fbpixel

Search icon
Search
Wedding Stories: Οι πιο inspiring & κομψοί γάμοι των celebrities που αποτελούν πηγή έμπνευσης
MAGAZINE

Wedding Stories: Οι πιο inspiring & κομψοί γάμοι των celebrities που αποτελούν πηγή έμπνευσης

Υπέροχες εικόνες που προκαλούν θαυμασμό και χαμόγελα


Στον γοητευτικό κόσμο των γάμων των διασήμων, τίποτα δε θεωρείται εκτός ορίων. Σίγουρα για όλους τους νεόνυμφους η γαμήλια τελετή και δεξίωση αποτελούν από τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμούνται μια ζωή, ωστόσο, όταν σε αυτές πρωταγωνιστούν μερικές από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του πλανήτη, όλα αποκτούν επικές αναλογίες!

Ο χώρος της παγκόσμιας showbiz ανέκαθεν αποτελούσε πεδίο για υπερβολές κι αισθητικές ακρότητες και οι πρωταγωνιστές της δε χάνουν ευκαιρία για να γίνουν το talk of the town σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι απουσιάζουν καλαίσθητες προτάσεις και εικόνες, που αξίζει να αναπαραχθούν, καθώς οι επώνυμοι διαθέτουν όλα τα μέσα για να χτίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή και τον μύθο τους.

Όσον αφορά στους γάμους τους, έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, ο μινιμαλισμός πρωταγωνιστεί, με τα επώνυμα ζευγάρια να συνθέτουν το προσωπικό τους όνειρο και να εμπνέουν με τον στολισμό, το after wedding party, τα ρούχα και το γενικότερο concept τους. Εμείς, συγκεντρώσαμε τους πιο iconic γάμους που ξεχωρίσαμε για να πάρετε μια μικρή μόνο δόση από τη λάμψη τους και πολλές ιδέες για τον δικό σας.

Miami

Eunice Kennedy Shriver & Michael Serafin Garcia

1-CLjVk.jpg

Μέλος της οικογένειας Kennedy, φιλάνθρωπος και ιδρύτρια των Special Olympics, η Eunice Kennedy Shriver παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες στο Miami τον εκλεκτό της καρδιάς της κι επιχειρηματία, Michael Serafin Garcia, με τις λεπτομέρειες του γάμου τους ν’ αποτελούν μέχρι και σήμερα hot θέμα προς συζήτηση. Η 26χρονη νύφη τήρησε τα έθιμα κατά την προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο νυφικό του οίκου Dior, που είχε φορέσει και η γιαγιά της στον δικό της γάμο, 67 χρόνια πριν! Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο σε ιδιαίτερα κομψή και βασιλική γραμμή, στράπλες, με φίνο τελείωμα και με μια πολύ μακριά ουρά. Αξίζει ν’ αναφερθεί πως η Eunice έφτασε στην εκκλησία με μια συλλεκτική γαλάζια convertible Lincoln Continental, που ήταν δώρο του παππού της, Sargent Shriver, στη γιαγιά της. Ακριβώς επειδή η νύφη χρησιμοποίησε κομμάτια και αξεσουάρ από το παρελθόν της οικογένειάς της, όλο το μυστήριο στη St. Patrick’s Catholic Church είχε έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα και ίσως γι’ αυτό στο after-party να εξέπληξε με την chic casual και fashion εμφάνισή της, φορώντας mini φούστα και sneakers!

New York

Hailey Baldwin & Justin Bieber

2-A9vb9.jpg

Το ζευγάρι, που προκάλεσε σάλο με την αποκάλυψη της σχέσης του και την ανακοίνωση του αρραβώνα του, για τον γάμο του επέλεξε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις και να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Οι μελλόνυμφοι έφτασαν στο μέρος όπου έλαβε χώρα η γαμήλια τελετή με ιδιωτικό αεροπλάνο, κάνοντας μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο και αφήνοντας τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό. Το νυφικό της Hailey, με μακριά μανίκια από δαντέλα, χαμηλή πλάτη και απλικέ λουλούδια με μαργαριτάρια, έφερε την υπογραφή του Virgil Abloh -καλλιτεχνικού διευθυντή των οίκων Louis Vuitton και Off White-, ενώ επέλεξε ν’ αλλάξει αρκετά φορέματα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, μεταξύ αυτών προτάσεις από τα fashion houses Ralph & Russo και Vera Wang. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος γάμος κόστισε περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια, τόσο για τις ανάγκες του ζευγαριού όσο και για να μείνουν ικανοποιημένοι οι παρευρισκόμενοι, τους οποίους, μάλιστα, το επόμενο πρωί, οι νεόνυμφοι ευχαρίστησαν μ’ ένα πλουσιοπάροχο κι εντυπωσιακό brunch.

