fbpixel

Search icon
Search
White t-shirt: Οι πιο chic & trendy τρόποι για να το φορέσετε
STYLING TIPS

White t-shirt: Οι πιο chic & trendy τρόποι για να το φορέσετε

Απογειώστε το πιο απλό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας


Τον τελευταίο χρόνο επιθυμούμε η εμφάνιση μας να βασίζεται στην άνεση αλλά να παραμένει stylish. Για καλή μας τύχη έχουμε ήδη πάρα πολλά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτήν μας την προσπάθεια. Plus, οι fashionistas μας δίνουν συνέχεια καινούριες ιδέες για να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Το λευκά t-shirt αποτελεί ένα από τα βασικά σχέδια αυτής της κατηγορίας. Μπορεί να είναι απλό και καθημερινό αλλά μαζί του έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε άκρως chic & trendy looks, τα οποία όχι μόνο θα μαγνητίσουν τα βλέμματα αλλά θα μας χαρίσουν και την απαραίτητη ανανέωση. Το πιο ιδανικό είναι ότι μπορούν να πάρουν το χαρακτήρα που εμείς θέλουμε να του δώσουμε από τον πιο casual μέχρι τον πιο tailored.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα styling tips που θα απογειώσουν αυτό το basic item!

Denim pants

t-shirt-7.jpg

Ξεκινώντας από τα απλά και τα ασφαλή, δεν έχετε πάρα να το συνδυάσετε με το καθημερινό σας τζιν παντελόνι για εμφανίσεις all day long. Μπορείτε να «παίξετε» με τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σας, τα οποία θα είναι κι αυτά που θα του χαρίσουν την απαραίτητη ένταση. Ένα wide leg τζιν ή ακόμα κι ένα patchwork denim pants, ταιριάζει τέλεια ενώ παράλληλα ακολουθείτε και τις τάσεις. Αναβαθμίστε την εικόνα σας με έντονα εκκεντρικά υποδήματα και μια tote bag και είστε έτοιμες.

Jean skirts

t-shirt-1.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής άνοιξης όπως όλα δείχνουν είναι οι τζιν φούστες. Θα τις συναντήσετε σε πολλά σχέδια, χρώματα και μήκη έτσι ώστε να καλύψουν όλα τα γούστα και να ταιριάξουν σε όλους τους σωματότυπους. Βρείτε αυτή που ταιριάζει στον δικό σας και προσθέστε το λευκό T-shirt. Για περισσότερη ζεστασιά και στιλ ολοκληρώστε με ένα oversized blazer και mules. Μπορείτε να φέρεται το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά με μία raffia bag.

Suits

t-shirt-6.jpg

Τα κοστούμια εδώ και καιρό αποτελούν πολύ συχνή επιλογή για όλες τις γυναίκες. Ταιριάζουν ιδανικά σε όλες τις περιστάσεις από office looks με μέχρι βόλτες με φίλους τα ηλιόλουστα πρωινά. Αν θέλετε να κρατήσετε την εμφάνιση σας minimal και casual το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε το white t-shirt και τα αθλητικά σας υποδήματα. Μη διστάσετε να κινηθείτε σε logo t-shirts, τα οποία θα κάνουν τη διάφορα με διακριτικό τρόπο.

Slip dress

t-shirt-5.jpg
Image source: @whowhatwear

Για να παρουσιάσετε ένα update και trendy outfit δεν είναι απαραίτητο να καταβάλλετε ούτε πολλή προσπάθεια ούτε να κάνετε απαιτητικό layering. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αρκεί μόνο να συνδυάσετε το slip dress με ένα basic white t-shirt. Ναι, είναι τόσο απλό! Έχετε τη δυνατότητα να χαρίσετε δυναμική στην εικόνα σας με τα κοσμήματα αλλά και με head pieces όπως ένα φουλάρι στα μαλλιά, το οποίο κυριάρχησε στον Μήνα Μόδας που μόλις τελείωσε. Τα χρώματα και τα μοτίβα θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που ψάχνετε.

Statement pants

t-shirt-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Καθώς το λευκό t-shirt είναι ένα απλό και ουδέτερο κομμάτι πολλές φορές λειτουργεί κι ως το στοιχείο που θα αναδείξει ένα άλλο design τις εμφάνισης σας. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε να το συνδυάσετε με εκκεντρικά παντελόνια. Οι έντονες αποχρώσεις ή τα εκκεντρικά κοψίματα είναι τέλεια γι αυτήν την επιλογή. Μη διστάζετε να πειραματίζεστε με το στιλ σας και να δοκιμάζετε συνεχώς νέα πράγματα.

Athleisure

t-shirt-4.jpg
Image source: @modedamour

Οι φόρμες αποτελούν τον καλύτερο μας φίλο εδώ και πολύ καιρό. Η άνεση και στο στιλ είναι τα βασικά στοιχεία που τις έχουμε κατατάξει τόσο ψηλά στη λίστα των επιλογών μας. Αν επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα tracksuits set που έχουν συνηθίσει τους τελευταίους μήνες αλλά να διατηρήσετε το athleisure style απλά συνδυάστε το κολάν σας με το λευκό σας t-shirt, τα sneakers και την καμπαρντίνα σας. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα από τα πιο μοντέρνα σύνολα της άνοιξης.

Bra

t-shirt-3.jpg

Μια μικρή πινελιά αρκεί για να μεταμορφώσει ένα basic look σε statement εμφάνιση. Σε αυτήν την περίπτωση προσθέστε ένα bra πάνω από το top σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ό,τι θέλετε από τζιν παντελόνι μέχρι cigarette , slouchy ακόμα και μια wrap skirt. Θα εντυπωσιαστείτε!