fbpixel

Search icon
Search
Weekend agenda: Όσα θα απολαύσουμε στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο
AGENDA

Weekend agenda: Όσα θα απολαύσουμε στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο

Η πόλη μας προσκαλεί σε ένα διήμερο γεμάτο με τις πιο δημιουργικές στιγμές


Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και η ατμόσφαιρα της πόλης μας υποδέχεται με την πιο δημιουργική υπόσχεση. Στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας είναι εδώ για να μας συντροφεύουν. Ποικίλες θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές μας χαρίζουν στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τους αγαπημένους μας. Οι επιλογές μπορεί να είναι πολλές, όμως εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς αυτές που έχουν προσελκύσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας και ανυπομονούμε. 

 Take notes!

THEATRE

Απόφοιτος λυκείου, stand up comedy με τον Θωμά Ζάμπρα

aad0e03132c94874846f3d925c4dc5e7-OQCtP.webp

Αφού βαρέθηκε μέχρι και αυτός την παλιά του παράσταση, Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με νέα παράσταση (μετά από 2 χρόνια) και 100% νέο υλικό. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την περηφάνια του που ανήκει σε μια από τις πιο παρεξηγημένες μειονότητες: Απόφοιτος Λυκείου. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Σύντομα κοντά σας. Ερχόμαστε στον χώρο σας. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Info: Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Παρασκευή στις 21:30. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Εθνικό Θέατρο της Βαρσοβίας, Gala Μπαλέτου & Όπερας

gala-khorou3-2-N1GkH.jpg

Το Θέατρο της Πολωνίας και ένα από τα ιστορικότερα της Ευρώπης έρχεται στη Θεσσαλονίκη με σπουδαίους χορευτές, μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές για δυο βραδιές μουσικοχορευτικής πανδαισίας για να μας γνωρίσει με τον καλύτερο τρόπο με το μαγικό κόσμο του μπαλέτου και της όπερας της Βαρσοβίας. Με έτος ίδρυσης το 1833 το σπουδαίο Θέατρο της Βαρσοβίας έχει δημιουργήσει μια θριαμβευτική παράδοση με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κλασικών έργων πολλών συνθετών και χορογράφων. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διεθνείς προσωπικότητες αποτελώντας σημείο αναφοράς στον κόσμο του μπαλέτου και της όπερας.

Στην παράσταση της Θεσσαλονίκης θα απολαύσουμε τους κορυφαίους χορευτές και μουσικούς της Πολωνίας, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα παντρεύει τα σημαντικότερα έργα του κλασικού μπαλέτου με τις διασημότερες όπερες. Η Λίμνη των Κύκνων, ο Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η Ζιζέλ και πολλά ακόμα θα εναλλάσσονται με την Τραβιάτα, την Τουραντό, και τον Δον Κάρλος, ταξιδεύοντας μας στις κορυφαίες στιγμές του μπαλέτου και της όπερας.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & παραλία, Σάββατο στις 20:30.

Και το όνομα αυτού, Αριστοτέλης Ρήγας στο Θέατρο Αυλαία

aristotelis-rigas-8ap6p.jpg

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, stand up comedian και μουσικός, επιστρέφει στη σκηνή με την 3η σόλο παράστασή του. Με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση stand up comedy και μια δόση μουσική κωμωδία, και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες, στις κοινές μας εμπειρίες από την έλευση της πανδημίας και καταλήγει στις δικές του εμπειρίες ως νέος πατέρας. Όλα αυτά πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mashup, παιδικά τραγούδια αλλιώς, τον sin boy, iron maiden, radiohead και Τρικαλινό Michael Jackson.
Μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία. Αν εξαιρέσουμε τις προηγούμενες παραστάσεις του Αριστοτέλη Ρήγα.

Info: Θέατρο Αυλαία, Τσιμισκή 136, Κυριακή στις 21:30.