Venice

Ana Ivanovic & Bastian Schweinsteiger

3-u4O8w.jpg

Η σπουδαία τενίστρια Ana Ivanovic και ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της, Bastian Schweinsteiger, μάγεψαν τους καλεσ-μένους τους, αλλά και τα social media με τον συγκλονιστικό πρώτο γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Βενετία, πριν από πέντε χρόνια. Σ’ ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό, η νύφη κατέφτασε στην εκκλησία μέσα σε μια γόνδολα που οδηγούσε ο πατέρας της, Miroslav Ivanovic, στολισμένη με ολάνθιστα λουλούδια. Η ίδια φορούσε ένα υπέροχο, κατάλευκο νυφικό, με βασικό στοιχείο τα βολάν και χαρακτηριστικό του τη μίνιμαλ γραμμή, αφήνοντας τη φυσική λάμψη της ν’ αναδειχθεί, και το συνδύασε με μια ultra elegant ανθοδέσμη στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά της, ήταν πιασμένα πίσω χωρίς περιττά αξεσουάρ, ενώ το απέριττο μακιγιάζ της τόνιζε απόλυτα τη φυσική της γοητεία. Μετά την τελετή, το ζευγάρι αποχώρησε από το σημείο της τελετής μ’ ένα -ανάλογα με την περίσταση στολισμένο- θαλάσσιο ταξί, που τους περίμενε στο κανάλι, και τους ελάχιστους καλεσμένους τους να τους ξεπροβοδίζουν με ροδοπέταλα και χειροκροτήματα.

New York

Olivia Palermo & Johannes Huebl

4-mTZrP.jpg

Η Olivia Palermo απέφυγε την κλασική οδό κι επέλεξε για τον γάμο της, μια σεμνή τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο Bedford της Νέας Υόρκης, ένα 3 pieces νυφικό, το οποίο δημιούργησε -αποκλειστικά για εκείνη- η fashion designer Carolina Herrera. Αποτελούνταν από ένα κασμιρένιο πουλόβερ με μακριά μανίκια σε cream απόχρωση, στολισμένο μ’ εντυπωσιακά φτερά, κι ένα λευκό σορτς, το οποίο κάλυπτε μια παραμυθένια φούστα από τούλι, με floral λεπτομέρειες σε λιτό ύφος. Όσο για τα παπούτσια της, προτίμησε γόβες του οίκου Manolo Blahnik σε cobalt blue απόχρωση, που στόλιζαν διαμαντένιες, τετράγωνες αγκράφες -πρόκειται για το ίδιο ακριβώς iconic ζευγάρι με το οποίο παντρεύτηκε η Carrie Bradshaw τον Mr. Big, στην πρώτη ταινία “Sex & The City”. Ως τελική πινελιά στο look της, υιοθέτησε το natural ύφος, με παστέλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ της κι ένα touch of colour στα χείλη της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά, που αναδείκνυε το υπέροχο πρόσωπό της. Να σημειώσουμε, επίσης, πως η επιχειρηματίας και influencer αποτελούν με τον Johannes Huebl ένα από τα πιο stylish ζευγάρια της showbiz, έχοντας χαρίσει εκπληκτικές εμφανίσεις, που αποτελούν την τέλεια πηγή έμπνευσης!

Tuscany

Caroline Wozniacki & David Lee

5-camUk.jpg

Ο γάμος της πρωταθλήτριας του τένις Caroline Wozniacki με τον basketball player David Lee αποτελεί ένα ακόμη κοινωνικό γεγονός, που κατάφερε να γίνει talk of the town. Μια τελετή-ωδή στην dolce vita της Ιταλίας, που πραγματοποιήθηκε στην Τοσκάνη, ξεχώρισε για την όλη ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Η Caroline επέλεξε ένα επιβλητικό νυφικό διά χειρός Oscar de la Renta, με κεντημένη δαντέλα και κλασικό πέπλο από τούλι, ενώ τα διαμαντένια αξεσουάρ της ήταν του οίκου Ruchi New York. Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Piotr Wozniacki, με φυσικό φόντο τις χρυσές αποχρώσεις του ουρανού, που λουζόταν στη δύση του ηλίου. Το ζευγάρι φρόντισε ν’ αποδείξει για ακόμη μια φορά πόσο συνδεδεμένη είναι η ζωή του με τον αθλητισμό, βάζοντας τους καλεσμένους του ν’ απασχοληθούν με fun δραστηριότητες, πριν, αλλά και μετά τον γάμο, ανεβάζοντας έτσι το κέφι και σίγουρα την αδρεναλίνη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021