξότης - καφέ

005ff43652bf03cb5522c0d6a6b33c14.jpg
@lh3.googleusercontent.com

Σταθερότητα, ζεστασιά και γενναιότητα, χαρακτηριστικά που ισχύουν για τους ζωηρούς, αλλά και δίκαιους Τοξότες, αποτυπώνονται στις θερμές αποχρώσεις του καφέ. Φωτεινό μπρονζέ και τα διακριτικά ουδέτερα χρώματα όπως το καμηλό, η καραμέλα και το buff είναι βασικά σχεδιαστικά στοιχεία, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με την ψυχοσύνθεση και την ανάγκη για χαλάρωση του συγκεκριμένου ζωδίου. 

Αιγόκερως - γήινες αποχρώσεις του καφέ και πορτοκαλί

c673d89a0242b40b3da9cd524318cdf8.jpg

Είναι ένα ζώδιο που διακρίνεται για την φιλοδοξία, τον έντονο ρεαλισμό του, αλλά και την αδυναμία του στην εκλεπτυσμένη αισθητική. Ο Αιγόκερως θα επιλέξει για τον χώρο του γήινες αποχρώσεις, με το καφέ και το πορτοκαλί να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Έχει ανάγκη να αποκτά καθημερινές πηγές έμπνευσης για την εργασία του και σίγουρα οι συγκεκριμένες παλέτες ταιριάζουν άψογα με την ταυτότητα του γραφείου του.

Υδροχόος - πολυχρωμία 

5c6294e60d65045cf7303488f0f04fbd.jpg
@thenordroom.com

Είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού, εκείνους που εμπιστεύεται το ένστικτό του και προχωρά πάντα με βήμα ταχύ. Ο Υδροχόος αδιαφορεί για τους κανόνες και λειτουργεί πάντα ως αληθινός καινοτόμος στην καρδιά. Το ανήσυχο πνεύμα τους απαιτεί ένα φάσμα χρωμάτων που ενεργοποιεί αλλά και προσγειώνει, εμπνέει και νανουρίζει. Αυτό δεν σημαίνει ένα χάος χρωμάτων, αλλά μάλλον μια πληθώρα αρμονικών ή συγκρουόμενων αποχρώσεων που μοιάζουν σχεδόν παράνομες, αλλά δείχνουν ακριβώς σωστές.

Ιχθύς - μωβ και γκρι 

5f84a5187640ea8037757f4a6a203255.jpg

Λέξη - κλειδί για το ζώδιο αυτό είναι ο απέραντος ρομαντισμός και η διασκέδαση μέχρι το πρωί. Ο ιχθύς είναι πάντα ένα παιδί που αγαπά να χαμογελά πάντα με τις μελωδίες που τον ξεσηκώνουν. Ένα απαλό γκρι ή ένα όμορφο παστέλ χρώμα συμβαδίζουν με τον πιο αρμονικό τρόπο με την προσωπικότητά του και σίγουρα ο χώρος του καλωσορίζει πολύ άνετα τις συγκεκριμένες αποχρώσεις. 

Trust the stars!