Κάποιος να με προσέχει του Frank McGuinness στο θέατρο Αυλαία

na-me-prosekhein-vardakastanis-izkys.jpg

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το συναρπαστικό έργο του Frank McGuinness Κάποιος να με προσέχει (Someone who’ll watch over me), παρουσιάζεται από 11 Νοεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη, σε παραγωγή του Θεάτρου Αυλαία και το Φεβρουάριο του 2023, στην Αθήνα, στο Θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου. Το έργο, βασισμένο στην αληθινή ιστορία, μιλά για τρεις ομήρους (έναν Άγγλο, έναν Ιρλανδό κι έναν Αμερικανό) που είναι έγκλειστοι σ’ ένα κελί στο Λίβανο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των τρομοκρατών – απαγωγέων τους. Η προσπάθειά τους ν’ αντέξουν τις κακουχίες και την αγωνία του θανάτου εκδηλώνεται με δαιμονικό χιούμορ ή "παιχνίδια" διαφυγής. Μέσα από συγκρούσεις ή συναισθηματικές εξάρσεις, οι τρεις τους θα αγαπήσουν ο ένας τον άλλο και θα δεθούν με ισχυρότερα δεσμά και από τις αλυσίδες που τους κρατούν. Ερμηνεύουν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Δημήτρης Μάριζας και ο Πήτερ Ράντλ.

Info:
Θέατρο Αυλαία, Τσιμισκή 136, πρεμιέρα Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου στις 21:00, Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:00. Παραστάσεις έως Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, Κατάλληλο για ηλικίες: 16 ετών και άνω. 

Σοφία Μουτίδου «10 Χρόνια Σοφίας» στο Vergina Theatro

gxrir.jpg

Η Σοφία Μουτίδου μαζεύει σε μία αποσκευή και έρχεται στο Vergina Theatro με τους καλύτερους μονολόγους & τις πιο καυτές στιγμές από την εντυπωσιακή 10ετή πορεία της στο stand up comedy! Το κοινό θα βιώσει σε μία παράσταση όλα όσα έκαναν χιλιάδες θεατές να γελάσουν στις sold out παραστάσεις της σε Ελλάδα & Κύπρο. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Σοφίας και της κουκουβάγιας, αλλά και της άλλης, της μίας & μοναδικής Σοφίας Μουτίδου.

Info: Regency Casino Thessaloniki - Θέατρο Βεργίνα, 12 Χλμ. Εθ.Οδού, ΕΟ Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή στις 22:00. Επόμενη παράσταση την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου στις 22:00.

Music events

Deborah De Luca στο Block 33

ab6761610000e5ebc31893ed14eec7b797dfe018-yaKz0.jpg

Η Ιταλίδα dj Deborah De Luca είναι ένα από τα συναρπαστικότερα ταλέντα στη διεθνή σκηνή της Techno. Το όνομά της είναι συνώνυμο του πάθους και της ισχυρής προσωπικότητας. Οι μουσικές της επιλογές είναι ένα μείγμα σκληρής techno με υπνωτικές μελωδίες. Μια καλλιτέχνιδα που ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο και εμφανίζεται στα καλύτερα clubs ξεσηκώνοντας το κοινό της. Όπου κι αν εμφανιστεί προκαλείται το αδιαχώρητο. Χωρίς να βάζει όρια στον ήχο που την αντιπροσωπεύει, καταφέρνει πάντα να συμβαδίζει με τις μουσικές τάσεις της εποχής. Φιλοδοξεί να μας παρουσιάσει για άλλη μια φορά ένα πολύ ωραίο μουσικό ταξίδι όπως μόνο αυτή γνωρίζει. Μαζί της ο George Adi και ο VaJohn.

Info: Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Σάββατο στις 23:30.

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Αιμίλιος Ριάδης» σε έργα Μέντελσον και Ντεμπυσσύ

739958.jpg

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συνεχίζει τον αγαπημένο θεσμό των κυριακάτικων πρωινών με ένα από τα πλέον δραστήρια και διακεκριμένα σύνολα μουσικής δωματίου στην Ελλάδα, το κουαρτέτο εγχόρδων «Αιμίλιος Ριάδης», που ερμηνεύει έργα Μέντελσον και Ντεμπυσσύ. Το σχήμα αποτελείται από τους μουσικούς της Κ.Ο.Θ. Ανδρέα Παπανικολάου (βιολί), Γιώργο Κουγιουμτζόγλου (βιολί), Αλεξάνδρα Βόλτση (βιόλα) και Λίλα Μανώλα (τσέλο) και διανύει φέτος τον 17 ο χρόνο καλλιτεχνικής δημιουργίας, έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμες εμφανίσεις σε μεγάλες αίθουσες και φεστιβάλ αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές.

