fbpixel

Search icon
Search
Winter lovers: Αυτά είναι τα must-visit ξενοδοχεία της Ευρώπης για τους λάτρεις του ski
ESCAPE

Winter lovers: Αυτά είναι τα must-visit ξενοδοχεία της Ευρώπης για τους λάτρεις του ski

Ειδυλλιακές τοποθεσίες, πολυτέλεια και λάμψη


Το ski αποτελεί αναμφίβολα μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες του χειμώνα. Τα insta-girls το λατρεύουν και κάθε χρόνο, στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ταξιδεύουν στα πιο μαγικά μέρη της Ευρώπης, απολαμβάνοντας το χιόνι και τα κατάλευκα τοπία. Σας ακούγεται δελεαστικό αυτό; Ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε κι εσείς τη δική σας travel-bag και να οργανώσετε το ταξίδι σας, όπως ακριβώς το θέλετε! Εμείς ξεχωρίσαμε τα 5 κορυφαία resorts, που προτιμούν οι λάτρεις του ski κι αποτελούν must-visit αυτό το διάστημα.

Μountain hotels σε ειδυλλιακές τοποθεσίες!

Hotel Mont-Blanc

6180f580027263aaab91f3e5-fdmarie-salon-montblanc-58187-01.jpg

Το Hotel Mont-Blanc βρίσκεται σε μία μαγική τοποθεσία στις γαλλικές Άλπεις κι αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς celebrities του jet set κάθε χρόνο. Η Megève, βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μ. και παραμένει ένα από τα λίγα χιονοδρομικά κέντρα της Γαλλίας που δεν έχει αλλοιωθεί στο πέρασμα των χρόνων, διατηρώντας την απαράμιλλη γραφικότητά της. Εκεί, συναντά κανείς το εντυπωσιακό resort, που προσφέρει όλες τις ανέσεις κι ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Μεταξύ άλλων, διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και suites, όπου κυριαρχούν οι vintage λεπτομέρειες, αλλά κι ένα υπερσύγχρονο spa. Σε αυτό, μπορεί να απολαύσει κανείς μία σειρά από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, ενώ διαθέτει -μεταξύ άλλων- sauna και μία indoor pool, με θέα το λευκό τοπίο.

Forestis

2-DHIKm.jpg

Για τους λάτρεις των χειμερινών sport και της πολυτέλειας, ένα ταξίδι στον ιταλικό Βορρά αποτελεί πάντα μία πολύ καλή ιδέα! Σε αυτή την περίπτωση, ιδανική επιλογή φαντάζει το 5άστερο spa & wellness boutique hotel, Forestis, που βρίσκεται σε μία μαγική τοποθεσία που προσφέρει την πιο εντυπωσιακή θέα Dolomites, το φιλόξενο βουνό των Ανατολικών Αλπεων, στα βορειοανατολικά της Ιταλίας. Μετά την τελευταία ανακαίνιση που έγινε φέτος, το συγκεκριμένο resort κέρδισε ένα ακόμη αστέρι και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επισκεφτεί κανείς. Διαθέτει 62 δωμάτια, που ξεχωρίζουν για τη minimal διακόσμησή τους, αλλά και τις ξύλινες λεπτομέρειες, που δημιουργούν το απόλυτο cozy περιβάλλον, αλλά κι ένα spa, που προσφέρεται για ατελείωτη χαλάρωση κι αποφόρτιση. Plus: Αν αγαπάτε την ιταλική κουζίνα, must-visit αποτελούν τα εστιατόρια του ξενοδοχείο, προκειμένου να δοκιμάσετε όλες τις τοπικές γεύσεις.

Antares

luxury-ski-chalet-meribel-antares-oxford-ski-pool.jpg

Θέλετε να απολαύστε τις πιο χαλαρωτικές διακοπές, που θα είναι αφιερωμένες σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Στην «καρδιά» των Άλπεων και συγκεκριμένα στο Méribel της Γαλλίας, βρίσκεται το Antarès, που χωρίζεται σε τρία μεγάλα chalets κι αποτελείται από 23 apartments. Πρόκειται για ένα resort που αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του well-being, καθώς οι guests έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ένα cozy περιβάλλον, που τους προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να βιώσουν μία αξέχαστη εμπειρία. Το πλήρως εξοπλισμένο spa με τη μαγευτική θέα στο βουνό, θεωρείται must-visit για όσους μένουν σε αυτό και μεταξύ άλλων διαθέτει μία μεγάλη πισίνα 25 μέτρων, sauna, jacuzzi και hammam. Αφεθείτε στα χέρια των experts και δοκιμάστε όλες τις body & face treatments.

Lodji

1442255.jpg

Η winter season έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε το δικό σας ταξίδι στις Άλπεις. Το Lodji Hotel, αποτελεί ένα νέο... διαμάντι, που δεσπόζει εδώ και λίγο καιρό σε μία μαγική τοποθεσία μέσα στο απέραντο λευκό τοπίο και δεν είναι τυχαίο, ότι ήδη μετράει αμέτρητους fans που το επέλεξαν για τη διαμονή τους και το λάτρεψαν! Βρίσκεται στο Saint-Martin-de-Belleville και διαθέτει 47 εντυπωσιακά δωμάτια και 3 apartments, με θέα που κόβει την ανάσα. Το Au Torè restaurant αποτελεί έναν ακόμη πολύ καλό λόγο για να μείνει κανείς στο συγκεκριμένο resort, καθώς το menu του φέρει την υπογραφή ενός κορυφαίου chef, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το spa. Σε αυτό συναντά κανείς μία indoor, θερμαινόμενη πισίνα, sauna, hammam αλλά και resting deckchairs. Last but not least, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για να απολαύσετε κάποιες θεραπείες ή να κάνετε ένα χαλαρωτικό massage, με την υπογραφή των κορυφαίων specialists.

Six Senses

lai140900-14-m-gal.jpg

Μία ειδυλλιακή τοποθεσία στην Courchevel, με θέα τις Γαλλικές Άλπεις. Ένα μαγικό μέρος, που αποτελεί ιδανική επιλογή για τους χειμερινούς μήνες και συγκεντρώνει επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, καθώς και πασίγνωστους celebrities κι influencers. Εκεί βρίσκεται το Six Senses Residences Courchevel, που περιλαμβάνει 10 duplex penthouses και 12 superior apartments, που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους και τις ανέσεις που προσφέρουν. Διαθέτουν wine cellars, private treatment room, spa αλλά και μία μεγάλη εξωτερική ταράτσα, που προσφέρεται για ένα ζεστό ρόφημα ή και για κάποιο après-ski cocktail, στο κατάλευκο περιβάλλον. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

    *Kεντρική φωτογραφία: Forestis Hotel