fbpixel

Search icon
Search
Work-it out! 5 apps που αν κατεβάσετε τώρα στο κινητό θα ξεκινήσετε τη γυμναστική
WELLNESS

Work-it out! 5 apps που αν κατεβάσετε τώρα στο κινητό θα ξεκινήσετε τη γυμναστική

Κάντε την αρχή άμεσα


Είτε είστε αφοσιωμένοι στην άσκηση και επιθυμείτε να συμπληρώσετε επιπλέον work-out στο πρόγραμμά σας, είτε απλώς επιθυμείτε να ξεκινήσετε με ήπιους τόνους μια καθημερινή ρουτίνα γυμναστικής στο σπίτι, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 apps που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αρχή - και να το κρατήσετε! 

Sweat

images-K3xuo.jpg

Το καλύτερο για συνολική φυσική κατάσταση

Δημιουργήθηκε από μία από τις πρώτες influencers γυμναστικής, την Kayla Itsines, το SWEAT είναι εξίσου καλό για αρχάριους, όσο και για όσους προπονούνται εδώ και χρόνια. Με επίκεντρο τις γυναίκες και προσφέροντας ολοκληρωμένα διατροφικά πλάνα και συμβουλές, καθώς και ένα τμήμα κοινότητας για επιπλέον υποστήριξη στις προπονήσεις σας, η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση. Αν δεν θέλετε καν να αποκτήσετε ένα κομμάτι εξοπλισμού, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι έχει διαθέσιμα πολλά work-outs χωρίς εξοπλισμό.

Download here: SWEAT.com


DanceBit

2-ZB9zT.jpg

Αν σας αρέσει ο χορός

Μπορεί να μην περιλαμβάνεται πολύ, αν όχι καθόλου, στην τακτική σας προπόνηση, αλλά ο χορός μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε το αίσθημα χαράς, να ενισχύσετε την ευεξία και να παραμείνετε σε φόρμα. Στο επίκεντρο αυτής της διασκεδαστικής εφαρμογής είναι η πρόκληση 28 ημερών που στοχεύει να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να χτίσετε μυς, αλλά υπάρχουν επίσης μεμονωμένα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες χορευτές και είναι αφιερωμένα σε συγκεκριμένες περιοχές, αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ολόκληρο το σώμα σας. Η παρακολούθηση της προόδου σας είναι εύκολη και, το καλύτερο από όλα, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα στιλ χορού, όπως latin, hip hop, aerobic και house, ώστε να μην βαρεθείτε. Εκτός από τα σωματικά οφέλη της καλύτερης υγείας της καρδιάς, της ισορροπίας και του συντονισμού, ο χορός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βελτιωθεί και η γνωστική λειτουργία, βοηθώντας στη ρύθμιση του νευρικού συστήματος και βελτιώνοντας την αισθητηριακή αντίληψη και τη συναισθηματική ρύθμιση.

Download here: Dance-Bit.com


GymShark

gymshark-training-app-available-on-ios-and-android.png

Το ιδανικό για δωρεάν προπονήσεις

Σε πολλά apps προπόνησης, πρέπει να πληρώνετε μηνιαία τέλη, που μόλις και μετά βίας χρησιμοποιείτε, αλλά το καλό με την εφαρμογή GymShark είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Γεμάτη με πολλά είδη work-outs που μπορείτε να ακολουθήσετε (περίπου 300) υπάρχει επίσης η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Download here: Apps.Apple.com


Courtney Black

courtney-black-fitness-challenges.png

Για την αίσθηση ενός personal trainer

Έχοντας χτίσει την αυτοκρατορία της με το ιδιαίτερο, εξαιρετικά θετικό της στιλ και την ικανότητά της να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι μαζί της, η εφαρμογή της Courtney είναι τόσο καλή όσο και η ίδια. Το συνολικό ύφος της εφαρμογής είναι πολύ ενθαρρυντικό και πραγματικά αισθάνεστε ότι η Courtney είναι εκεί στο δωμάτιο μαζί σας, οπότε αν σας λείπει το στοιχείο του προσωπικού γυμναστή, τότε αυτή είναι η εφαρμογή εσάς. Εκτός από την προσφορά στοχευμένων προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των προσωπικών σας στόχων, το app διαθέτει διατροφικά πλάνα που θα ευθυγραμμιστούν με αυτούς τους στόχους!

Download here: CourtneyBlack.co.uk


Asana Rebel

unnamed.png

Για όσους λατρεύουν την yoga

Η εύρεση προπονήσεων που «γυμνάζουν» τόσο το σώμα, όσο και το μυαλό μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, γι' αυτό και αγαπάμε την Asana Rebel. Σχεδιασμένη για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής γυμναστικής και της yoga, η εφαρμογή διαθέτει ένα σύνολο προπονήσεων εμπνευσμένων από τη yoga για να δοκιμάσετε, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων διαλογισμών και επιλογών ενδυνάμωσης. Υπάρχουν πολλά ζωηρά, γρήγορου ρυθμού work-outs για να δοκιμάσετε, αλλά, σύμφωνα με τις αρχές της yoga, υπάρχουν επίσης πολλά υπέροχα προγράμματα με βάση τον ήχο, που θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε μετά από μια έντονη συνεδρία.

Download here: Asana Rebel