Το «Κουαρτέτο εγχόρδων αρ.6» του Μέντελσον είναι ένα βαθιά συναισθηματικό έργο που ο συνθέτης έγραψε μετά τον πρόωρο θάνατο της αγαπημένης του αδερφής Φάνι και αποτελεί ουσιαστικά το κύκνειο άσμα του, αφού δεν το ξεπέρασε ποτέ το χαμό της φεύγοντας κι ο ίδιος από τη ζωή λίγο αργότερα. Το έργο αυτό είναι το μοναδικό του είδους που έγραψε ο Γάλλος δημιουργός και πρόκειται για ένα αριστούργημα της σχετικής εργογραφίας, με έντονες ιμπρεσιονιστικές πινελιές που προμηνύουν την επανάσταση που θα έφερνε πολύ σύντομα στη μουσική ο πρωτοπόρος συνθέτης.

Μουσικοί:

Ανδρέας Παπανικολάου (βιολί)
Γιώργος Κουγιουμτζόγλου (βιολί)
Αλεξάνδρα Βόλτση (βιόλα)
Λίλα Μανώλα (τσέλο)

Info: Αίθουσα Συναυλιών Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Νίκης 73, Κυριακή στις 12:00. 

5ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής "Flora Instrumentalis"

stefany-andrade-gbscaasu2fo-unsplash-muomm.jpg

Ο τίτλος του φετινού φεστιβάλ προτείνει έναν μικρό κι εξωτικό "κήπο" από μπαρόκ όργανα και οργανική μουσική. Μουσική δωματίου του 17ου και του 18ου αιώνα σε όργανα εποχής, με ρεπερτόριο υψηλής αισθητικής και ηχοχρώματα ιδιαίτερης εκλέπτυνσης. Μπαρόκ βιολιά και βιολοντσέλα, βιόλα ντα γκάμπα και βιολόνε, μπαρόκ φλάουτα με ράμφος και φλάουτο τραβέρσο, θεόρβη, μπαρόκ κιθάρα και μαντολίνο, τσέμπαλο και όργανο δωματίου θα παρουσιάσουν σε τέσσερις συναυλίες ιταλική, γαλλική, αγγλική και γερμανική μπαρόκ μουσική. Καλλιτεχνική επιμέλεια φεστιβάλ: Δήμος Γκουνταρούλης.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & παραλία, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου - 3η συναυλία:Little consort - Aγγλικό και Γαλλικό Μπαρόκ, Σάββατο 12 Νοεμβρίου - 4η συναυλία: Βιβάλντι για λίγους.

EXHIBITIONS

Βάλλυ Νομίδου έκθεση γλυπτικής «Μικρές Χειρονομίες»

737737-nYrNW.jpg

Η γκαλερί Λόλα Νικολάου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη γλύπτρια Βάλλυ Νομίδου. Στις τρεις αίθουσες της γκαλερί θα παρουσιαστούν γλυπτά με θέμα την ανθρώπινη μορφή, καθώς και μια επιτραπέζια γλυπτική εγκατάσταση, η οποία εισάγει μια νέα κατεύθυνση στην καλλιτεχνική πορεία της Νομίδου.

Η ιστορικός τέχνης Ελισάβετ Πλέσσα, η οποία υπογράφει το κείμενο που συνοδεύει την έκθεση, σημειώνει: «Η Βάλλυ Νομίδου δεν αγαπά τα όρια και τις ονομασίες. Κινείται ελεύθερα ανάμεσα στη γλυπτική, τη χειροτεχνία και τη ζωγραφική, όμως ο κόσμος της διαθέτει τα δικά του γνωρίσματα. Χρησιμοποιεί εφήμερα υλικά –χαρτί, χαρτόνι, ρυζόχαρτο, κλωστές, νήματα– για να φτιάξει ανθρώπινες μορφές σε φυσικό μέγεθος, που η πληγωμένη τους επιφάνεια αμφισβητεί τη βεβαιότητα του ακέραιου. Μια σειρά από απροσδιόριστα, χειροποίητα αντικείμενα ενός βαθιά προσωπικού σύμπαντος παρατίθενται πάνω σε ένα μακρόστενο τραπέζι.» 

