fbpixel

Search icon
Search
Winter with Style: Oι τρόποι για να παραμείνετε «ζεστές» τις ημέρες με χιόνι
STYLING TIPS

Winter with Style: Oι τρόποι για να παραμείνετε «ζεστές» τις ημέρες με χιόνι

Κι όμως, μπορείτε να είστε in fashion από το πρωί μέχρι το βράδυ


Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η θερμοκρασία «πέφτει» συνεχώς. Μάλιστα σε πολλές περιοχές της χώρας τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες, εμείς θέλουμε να παραμένουμε stylish αλλά και άνετες. Για την περίοδο που διανύουμε υπάρχουν τα αξεσουάρ, που θα προσθέσουν έξτρα πόντους στην εικόνα μας και παράλληλα θα μας χαρίσουν «ζεστασιά». 

Ανακαλύψτε τα πιο trendy μυστικά που θα σας απογειώσουν ανεξαρτήτως θερμοκρασίας! 

1. Balaclava 

Image source: @vikyandthekid

Μία τάση της «τελευταίας στιγμής» στον κόσμο των αξεσουάρ είναι τα balaclavas. Πρόκειται για μία πλεκτή κουκούλα, η οποία όμως προστατεύει και τον λαιμό και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο show της Miu Miu την περασμένη άνοιξη. Οι απανταχού fashionistas δεν έχουν χάσει χρόνο και τα έχουν εντάξει ήδη τόσο στα urban looks όσο και στις apres sκι εμφανίσεις τους. Θα σας προστατεύσουν ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες ενώ σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Θα τα συναντήσετε τόσο σε neutrlas μονοχρωμίες όσο και φωτεινές αποχρώσεις και printed designs. Μόλις τα δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε!

2. Oversized scarf 

Image source: @venswifestyle

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα key-items του χειμώνα είναι τα πλεκτά κασκόλ. Οι τρόποι για να τα ενσωματώσουμε είναι πολλοί και ο ρόλος τους διπλός. Από την μία πλευρά είναι ιδανικά για να πετύχετε το witner layering χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχετε τη δυνατότητα να το τυλίξετε γύρω από τον λαιμό σας αλλά και να το φορέσετε σαν ζακέτα μαζί με μία ζώνη στη μέση, πάνω από το παλτό σας. Επιλέξτε oversized γραμμές για μεγαλύτερη ευελιξία. Από την άλλη, φυσικά και θα σας προστατέψουν από το κρύο και θα συνοδεύσουν στα day to night looks σας.  

3. Gloves 

Image source: @polliani

Ένα από τα hot accessories της φετινής σεζόν είναι τα leather gloves. Πριν από μερικούς μήνες οι δρόμοι των Μητροπολιτών της μόδας, όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι αλλά το Μιλάνο είχαν «πλημμυρίσει» από street stylers, οι οποίες δεν έχασαν χρόνο να παρουσιάσουν αυτό το big trend. Οι έντονες αποχρώσεις κυριάρχησαν, όπως και μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα Pada designs, που έχουν ενσωματωμένη μία μικρή θήκη με φερμουάρ, η οποία μπορεί να λειτουργήσει σαν πορτοφόλι. Αν επιθυμείτε να προσθέσετε μία «παιχνιδιάρικη» πινελιά στην εικόνα σας επενδύστε σε χρωματιστά δερμάτινα γάντια. Σίγουρα θα ξεχωρίσετε και θα προφυλαχτείτε από τις χαμηλές θερμοκρασίες. 

4. Knit cap 

Image source: @pernilleteisbaek

Τα πλεκτά κομμάτια έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα head pieces και πιο συγκεκριμένα οι σκούφοι θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» σε day to night εμφανίσεις. Ιδανική επιλογή και τις bad hair days. Στιλ και πρακτικότητα σ' ένα μόλις design. Ταιριάζουν με όλα τα σύνολά σας ανεξαρτήτως περίστασης. Για πιο «ήσυχες» εικόνες, κινηθείτε σε ασφαλείς επιλογές, όπως είναι το μαύρο, το μπεζ ακόμα και το λευκό. Για πιο εκκεντρικά looks δοκιμάστε έντονα χρώματα. Το πράσινο θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. 

5. Happy socks 

Θέλετε να πειραματιστείτε με το στιλ σας και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα; Τα αξεσουάρ μπορούν να γίνουν ο καλύτερος «σύμμαχός». Ένα ζευγάρι από εντυπωσιακές κάλτσες θα σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια και τα παπούτσια, από chunky boots μέχρι high heel sandals. Αν ακολουθήσετε αυτό το στιλιστικό trick τότε να επιλέξετε fun designs, όπως χρώματα και μοτίβα. Plus, θα σας διατηρήσουν ζεστές, ότι παπούτσια κι αν αποφασίσετε να φορέσετε.