fbpixel

Search icon
Search
Workout Motivation: 5 celebrities αποκαλύπτουν τα fashion pieces που επιλέγουν στη γυμναστική
FASHION

Workout Motivation: 5 celebrities αποκαλύπτουν τα fashion pieces που επιλέγουν στη γυμναστική

Όλα τα μυστικά τους για άσκηση με άνεση


Διανύοντας πλέον κι επίσημα τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, όλοι μας δίνουμε λίγη περισσότερη προσοχή στο σώμα μας. Τα γυμναστήρια έχουν ανοίξει και πάλι τις πόρτες τους κι είναι ευκαιρία να φορέσετε και πάλι τα αθλητικά σας και να αναλάβετε δράση! Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που δυσκολεύονται να βρουν κίνητρο για να ασκηθούν, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Πέντε γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα και την ομορφιά, μοιράζονται τα δικά τους μυστικά γύρω από τη γυμναστική αλλά και για τα πράγματα που τους δίνουν το απαραίτητο boost για να ξεκινήσουν το δικό τους workout.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να τα μάθετε όλα!

Victoria Beckham

victoria-beckham-yoga-z-1.jpeg

Εδώ κι αρκετά χρόνια, η Victoria Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες γυναίκες ανά τον κόσμο. Μητέρα, σύζυγος, πετυχημένη σχεδιάστρια κι επιχειρηματίας… Η ημέρα της είναι γεμάτη, ωστόσο η ίδια φροντίζει να αφιερώνει πάντα μερικά λεπτά στον εαυτό της, προκειμένου να κάνει τη γυμναστική της και να διατηρεί το σώμα της υγιές και καλογυμνασμένο. “Επιλέγω τα πρόγραμμα της Tracy Anderson εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Η Gwyneth Paltrow ήταν αυτή που μου τη σύστησε και μπορώ να πω ότι ποτέ ξανά δε χρειάστηκε να ψάξω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει που οι ασκήσεις συνεχώς αλλάζουν και το σώμα μου δε συνηθίζει, ακολουθώντας μία συγκεκριμένη ρουτίνα“, αναφέρει η Βρετανίδα, που όπως λέει ξεκινάει την κάθε ημέρα της με πολύ μεγαλύτερη διάθεση κι ενέργεια.

Επιλέγει μία συγκεκριμένη playlist, την οποία ανανεώνει σε συχνά χρονικά διαστήματα, ενώ δε λέει όχι και στην… extra παρέα. Μερικές ημέρες προπονείται μαζί με τον σύζυγό της, David κι αυτό της δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. “Τα ρούχα που φοράω όταν κάνω τη γυμναστική μου, έχουν μεγάλη σημασία. Επιλέγω pieces που μου προσφέρουν άνεση κι υποστήριξη στα σημεία όπου τη χρειάζομαι. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά, ακόμη κι όταν ασκείσαι”, σημειώνει η Victoria Beckham και μάλλον έχει δίκιο.

T-shirt

Eyelike Patch Padded Tank Top, Chiara Ferragni, Intervista 

BUY HERE 


T-shirt

Pants

Eyelike Patch Jogger, Chiara Ferragni, Intervista

BUY HERE 


Pants

Miranda Kerr

1-GATdw.jpg

Tι να πει κανείς για την Miranda Kerr; Το απόλυτο θηλυκό, μία γυναίκα που αγαπά τη φυσική ομορφιά και φροντίζει να την αναδεικνύει. Εδώ και μερικά χρόνια διατηρεί και το δικό της beauty brand, που περιλαμβάνει μία σειρά από clean, vegan προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το ανθρώπινο σώμα. Το διάσημο top model κι επιχειρηματίας, αγαπάει τη γυμναστική κι όπως λέει, αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς της.

"Εδώ και περίπου 21 χρόνια έχω ανακαλύψει τη yoga και την έχω αγαπήσει. Ξεκίνησα όταν ήμουν περίπου 17 ετών. Είμαι ένας άνθρωπος της ισορροπίας και μου αρέσει όταν ενώνονται το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Τελευταία, έχω ανακαλύψει την kundalini yoga, στην οποία έχουν μεγάλη σημασία οι αναπνοές. Είναι μία διαδικασία που προσφέρει χαλάρωση και για μένα, αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να συνδεθώ με το σώμα μου. Επιλέγω κι άλλα workouts καθημερινά, ενώ μαζί με τον σύζυγό μου συνηθίζουμε να κάνουμε μία couple’s yoga συνεδρία κάθε Σαββατοκύριακο", σημειώνει η Miranda Kerr. Όταν γυμνάζεται επιλέγει ένα καλό και σταθερό sports bra, σε συνδυασμό με τα αγαπημένα της leggings κι ένα t-shirt. 