Info: Γκαλερί Λόλα Νικολάου, Τσιμισκή 52, Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 & Σάββατο από τις 12:00 έως τις 15:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 9 Δεκεμβρίου. 

Έκθεση «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών»

740213.jpg

H Placebo Events παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ, την εμβληματική έκθεση του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, την οποία απόλαυσαν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στα δέκα χρόνια λειτουργίας της στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (2003-2013). Πρόκειται για μια εντυπωσιακή έκθεση που αφορά την ιστορία των αρχαίων ελληνικών μαθηματικών, η οποία επιχειρεί να προβάλει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και να αναδείξει μέσω του παιδαγωγικού, διαδραστικού και ψυχαγωγικού της χαρακτήρα πως τα μαθηματικά μπορούν να είναι ενδιαφέροντα, ευχάριστα και κατανοητά. Καλύπτει ολόκληρη την περίοδο των αρχαίων ελληνικών μαθηματικών από τον 6ο αιώνα π.Χ. έως και τον 4ο αιώνα μ.Χ. και αναφέρεται στα πιο σημαντικά επεισόδια και πρόσωπα της ιστορίας των ελληνικών μαθηματικών. Μάλιστα, για πρώτη φορά, αναπόσπαστο κομμάτι της θα είναι και ένας εικονικός κινηματογράφος τελευταίας τεχνολογίας με γυαλιά virtual reality! Η επιστημονική επιμέλειά της φέρει την υπογραφή του Γιάννη Χριστιανίδη.

Info: Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 154, Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 13:00, Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00, Κυριακή από τις 10:00 έως τις 19:00.

Events

Blond confusion x Le Cercle de Salonique

blond-confusion-x-le-cercle-invite.JPG

Μια δημιουργική συνεργασία, γεμάτη με παραμυθένια pink διάθεση και πολλές εκπλήξεις μας περιμένει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Το Blond Confusion και η ιδρύτριά του, Εύη Φέτση, έρχεται στη Θεσσαλονίκη σε ένα event στο παραμυθένιο Le Cercle de Salonique, που θα μείνει αξέχαστο! Ένα Blond event for girls only με ένα elegant μενού, εμπνευσμένο από τo πολυαγαπημένo μου British Afternoon High Tea με έναν μπουφέ γεμάτο πεντανόστιμες λιχουδιές, επιμελημένες από τον chef το Le Cercle, David Buchanan. Πέντε εξαιρετικά –και ροζ- cocktails θα σερβιριστούν, με πρωταγωνιστές τα Martini Pink Spritz, Pink Patron Paloma, Pink Martini, Pink Hemingway Daiquiri και Pink Gin Tonic, ενώ το event θα ντύσει με τις υπέροχες μουσικές της η DJ Georgia P. 

Θα είναι εγκατεστημένος Magic Photo Mirror Booth, έναν καθρέφτη μπροστά στον οποίο θα ποζάρουμε, και οι φωτογραφίες μας θα τυπώνονται εκείνη την ώρα για να τις πάρουμε μαζί μας φεύγοντας, ενώ μέσα στην βραδιά θα τραγουδήσει για μας ζωντανά και η Evi Siamanta! Στην έξοδο θα μας περιμένουν υπέροχα goody bags, με τα πιο εντυπωσιακά δώρα, για να θυμόμαστε και μετά το event.

Info: Βασιλέως Ηρακλείου 7, Κυριακή στις 18:00. 

63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

img-c8212e2e46e938d4d7d0282ea727e132-v-01gWF.jpg

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή, που το Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ρίχνει αυλαία. Ως ταινία λήξης, έχει επιλεγεί το πολυαναμενόμενο film "Corsage" της Marie Kreutzer, ένα δράμα εποχής για το τίμημα που πληρώνει μια αντισυμβατική γυναίκα σε θέση εξουσίας. 

