fbpixel

Search icon
Search
Ζήστε τη μαγεία των εορτών στο πιο κομψό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Ζήστε τη μαγεία των εορτών στο πιο κομψό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

H εξαιρετικά προνομιακή θέση του The Excelsior Hotel καθώς και οι μοναδικές γαστρονομικές του προτάσεις θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά


Στον ημιώροφο του The Excelsior βρίσκεται το Mezzanine, το εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου η παράδοση συναντάει τις σύγχρονες ανέσεις. Εκεί που χτυπά ο παλμός της πόλης θα βιώσετε την εξαιρετική φιλοξενία, την υπέροχη ατμόσφαιρα, τις πολυτελείς παροχές και τις γαστρονομικές απολαύσεις. Με τις προσεκτικά επιλεγμένες συνταγές και τα φρέσκα υλικά της σπιτικής κουζίνας, που μαγειρεύει με αγάπη μια ομάδα από ταλαντούχους σεφ, οι γευστικοί σας κάλυκες θα ταξιδέψουν σε αξέχαστα ύψη. Ετοιμαστείτε να γευτείτε ένα καρέ από εκλεκτές σπεσιαλιτέ και εξαιρετικά πιάτα, τέλεια συνδυασμένα με μια μεγάλη γκάμα από ετικέτες κρασιών, μια επιλογή από γευστικά κοκτέιλ, και τζαζ μουσική που συνοδεύει κάθε περίσταση και γιορτή.

17a5071.jpg


24/12 Christmas Eve Dinner

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα πολυτελές δείπνο, συνοδεία πιάνου, στη ζεστή ατμόσφαιρα του Mezzanine. Δοκιμάστε τη χειροποίητη τάρτα με γέμιση πάπια bourguignon και το ελάφι μπρεζέ με πουρέ κάστανο και μύρτιλα.

25/12 Christmas Day Lunch

Χαρείτε τα Χριστούγεννα με έναν πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ. Θα δοκιμάσετε κλασικά πιάτα όπως ψητή γαλοπούλα, χοιρινό μπούτι ριγανάτο, ριζότο μανιταριών και πουρέ γλυκοπατάτας.

31/12 New Year's Eve Dinner

Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο με ένα εορταστικό δείπνο, με συνοδεία πιάνου. Στο μενού, θα συναντήσετε χειροποίητη τάρτα με μοσχαρίσια μάγουλα και brie και η bourguignon πάπια σε κρασί Madeira και πουρέ κάστανο.

1/1 New Year's Day Brunch

Η πρώτη μέρα του νέου έτους γίνεται μοναδική στο The Excelsior με ένα άκρως απολαυστικό brunch μενού με λαχταριστά αυγά a la quoquette, θεσπέσια red velvet pancakes και καραμελωμένο τσουρέκι με κρέμα patisserie.

Highlights των μενού των ρεβεγιόν:

Εδώ θα βρείτε μια σειρά γευστικών προτάσεων - φόρο τιμής στην τοπικότητα. Δοκιμάστε το βουβαλίσιο κονσομέ με χειροποίητα raviolacci με κρέμα παστουρμά και την tarte tatin αχλάδι με ζεστή καραμέλα βουτύρου.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ.


Info: Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23, τηλ.: 2310021020, excelsiorhotel.gr