Bra

Bra Medium support, H&M 

BUY HERE 

Bra

Legging

Biker short, H&M 

BUY HERE 

Legging

Celine Aagaard

11-opzOu.jpg

Η Celine Aagaard αποτελεί γυναίκα-σύμβολο. Έχει δημιουργήσει ένα πασίγνωστο brand με sustainable pieces που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ωστόσο κι αυτή αγαπάει τη γυμναστική και φροντίζει να παραμένει πιστή στο πρόγραμμά της, ακόμη κι όταν το πρόγραμμά της είναι γεμάτο. Επιλέγει κυρίως την κολύμβηση, την οποία γνώρισε σε νεαρή ηλικία, με τη βοήθεια της μητέρας της. "Όταν ήμουν παιδί, θυμάμαι ότι είχαμε ένα σπίτι μέσα στο βουνό και μετά το ski, κάναμε μαθήματα κολύμβησης. Συνήθιζα να κολυμπάω 2-3 φορές την εβδομάδα στη διάρκεια του χειμώνα και κάθε μέρα, το καλοκαίρι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου, πριν από το πρωινό και πριν να ξεκινήσεις τη δουλειά, ανεξαρτήτως καιρού", αναφέρει η Aagaard.

Δεν είναι fan των bikini για την προπόνησή της κι επιλέγει ολόσωμα μαγιό, που της προσφέρουν άνεση και δε χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, κάνοντας τη γυμναστική της. Επίσης, ιδιαίτερα όταν προπονείται τον χειμώνα, φροντίζει να έχει μαζί της κι ένα ζεστό chunky knit, προκειμένου να την κρατάει ζεστή, όσο βρίσκεται έξω από τη θάλασσα.

Top

Cotton top, Vaara, Luisaworld.com 

BUY HERE 

Top

Swimewear

One piece swimwear, Calzedonia

BUY HERE 

Swimewear


TyLynn Nguyen

w600-q65-3.jpeg

Μητέρα τριών παιδιών κι επιχειρηματίας, που διατηρεί το δικό της lingerie brand, που περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια για όλες τις γυναίκες. Για την TyLynn Nguyen, οι pilates αποτελούν το απόλυτo workout, που εξυπηρετεί τις δικές της ανάγκες και τη βοηθάει να διατηρεί το σώμα της έτσι ακριβώς όπως το θέλει. Ακόμη κι όταν δεν έχει πολύ χρόνο, φροντίζει να ασκείται έστω και μία φορά την εβδομάδα κι όπως εξηγεί: "Μερικές φορές είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στο σώμα μου, που χρειάζονται extra δουλειά. Ωστόσο, όσο περισσότερο δουλεύω αυτά τα σημεία, τόσο πιο δυνατή νιώθω. Η πρώτη φορά που δοκίμασα τις pilates, ήταν όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Εκτός από το γεγονός ότι με βοήθησε να διατηρήσω το σώμα μου σε καλή κατάσταση, με προετοίμασε και για τη γέννα. Τώρα, σαν μητέρα τριών παιδιών, είναι σημαντικό να είμαι συνεχώς σε καλή φόρμα".

Όσο για τα ρούχα που επιλέγει; Ποντάρει σε απλά κομμάτια, που την κάνουν να αισθάνεται καλά κι αναφέρει πως: "Μου αρέσει να φοράω ένα απλό, μαύρο top και μερικά από τα αγαπημένα μου leggings. Προτιμώ τα πιο χοντρά υφάσματα, καθώς δε θέλω να ανησυχώ για το σώμα μου, την ώρα που εκτελώ τις ασκήσεις μου".

Bra

Floral stretch-jersey sports bra, Tory Sport

BUY HERE
Bra

Legging

Release 02 stretch-jersey leggings, WARDROBE.NYC

BUY HERE
Legging

Shiona Turini

w600-q65-2.jpeg

Για την Shiona Turini η γυμναστική δεν ήταν πάντα εύκολη υπόθεση. Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, δυσκολεύτηκε αρκετά για να βρει αυτό που της ταιριάζει. Το 2017 όμως άλλαξαν όλα. Ήταν μία περίοδος όπου ένιωθε έντονη πίεση, τόσοσ σωματική, όσο και ψυχολογική κι αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. "Βρισκόμουν στην Ισπανία και πήγα για πεζοπορία. Στο τέλος της εβδομάδας, αισθανόμουν εντελώς διαφορετικά. Ήμουν πιο ήρεμη κι ένιωθα πολύ πιο δυνατή! Πλέον, προσπαθώ μία φορά το χρόνο να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι, που διαρκεί περίπου μία εβδομάδα. Έχω επισκεφθεί την India και την Arizona, ενώ και στο Los Angeles υπάρχουν πολλά μέρη για πεζοπορία", εξηγεί.

Trainers

Shoes, Nike, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE

Trainers

Bag

Biker backpack, Marc Jacobs, Attica

BUY HERE 

Bag