fbpixel

Search icon
Search
Full Blue Moon: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας το σπάνιο αυτό φαινόμενο
LIFE & CAREER

Full Blue Moon: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας το σπάνιο αυτό φαινόμενο

Η Γη θα βιώσει τη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου σύντομα. Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε.


Ο Αύγουστος σχεδόν τελείωσε και μπορούμε να πούμε πως ανυπομονούμε επισήμως για το Φθινόπωρο. Ωστόσο, αυτό που περιμένουμε ακόμα είναι η δεύτερη πανσέληνος που θα φωτίσει τον ουρανό στις 30 Αυγούστου. Ορισμένα ζώδια θα νιώσουν τις επιπτώσεις της πλήρους μπλε σελήνης περισσότερο από άλλα, αλλά μην ξεγελιέστε, γιατί κάθε ζώδιο θα νιώσει τον αντίκτυπο της σε κάποια πτυχή της ζωής του.

Η δεύτερη και τελευταία, λοιπόν, πανσέληνος του Αυγούστου φτάνει στις 04:35 ώρα Ελλάδας στο πνευματικό ζώδιο των Ιχθύων, και επειδή πρόκειται για υπερπανσέληνο, μπορείτε να περιμένετε να δείτε μια ακόμη πιο λαμπρή λάμψη από το συνηθισμένο. Αυτή η ευθυγράμμιση απαιτεί να αγκαλιάσετε το εξωτερικό περιβάλλον και να αντιμετωπίσετε τα σημερινά ζητήματα προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά. Σύμφωνα με ειδικούς, αυτή η σελήνη αναμένεται να διαθέτει ένα μείγμα από γειωμένες και ονειρικές ενέργειες, οπότε αν ανησυχούσατε μήπως η πανσέληνος φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, μην ανησυχείτε άλλο.

Για να πάρετε μια ακόμα καλύτερη ιδέα για το πώς η μπλε σελήνη θα φέρει ισορροπία και πρακτικότητα στη ζωή σας, keep on reading!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

shutterstock-1577666896.jpg

Ετοιμαστείτε να προβληματιστείτε σοβαρά, γιατί η πανσέληνος θα φωτίσει τον δωδέκατο οίκο σας, αυτόν δηλαδή της πνευματικότητας και της ενδοσκόπησης. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας καλεί να επιβραδύνετε και να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Επαναφορτίστε το πνεύμα σας και να αποκτήσετε ιδέες που μπορούν να τροφοδοτήσουν τις φλογερές αναζητήσεις σας.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

shutterstock-640692112.jpg

Η φιλία είναι στον αέρα για τους Ταύρους αυτή τη σελήνη. Καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο των ομάδων και των φίλων του γήινου ζωδίου, αυτή η ενέργεια θα σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε ουσιαστικές και θεραπευτικές κοινότητες για να συναντηθείτε και να εξερευνήσετε συλλογικά οράματα. Τώρα είναι η ώρα να βρείτε άτομα με παρόμοιες ιδέες!

Δίδυμος (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

shutterstock-396663502.jpg

Οι Δίδυμοι θα πρέπει να προετοιμάζονται για προβλήματα καριέρας που θα τους βαραίνουν αυτή τη σελήνη. Καθώς η πανσέληνος ταξιδεύει στον δέκατο οίκο της καριέρας και της φήμης του ζώδιου του αέρα. Οι εντάσεις μπορεί να είναι υψηλές ή μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να αφήσετε μια συγκεκριμένη πτυχή της καριέρας σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και εξερευνήστε τρόπους για να ευθυγραμμίσετε τις φιλοδοξίες με τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

shutterstock-555816355.jpg

Μην εκπλαγείτε αν τα ταξίδια είναι στο μυαλό σας αυτή τη σελήνη. Η επιρροή των Ιχθύων σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε νέες προοπτικές. Είτε μέσω πρακτικών είτε πνευματικών αναζητήσεων, αγκαλιάστε τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

shutterstock-721857268.jpg

Ο όγδοος οίκος της οικειότητας και των πόρων του Λέοντα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της πανσελήνου. Για το λόγο αυτό, το ζώδιο της φωτιάς δεν πρέπει να φοβάται να αγκαλιάσει τις βαθιές συνδέσεις ή να εμπλακεί σε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

shutterstock-533560594.jpg

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους Παρθένους, αλλά ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η σελήνη θα κυλήσει ομαλά είναι να επενδύσετε χρόνο στις σχέσεις σας. Η ενέργεια των Ιχθύων σας ενθαρρύνει να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο με τον σύντροφό σας ή τους αγαπημένους σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

shutterstock-1227113218-5Bslf.jpg

Η αποκατάσταση της ισορροπίας αποτελεί ουσιαστικό μέρος της καθημερινής ζωής του Ζυγού, και αυτή η σελήνη δεν διαφέρει. Η πανσέληνος σας ενθαρρύνει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της καθημερινής σας ρουτίνας και της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με πρακτικές αυτοφροντίδας που τρέφουν το σώμα και την ψυχή σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

shutterstock-2225256513.jpg

Μη φοβάστε να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Αγκαλιάστε τις καλλιτεχνικές σας κλίσεις και αφήστε τη φαντασία σας να ρέει ελεύθερα. Αυτή η ενέργεια υποστηρίζει έργα που σας επιτρέπουν να εκφράσετε τον αυθεντικό εαυτό σας και να πιστέψετε στην καλλιτεχνικότητα σας για να την αγκαλιάσουν και οι άλλοι με τη σειρά τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

shutterstock-2077875259.jpg

Οι Τοξότες θα πρέπει να προετοιμαστούν για ανακατατάξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τις συναισθηματικές συνδέσεις μέσα στην οικογενειακή σας δυναμική. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια επαναφορά στο σπίτι. Αναδιαμορφώστε, καθαρίστε σε βάθος και μετακινήστε την ενέργεια στο σπίτι σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

shutterstock-318998291.jpg

Επειδή ο τρίτος οίκος της εκπαίδευσης του Αιγόκερου θα ενεργοποιηθεί σε αυτή τη σελήνη, το ζώδιο της γης θα νιώσει την ανάγκη να συμμετάσχει σε συζητήσεις που εμπνέουν, εξυψώνουν και διερευνούν ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

shutterstock-1674467302.jpg

Για τους Υδροχόους, αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τα... χρήματα. Η ενέργεια των Ιχθύων σας ενθαρρύνει να επανεκτιμήσετε τις αξίες και τους οικονομικούς σας στόχους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε συνειδητές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας και να αναζητήσετε τη συναισθηματική ολοκλήρωση πέρα από τα υλικά αγαθά. 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

shutterstock-708894208.jpg

Καθώς η σελήνη πραγματοποιείται στον πρώτο οίκο των Ιχθύων, το ζώδιο του νερού θα βιώσει μια αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία. Αγκαλιάστε το self-care και το self-love και χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να θέσετε προθέσεις για την προσωπική σας ανάπτυξη και εκδήλωση.