Info: Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ταινίες, είτε online μέσα από την επίσημη σελίδα του θεσμού, είτε στις φυσικές αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, στο Λιμάνι, στις αίθουσες Φρίντα Λιάππα, Τώνια Μαρκετάκη, Τζον Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, καθώς και στον κινηματογράφο Μακεδονικόν.

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2022

shutterstock-532006042.jpg

Με ανοιχτές πόρτες για το κοινό θα είναι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, οπότε γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, εκατοντάδες οινοποιεία στις αμπελουργικές περιοχές της χώρας. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες και παλαιότερες σοδειές, να ενημερωθούν για τα φρέσκα κρασιά του φετινού τρύγου και να δουν από κοντά τους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης του προϊόντος. Μια επίσκεψη, ευκαιρία "μύησης" στα μυστικά του οίνου, ενός προϊόντος στενά συνδεδεμένου με την απόλαυση και τον πολιτισμό.

Συμμετέχουν όλες οι περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας, και συγκεκριμένα:
η Ένωση Οινοπαραγωγών "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδας",
η Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας,
η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής,
η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου,
η Ένωση Οινοποιών Αμπελουργών νήσων Αιγαίου,
το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης.

Info: Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 17:00. Είσοδος ελεύθερη. 

"Peiramatistas" στο Νόησις για παιδιά

noesis-facilities-ddiuv.jpg

Ανακαλύψτε ότι οι φυσικές επιστήμες μπορούν να είναι ευχάριστες και ψυχαγωγικές σαν παιχνίδι! Τα εργαστήρια των Peiramatistas περιλαμβάνουν απλά πειράματα με καθημερινά υλικά, έξυπνα παιχνίδια και κατασκευές. Η διαδικασία του εργαστηρίου είναι συμμετοχική, συνεργατική και έντονα βιωματική. Αφορά σε επιστήμες STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) και συνδυάζει πειράματα, κατασκευές, παιχνίδια. Θεματικές ενότητες: Από τη Γη στη Σελήνη, Φως και σκιά, Ενέργειες και φυσικές δυνάμεις.

Το project θα διαρκέσει από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 27 Νοεμβρίου. Ηλικία: Νήπια – Β' Δημοτικού. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (μόνο ηλεκτρονικά) πατήστε εδώ.

Info: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ, οδός Θεσσαλονίκης - Θέρμης (6 χλμ.), Θέρμη, Κυριακή από τις 10:30 έως τις 12:00.

Cinema 

Black Panther: Wakanda Forever

738530.jpg

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Wakanda.

Μια ταινία περιπέτειας, που δημιουργήθηκε τη φετινή χρονιά σε σκηνοθεσία Ryan Coogler και σενάριο του ίδιου σε συνεργασία με τον Joe Robert Cole. Πρωταγωνιστούν: Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, κ.ά.

Όσα Φέρνει η Ζωή - To Leslie

739595.jpg

Η Λέσλι, μια Τεξανή μητέρα που παλεύει να προσφέρει στον γιο της τα απαραίτητα, κερδίζει το λαχείο και μια ευκαιρία για καλή ζωή κάνει τη εμφάνισή της. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, τα χρήματα έχουν τελειώσει και η Λέσλι έχει ξεμείνει να παλεύει με τον εθισμό της στο ποτό στην προσπάθεια της να αποφύγει τον πόνο που άφησε πίσω της. Με την γοητεία της να εξαντλείται και δίχως να έχει πού να πάει, η Λέσλι έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία για εκείνη και τον γιο της. Ένα δραματικό film, που γυρίστηκε τη φετινή χρονιά, σε σκηνοθεσία Michael Morris και σενάριο Ryan Binaco. Πρωταγωνιστούν: Allison Janney, Andrea Riseborough, Stephen Root. 

Info: Odeon Mακεδονία, αίθουσα 9, Τομπάζη 15, Πυλαία, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 20:10 & 22:30, Odeon Πλατεία, αίθουσα 6, Τσιμισκή 43, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 20:20 & 22:50