fbpixel

Search icon
Search
The big comeback: Ο θρίαμβος του Alcaraz και η iconic επιστροφή της Kate Middleton στο Wimbledon
PEOPLE & MOMENTS

The big comeback: Ο θρίαμβος του Alcaraz και η iconic επιστροφή της Kate Middleton στο Wimbledon

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαγνήτισε τα βλέμματα στον τελικό και τήρησε την υπόσχεσή της


Ο τελικός ενός Grand Slam έχει πάντα τη δική του, ξεχωριστή σημασία, αλλά είναι γεγονός ότι σήμερα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Wimbledon και για έναν άλλο, πολύ-πολύ ιδιαίτερο λόγο. Όλοι περίμεναν τη μεγάλη επιστροφή της Kate Middleton. Όλοι περίμεναν τη νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που -φυσικά- μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Kate ήταν εκεί, συνοδευόμενη από την κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte και με το που πήραν τη θέση τους στις κερκίδες, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, σε μία μοναδική και πολύ συγκινητική στιγμή. Ο Carlos Alcaraz ήταν αυτός που κέρδισε τη μεγάλη μάχη και πρόσθεσε στη... συλλογή του έναν ακόμη major τίτλο και η πριγκίπισσα έλαμπε από χαρά, όντας αυτή που απένειμε για μία ακόμη χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μία σπουδαία στιγμή!

Χαμόγελα και συγκίνηση

Όλες τις τελευταίες ημέρες, τα βλέμματα και η προσοχή όλων ήταν στραμμένα επάνω της. Άπαντες περίμεναν με αγωνία την οριστική απάντηση, αναφορικά με το αν θα ήταν αυτή που θα έκανε και φέτος, για μία ακόμη season, την απονομή στο Wimbledon. Η Kate Middleton, έδινε σταθερά το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και στη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει μετατραπεί στο απόλυτο fashion icon της βασιλικής οικογένειας με τα looks της να εξελίσσονται σε statements, ωστόσο, φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κανείς δεν μπορούσε να είναι απόλυτα σίγουρος για την παρουσία της και όλοι οι αρμόδιοι τηρούσαν στάση αναμονής, την ώρα που η ίδια, από τη δική της μεριά, είχε υποσχεθεί πως θα έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να τηρήσει την παράδοση. Και τελικά, η Kate τα κατάφερε. Πραγματοποιώντας τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά το Trooping The Colour, μαγνήτισε τα βλέμματα στο Λονδίνο, έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της, Pippa, αλλά και την κόρη της, Charlotte.


Το κοινό την υποδέχθηκε με ένα πολύ-πολύ ζεστό χειροκρότημα, σε μία στιγμή που δύσκολα θα ξεχαστεί, με την Charlotte να κοιτάζει τη μητέρα της με θαυμασμό. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέλεξε να φορέσει ένα ladylike φόρεμα σε μωβ απόχρωση και το συνδύασε με nude γόβες, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε ένα πουά φόρεμα και μπαλαρίνες. Μητέρα και κόρη συνομίλησαν αρχικά με μερικές από τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Wimbledon φέτος και στη συνέχεια, πήραν τη θέση τους στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο τελικό, με τον Carlos Alcaraz και τον Novak Djokovic να διασταυρώνουν τις ρακέτες τους και τον Ισπανό, να γράφει τη δική του ιστορία στο Λονδίνο...

Ο θρίαμβος του Carlos

Η Kate μαγνήτισε τα βλέμματα στο Royal Box του Centre Court και την ίδια στιγμή, εντός αγωνιστικού χώρου ο Carlos Alcaraz έκανε τα... μαγικά του και χάρισε μία απίστευτη παράσταση στους παρευρισκόμενους. Ο Ισπανός επικράτησε με 3-0 σετ του -σπουδαίου- Novak Djokovic και με μία άκρως εντυπωσιακή straight sets νίκη, μετέτρεψε τον μεγάλο τελικό στον απόλυτο περίπατο και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο στο Wimbledon! Ήταν ξεκάθαρο πως για τον «Νole» η μάχη αυτή θα είχε πολλές και μεγάλες δυσκολίες, δεδομένου πως προέρχεται από χειρουργείο στον μηνίσκο, ωστόσο, αυτό που έκανε ο Carlos, ήταν απλά μαγικό... Δεν του άφησε κανένα απολύτως περιθώριο και ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη... σεμνή τελετή αρκετά σύντομα, όπως κι έκανε. 


Μόλις στα 21 του χρόνια, ο -σπουδαίος- Ισπανός διατήρησε το αήττητο σε τελικούς Grand Slam, έχοντας πλέον να επιδείξει τέσσσερις παρουσίες και ισάριθμους τίτλους. Δύο στο Wimbledon (2023, 2024), έναν στο US Open (2022) κι άλλον έναν στο Roland Garros. Ο Alcaraz, ήταν αυτός που είχε από την αρχή ως το τέλος τον έλεγχο, ήταν αυτός που έμοιαζε πιο αποφασισμένος και έτοιμος να κάνει δικό του το βαρύτιμο τρόπαιο, ήταν αυτός που κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του ακόμη και στις -φαινομενικά- πιο δύσκολες στιγμές και στο τέλος, χαμογέλασε υψώνοντας το βλέμμα του στον ουρανό του Λονδίνου, εν μέσω αποθέωσης. Ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο απόγευμα στη βρετανική πρωτεύουσα, με λάμψη, με χαμόγελα, με συγκίνηση και με κεντρικά πρόσωπα δύο ανθρώπους που ξέρουν να παλεύουν και να κερδίζουν τις μάχες τους, σε διαφορετικούς τομείς...