fbpixel

Search icon
Search
5+1 άκρως festive σειρές στο Netflix
ARTS & CULTURE

5+1 άκρως festive σειρές στο Netflix

Δημιουργήστε από τώρα την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα


Η αγαπημένη περίοδος σιγά – σιγά καταφθάνει και δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν τίποτα λιγότερο από ενθουσιασμένοι. Τα Χριστούγεννα αναμφίβολα είναι μια γιορτή χαράς, ξεγνοιασιάς, στοργής, αγάπης και όλων αυτών των όμορφων συναισθημάτων που μας κατακλύζουν. Πιο πολύ, όμως, μπορούμε να το παραδεχτούμε πως αγαπάμε και τον τρόπο με τον οποίο οι παραγωγοί αποθανατίζουν από την δική τους οπτική αυτή την εποχή του χρόνου. Από δράμα μέχρι και κωμωδία προβάλλουν την ζωτική σημασία του «να μοιράζω» και πως τελικά οι γιορτές είναι οι άνθρωποί μας.

Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο για να ξεκινήσουμε τις προτεινόμενες σειρές, προκειμένου να μπούμε στο κλίμα των ημερών. Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix μας συντροφεύει για ακόμη μια φορά, γι αυτό προμηθευτείτε τα απαραίτητα σνακ για να αρχίσετε τον μαραθώνιο.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε 5 +1 series για να τις εντάξετε στο mustwatch list σας!

Three Days of Christmas

xmas-1.jpg

Με μια πιο διαφορετική ματιά, η σειρά του 2019 και ισπανικής παραγωγής εστιάζει στο οικογενειακό δράμα. Αποτελείται από 1 σεζόν και 3 επεισόδια της μίας ώρας περίπου. Ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε μέσα από μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη εκδοχή, όπου 4 αδερφές διαχειρίζονται διάφορα μυστικά σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, όλες όμως την ημέρα των Χριστουγέννων.

Πρωταγωνιστές: Mar Ayala (María), Berta Castane (Esther), Anna Moliner (Adela), Nerea Barros (Valentina)

Dash & Lily

dash-and-lily-cancelled.jpg

Εάν τα Χριστούγεννα τα έχετε συνδέσει με τον έρωτα, τότε αυτή η σειρά είναι για εσάς! Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 και διαδραματίζεται στην λαμπερή Νέα Υόρκη. Δύο νεαρά παιδιά γνωρίζονται μέσω ενός κόκκινου σημειωματάριου και τα εμπόδια ανάμεσά τους δεν σταματούν, προκειμένου να καταφέρουν να συναντήσουν ο ένας τον άλλον. Άραγε είναι μοιραίο; Με μόλις 1 σεζόν και 8 επεισόδια των 30 λεπτών ετοιμαστείτε για πολλές εξελίξεις.

Πρωταγωνιστές: Midori Francis (Lily), Austin Abrams (Dash), Keana Marie (Sofia), Nick Jonas

Home for Christmas

xmas-2.png

Η ιστορία ξεκινάει όταν η Johanne, ύστερα από την καταπίεση της μητέρας της να ξαναδημιουργήσει μια σχέση, αποφασίζει ανήμερα των γιορτών να στήσει ένα παραμύθι. Λέει ψέματα στην οικογένειά της πως θα φέρει τον νέο της φίλο… γεγονός που σημαίνει πως έχει μόνο 24 ώρες, ώστε να αναζητήσει τον έρωτα. Γέλιο, ρομαντισμό, δράμα τα έχει όλα μέσα σε μια σεζόν των 6 επεισοδίων.

Πρωταγωνιστές: Ida Elise Broch (Johanne), Felix Sandman (Jonas), Gabrielle (Jørgunn), Oddgeir Thune (Henrik)

Merry Happy Whatever

merry-happy-whatever-netflix.jpg

Η οικογενειακή comedy που χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου είναι η ιδανική για ανέμελα βράδια. Το 2019 ένας στοργικός πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο άγχος σ' αυτά τα Χριστούγεννα κι αυτό δεν είναι άλλο από την γνωριμία του με το νέο αγόρι της κόρης του. Η δεκαήμερη επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια παρουσιάζεται μέσα από 8 επεισόδια και η κατάσταση φαίνεται να είναι άκρως διασκεδαστική.

Πρωταγωνιστές: Bridgit Mendler (Emmy Quinn), Brent Morin (Matt), Ashley Tisdale (Kayla), Adam Rose (Todd)

Over Christmas

1939355.jpg

Μια μίνι σειρά που αποτελείται από τρία επεισόδια των 50 λεπτών προτείνεται για να μας συντροφεύσει. Η υπόθεση αφορά τον Bastian, ο οποίος τις φετινές γιορτές επιστρέφει πίσω στο σπίτι του, αλλά τον περιμένει μια έκπληξη. Μαθαίνει πως ο αδερφός του διατηρεί δεσμό με την πρώην σχέση του και μέσα σε αυτό το χάος αποκαλύπτεται ένα ακόμη οικογενειακό μυστικό.

Πρωταγωνιστές: Seyneb Saleh (Karina), Luke Mockridge (Basti), Cristina do Rego (Fine), Jonathan Aikins (Ingo)

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

holidayhomemakeoverwithmrchristmas-season1-episode3-00-01-49-21-rc.jpg

Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Benjamin Bradley, εξοπλισμένος με τα λαμπάκια και τις γιρλάντες σε μια σειρά από 7 επεισόδια έρχεται να μοιράσει χαρά στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Αυτός, λοιπόν, και η ομάδα των ξωτικών του εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να επιτύχουν την τέλεια ανακαίνιση σπιτιού και να τους προσφέρουν ευχαρίστηση στις διακοπές. Μια εναλλακτική σειρά που μας υπενθυμίζει την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την σημασία της βοήθειας.

Πρωταγωνιστής: Benjamin Bradley