fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

White passion: Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσετε το λευκό χρώμα την άνοιξη

Χαρίστε φωτεινότητα στις εμφανίσεις σας μ' αυτές τις επιλογές


White passion: Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσετε το λευκό χρώμα την άνοιξη

Όσο πλησιάζουμε όλο και πιο βαθιά στην «καρδιά» της άνοιξης τόσο περισσότερο θέλουμε να δημιουργούμε σύνολα γεμάτα φωτεινότητα, ακόμα και για τις πιο μικρές μας βόλτες. Δεν υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος να το πετύχουμε από τα λευκά κομμάτια.

Αν και το λευκό και οι αποχρώσεις του δεν έχουν πια εποχή –είναι υπέροχες κατά τη διάρκεια του χειμώνα- ταιριάζουν πολύ ωραία στις ηλιόλουστες μέρες. Οι επιλογές για να τις εντάξετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις είναι πολλές και διάφορες, από ένα σχέδιο τη φορά μέχρι το απόλυτο total white look. Όποια κι αν διαλέξετε το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Εμείς συλλέξαμε 5 εύκολους τρόπους για να ξεκινήσετε από σήμερα να προσθέτετε white items στην εικόνα σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να του γνωρίσετε και να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει!

Shirt

white-styling-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Ένα από τα πιο διαδεδομένα και διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, τα λευκά πουκάμισα. Η μοναδικότητα αυτού του κομματιού έγκειται στο γεγενός ότι μπορεί να πάρει το χαρακτήρα που εσείς θέλετε να του δώσετε. Επιλέξτε το για office look μαζί με loose ή cigarette pants ενώ για πρωινές βόλτες και casual εμφανίσεις μοιάζει υπέροχο με τζιν παντελόνι κι ένα ζευγάρι αθλητικά ή ballet flats. Τον συνδυασμό με το denim σας μπορείτε να το προτιμήσετε και για πιο «επίσημες» περιστάσεις μαζί μ’ ένα ζευγάρι mules, it bag και λαμπερά κοσμήματα. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε oversized designs που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Dress

white-styling-2.jpg
Image source: @thezoereport

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο θα σας βοηθήσει να παραμείνετε stylish & chic καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα λευκό φόρεμα. Χαρίστε ρομαντισμό στην εικόνα σας με μικρές λεπτομέρειες, όπως είναι τα έντονα φουσκωτά μανίκια ή οι δαντέλες. Σας συστήνουμε να προτιμήσετε maxi dresses, τα οποία θα δώσουν κίνηση στην εικόνα σας αλλά και μία αέρινη σιλουέτα που ταιριάζει μοναδικά στην εποχή. Ολοκληρώστε με loafers κι ένα leather jacket.

 Anastasia puff-sleeved poplin shirt dress

Anastasia puff-sleeved poplin shirt dress

Stella McCartney, Luisaworld.com

BUY HERE
 Libra white top

Libra white top

Manolo, Mosty.com

BUY HERE
 Chios cropped pants

Chios cropped pants

Ancient Kallos

BUY HERE
 Bouclé blazer

Bouclé blazer

H&M

BUY HERE
 Midi skirt

Midi skirt

Kendal +Kylie, notos.gr

BUY HERE
 Tied cuffs shirt

Tied cuffs shirt

Kenzo, Intervista

BUY HERE

Blazer

white-styling-4.jpg
Style du monde

Τα σακάκια είναι πλέον κομμάτια, τα οποία επιλέγονται από όλες τις γυναίκες, απ’ όλα τα στιλ και για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ιδανική προσθήκη για την άνοιξη, διότι εκτός από πολύ στιλ μας εξυπηρετεί και στις εναλλαγές της θερμοκρασίας που υπάρχουν μέσα στη μέρα. Έχετε τη δυνατότητα να το ταιριάξετε με ένα παντελόνι και top αλλά και να το φορέσετε μόνο τους, σε περίπτωση που έχει πιο φαρδιά γραμμή μ’ ένα ζευγάρι chunky sole boots. Αν θέλετε να χαλάσετε την «καθαριότητα» που έχει ένα άσπρο κομμάτι μπορείτε να επενδύσετε σε άλλες αποχρώσεις του λευκού όπως είναι το ivory.

Jeans

white-styling-5.jpg

Σε περίπτωση που το στιλ σας βασίζεται στην άνεση, τη διαχρονικότητα και την ευελιξία θα έχετε αρκετά τζιν παντελόνια στη γκαρνταρόμπα σας. Ήρθε η στιγμή να προσθέσετε ακόμα ένα, σε λευκούς τόνους. Είναι μία εύκολη λύση για ανανέωση και αλλαγή. Θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε πολλές περιστάσεις αφού μπορεί να σταθεί σε πλήθος εμφανίσεων. Μαζί του μπορείτε να κάνετε το απόλυτο black & white, συνδυάζοντας το απλά με black top και μαύρα αξεσουάρ.

Total white

white-styling-3.jpg
Image source: @popsugar

Για όλες εσάς που λατρεύετε τους πειραματισμούς και θέλετε τα σύνολα σας να εκπέμπουν την αισιοδοξία και την ελπίδα, τότε το total white look είναι μονόδρομος. Οι τρόποι για να το δημιουργήσετε είναι πολλοί από τον κλασικό top & pants μέχρι τα σύνολα που έχουν περισσότερο layering. Εσείς θα αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο με βάση το στιλ σας. Η συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε εμείς είναι προσέξετε πολύ τις αποχρώσεις που θα διαλέξετε έτσι ώστε να μην έχουν μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους. Αν γίνεται να είναι ακριβώς οι ίδιες, τότε θα έχετε πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα.

 Yaya trouser

Yaya trouser

Elegance+

BUY HERE
 Safari shirt

Safari shirt

MaxMara

BUY HERE
 T-shirt

T-shirt

Nikkie, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE
 Cut-out silk blouse

Cut-out silk blouse

Libra, ZEUS + ΔΙΟΝΕ

BUY HERE
 Tricot lace maxi dress

Tricot lace maxi dress

MAX&Co

BUY HERE
 Jacque cotton-blend blazer

Jacque cotton-blend blazer

Sir, Mytheresa.com

BUY HERE