fbpixel

Search icon
Search
New year: Οι κορυφαίοι wellness προορισμοί για το 2023
ESCAPE

New year: Οι κορυφαίοι wellness προορισμοί για το 2023

Τα ταξίδια που θα μας χαρίσουν την πιο ουσιαστική απόδραση της ζωής μας


Μια από τις πιο σημαντικές ευχές μας στην αρχή κάθε χρονιάς είναι η ψυχική μας ηρεμία και γαλήνη. Μια διαχρονική υπόσχεση που εμείς οι ίδιοι, πρώτοι από όλους, θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας, προσπαθώντας να την ακολουθήσουμε πιστά και να χαρίσουμε στον οργανισμό μας την ισορροπία που αναζητά. Ας οργανώσουμε για το 2023 υπέροχα ταξίδια, γεμάτα χαλάρωση, αρμονία και διάθεση για ουσιαστική εσωτερική αναζήτηση. Ο νέος χρόνος θα μας προσφέρει τα καταφύγια ηρεμίας που ψάχναμε καιρό. Ώρα για δράση, λοιπόν!

Ας δούμε μαζί τους 5 κορυφαίους wellness προορισμούς για τος 2023 που θα μας μυήσουν στον απόλυτα ήρεμο τρόπο ζωής. 

Γαλλία

663cad04d1c70c182005a01c6a0af387.jpg
Ένας κοντινός προορισμός που έχει τη δύναμη να μας εισάγει στα μυστικά εκλεπτυσμένων ιεροτελεστιών ευεξίας. Η Γαλλία, πέρα από την eclectic γαστρονομική της ταυτότητα, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πνευματική ισορροπία. Από το πανέμορφο Παρίσι μέχρι τη μαγευτική κοιλάδα του Λίγηρα, τις αμμώδεις παραλίες της Νότιας Γαλλίας και τις υπέροχες Άλπεις, δεν λείπουν εκείνα τα σημεία για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας προς την αυτογνωσία. Στη γοητευτική αμπελουργική περιοχή Beaujolais, χαρίζουμε στους εαυτούς μας το δώρο της σιωπής μαθαίνοντας πως να ακινητοποιούμε το μυαλό μας κατά τη διάρκεια αυτού του καταφυγίου διαλογισμού και γιόγκα. 

Ιρλανδία

b06db0024f1536995f187ac60bccb745.jpg

Άγρια ομορφιά της φύσης, καθαρός αέρας και αγαπημένη ησυχία στη φύση. Από τα παραμυθένια ιστορικά κάστρα μέχρι τα ενδιαφέροντα μεσαιωνικά ερείπια, το κοσμοπολίτικο Δουβλίνο, τον εκπληκτικό Δρόμο του Ατλαντικού Ωκεανού, τους καταπράσινους λόφους και τις αμμώδεις παραλίες, η Ιρλανδία προσφέρει πολλά πανέμορφα μέρη για χαλαρωτικές και αναζωογονητικές διακοπές.

Μεξικό

a88621e6fc7ddc6390539c092703bd99.jpg

Ένας τόπος, γεμάτος με διαχρονικές τελετουργίας και παραδοσιακές θεραπείες ηρεμίας. Στο θρυλικό Cancun, μπορούμε να εξερευνήσουμε τους θησαυρούς της ζούγκλας, να συμμετέχουμε σε μια τελετή φωτιάς, να ακολουθήσουμε μαθήματα ψαλμωδιών και ηχοθεραπείας. Μια peacefull ατμόσφαιρα, που θα μας κάνει να μην θέλουμε να εγκαταλείψουμε ποτέ το νησί αυτό. 

Ινδονησία

a65711bc823ff828033ff4438c47a623.jpg

Το όνομά του προορισμού αυτού είναι άρτια συνδεδεμένο με τους αρχαίους κανόνες της ευεξίας. Το Bali της Ινδονησίας αποτελεί ένα ιερό μέρος, που διαθέτει τη φυσική ομορφιά που θα μας συνοδεύει στο πρόγραμμα διαλογισμών μας, όπως επίσης και τα θέρετρα αρμονίας και ηρεμίας, που περιλαμβάνουν πλήθος θεραπειών spa και detox για να χαλαρώσουμε. 

Source: Tripaneer