fbpixel

Search icon
Search
X-mas Mood: Πώς να δημιουργήσετε εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι
WELLNESS

X-mas Mood: Πώς να δημιουργήσετε εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι

Το Σαββατοκύριακο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία


Έρχεται αυτή η εποχή του χρόνου που όλα γύρω μας φαντάζουν παραμυθένια. Οι βόλτες, τα ψώνια αλλά και η αύρα του σπιτιού αλλάζουν και μετατρέπονται στην πιο special εκδοχή, ενώ παράλληλα η ανυπομονησία μας για τις γιορτές συνεχώς αυξάνεται. Αυτό άλλωστε, αποδεικνύεται και από την έντονη επιθυμία να στολίσουμε όσο νωρίτερα γίνεται για να απολαύσουμε τη μαγική ατμόσφαιρα που μας κατακλύζει. Ξεκινάμε, λοιπόν, προμηθευόμαστε τα απαραίτητα, γεμίζουμε τις shopping bags μας με λαμπάκια, στολίδια, διακοσμητικά και κάθε είδους μικρή λεπτομέρεια που θα χαρίσει τη δική της μοναδική νότα. Είτε είστε λάτρεις αυτής της περιόδου είτε όχι, με τις παρακάτω προτάσεις είναι σίγουρο πως θα ενταχθείτε απόλυτα στο κλίμα των Χριστουγέννων. Δεν χρειάζονται πολλά, αρκεί να διατηρήσετε θετική διάθεση και όρεξη για «δουλειά» και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε 5 τρόπους, για να δημιουργήσετε το X-mas mood που απαιτείται! 

Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας

hm-holiday-2018-campaign-02.jpg

Αναμφισβήτητα, τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που μας φέρνει πιο κοντά, καθώς αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να δείξουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Μπορεί για κάποιους ο στολισμός να έχει γίνει ρουτίνα, ωστόσο εάν δοκιμάστε να τον πραγματοποιήσετε έχοντας παρέα αυτούς που αγαπάτε τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Είτε αυτοί είναι οικογένεια, φίλοι ή σύντροφοι. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να πιείτε το αγαπημένο σας κρασί, να φάτε, να παίξετε, και να περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Βάλτε την κατάλληλη playlist

346418300fd4e058120ebfd3d42201ae.jpg

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια αποτελούν ιδανικό τρόπο για να μπούμε στο απόλυτο γιορτινό κλίμα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα εξακολουθούν να διατηρούν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Παραμένουν ο No1 τρόπος για να γεμίσουμε με θετική ενέργεια. Μερικά από αυτά που μπορείτε να επιλέξετε είναι: “All I want for Christmas”, “Blue Christmas”, “We wish you a merry Christmas”, “Feliz Navidad”, “Jingle bells”, κ.ά. Μάλιστα, πολλά από αυτά τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει στην πιο pop εκδοχή τους, που είναι εξίσου ξεσηκωτική. Extra tip: Μην ξεχνάτε να ανάψετε τα πιο μυρωδάτα κεριά -αγαπημένο άρωμα το Gingerbread- που θα κάνουν ολόκληρο το σπίτι να «μυρίσει» Χριστούγεννα, ενώ θα δημιουργήσουν το πιο κατανυκτικό σκηνικό!

Τα γλυκά είναι απαραίτητα 

xmas2.jpg

Σ' αυτές τις γιορτές, οι μικρές παρασπονδίες ξεκινούν από νωρίς. Οι γλυκές «αμαρτίες» είναι αυτές που μας κάνουν να αγαπάμε λίγο παραπάνω αυτή την εποχή, οι οποίες δεν είναι άλλες από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Τα ζαχαροπλαστεία έχουν ετοιμάσει ήδη τα πρώτα christmas candys, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τα δημιουργήσετε και μόνοι σας και να τα χρησιμοποιήσετε μέχρι και για στολισμό σε κάποιο festive dinner σας.

Δοκιμάστε ένα festive look 

hm-holiday-2019-campaign-06.jpg

Εάν είστε λίγο πιο τολμηροί και θέλετε να μπείτε απόλυτα στο εορταστικό κλίμα, τότε η λύση βρίσκεται ακόμα και στο σύνολο που θα επιλέξετε να φορέσετε. Αποκτήστε διάφορα accessories, όπως κόκκινα σκουφάκια, glittery στέκες, βελούδινους φιόγκους, «παίξτε» με festive props και δημιουργήστε ένα alternative styling με όσα μπορεί να έχετε ακόμα και στο σπίτι σας, όπως στολίδια και κορδέλες από το δέντρο σας. Πειραματιστείτε κι ετοιμαστείτε να εκτοξεύσετε τη διάθεσή σας στα ύψη.

Μην ξεχνάμε τις ταινίες 

48c56633b5634471a962094211c67fc9.jpg

Βάλτε την αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ταινία στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας ώστε να εναρμονιστείτε με την ανάλογη αύρα της περιόδου. Για παράδειγμα, το "Home Alone" αλλά και η πιο ρομαντική christmas movie όλων των εποχών, το "Love Actually", αποτελούν ίσως την ιδανικότερη επιλογή για μια τέτοια περίπτωση. Βέβαια, πέρα από την ατμόσφαιρα του στολισμού, μπορείτε να ξεκινήσετε και διάφορες σειρές παρόμοιου κλίματος, ώστε να είστε διαρκώς μέσα στο πνεύμα των ερχόμενων ημερών!