fbpixel

Search icon
Search
William & Kate Middleton: Ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει ο νέος τους συνεργάτης;
PEOPLE & MOMENTS

William & Kate Middleton: Ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει ο νέος τους συνεργάτης;

Το ζευγάρι που ξέρει πολύ καλά τι ψάχνει και ο «αγώνας» της Kate


Το 2024 ξεκίνησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και η αλήθεια είναι, πως από την αρχή  του έχουν επικρατήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους royals. Ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton διαγνώστηκαν με καρκίνο κι αμφότεροι, δίνουν τη δική τους «μάχη» με φόντο την ανάρρωση, με τον δρόμο τους να είναι αρκετά μακρύς.

Ωστόσο, τα προγράμματα όλων είναι γεμάτα και οι υποχρεώσεις δε σταματούν να «τρέχουν», με την Kate και τον William να αναζητούν τώρα ένα νέο μέλος για την ομάδα τους και τη διαδικασία, αυτή, να περιλαμβάνει πολλές δυσκολίες...

Τι ψάχνει το ζευγάρι;

The new member

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θέλουν και σκοπεύουν να μεγαλώσουν την ομάδα τους, προσθέτοντας σε αυτήν ένα νέο μέλος, χωρίς -ωστόσο- να έχουν βρει ακόμη το κατάλληλο πρόσωπο. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον τους, αλλά και οι royal-experts που παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις, ο νέος τους συνεργάτης θα πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο προσόν, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του βοηθού προσωπικού γραμματέα. Ποιο είναι το ιδιαίτερο skill που -σχεδόν- απαιτούν ο William και η Kate; Το νέο, αυτό, πρόσωπο θα πρέπει να γνωρίζει άπταιστα ουαλικά, κάτι που για την ώρα δεν κάνει ιδιαίτερα εύκολο το έργο τους.

1387844723.webp


Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης, που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι ψάχνει το κατάλληλο πρόσωπο που θα προστεθεί στην ομάδα του Παλατιού του Kensington, προκειμένου να βοηθήσει στην επικοινωνία και την ενδυνάμωση της σχέσης τους με την Ουαλία, κάνοντας λόγο για ένα άτομο που θα έχει «εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες». «Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να μπεις στην αφοσιωμένη ομάδα του Παλατιού του Kensington, στηρίζοντας τις Αυτού Υψηλότητες πρίγκιπα και πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο βοηθός προσωπικού γραμματέα για την Ουαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα ηγηθεί στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση των περισσότερων από τις δραστηριότητες των Αυτών Υψηλοτήτων στην Ουαλία, τη Σκωτία και την Βόρεια Ιρλανδία και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της στρατηγικής του Οίκου για την εξάπλωση της επίδρασης στα συστατικά κράτη του Ηνωμένου Βασιλείου με κύρια αφοσίωση στην Ουαλία», σημειώνεται -μεταξύ άλλων- στην αναγγελία της συγκεκριμένης θέσης, με το royal ζεύγος να έχει θέσει τα δικά του standards και να αναζητά το κατάλληλο πρόσωπο, που θα αναλάβει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, για πολλούς λόγους.

Τhe next chapter

Όλα αυτά, την ώρα που η Kate Middleton -ειδικά- βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο και βλέπει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της, μετά τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της έπειτα από την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπείες. Πριν από μερικές ημέρες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατέφθασε στο γήπεδο του Wimbledon προκειμένου να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό των ανδρών στο τένις, ανάμεσα στους Novak Djokovic και Carlos Alcaraz και ήταν αυτή που απένειμε και αυτή την season το βαρύτιμο τρόπαιο στον νικητή, με την πριγκίπισσα Charlotte να τη συνοδεύει και το βρετανικό κοινό να τις υποδέχεται με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα. Μητέρα και κόρη συνομίλησαν αρχικά με μερικές από τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Wimbledon φέτος και στη συνέχεια, πήραν τη θέση τους στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο τελικό, με τον Alcaraz να γράφει τη δική του ιστορία στο Λονδίνο.


Αυτή, ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της Kate μετά το «Trooping The Colour», ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει πότε θα είναι η επόμενη... Πηγές που βρίσκονται κοντά στο Παλάτι και ανήκουν στο περιβάλλον των royals, υποστηρίζουν πως η πριγκίπισσα απολαμβάνει αυτό το διάστημα ένα «summer break», κάνοντας μία παύση από τις δημόσιες εμφανίσεις για λίγο καιρό, καθώς τα παιδιά της George, Charlotte και Louis ολοκλήρωσαν τις σχολικές τους υποχρεώσεις. Η Kate και ο William αναμένεται να περάσουν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τους στην αγαπημένη τους κατοικία στο Norfolk, την ώρα που η πριγκίπισσα συνεχίζει την προληπτική χημειοθεραπεία της, ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να ταξιδέψει μέσα στον Αύγουστο και στην Σκωτία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου και της Camilla. 

«Ο William, έχει πάρει στους ώμους του πολλές ευθύνες και αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι ότι το ευχαριστήθηκε και ο ίδιος. Ήταν και είναι μία επιλογή που ήθελε να την κάνει. Η Kate έχει δει την αλλαγή και είναι ειλικρινά συγκινημένη από όλα όσα κάνει όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για τα παιδιά τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», σημείωσε πρόσφατα πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην στάση του William, σε μία χρονική περίοδο όπου πραγματικά το ζευγάρι και η οικογένεια -γενικότερα- βιώνει μία πρωτόγνωρη πραγματικότητα. Τόσο για την Kate, όσο και για τον William, η καθημερινότητα είναι πλέον άκρως απαιτητική και απαιτεί ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, με τα παιδιά τους να αποτελούν προτεραιότητα και για τους δύο σε αυτή τη φάση...