fbpixel

Search icon
Search
Warm & stylish: Πώς να διατηρήσετε τα look σας κομψά και ταυτόχρονα ζεστά
STYLING TIPS

Warm & stylish: Πώς να διατηρήσετε τα look σας κομψά και ταυτόχρονα ζεστά

Τα ζεστά και άνετα σύνολα που αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα


Το κρύο παραμένει τσουχτερό, γεγονός που θέτει ως βασικό στοιχείο στα everyday look μας τη ζεστασιά και την άνεση. Αυτές τις ημέρες έχουμε την ευκαιρία και πάλι να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και το στιλ μας και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα αλλά και συνδυασμούς. Ήρθε η ώρα να δώσετε βάση στα extra warm πανωφόρια, τα χειμερινά αξεσουάρ που προστατεύουν από το κρύο και φυσικά, στο layering. Ο στόχος; Nα δημιουργήσετε σύνολα που χαρακτηρίζονται όχι μόνο για το στιλ, αλλά και την προστασία από τον κρύο καιρό!

Για μεγαλύτερη έμπνευση και για να αντλήσετε ιδέες, παρακάτω σας προτείνουμε τα σύνολα που ξεχωρίσαμε και αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα, πάντα προσαρμοσμένα στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα σας!

Long coat

camillecharriere.jpg
Image source: @camillecharriere

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη δυναμική που έχουν τα πανωφόρια στην εικόνα μας. Με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες πρέπει να προσέξετε να μη σας προσθέτει μόνο στιλ αλλά και ζεστασιά. Όπου κι αν πάτε το πιο πιθανό είναι να μην το βγάλετε, οπότε θα είναι το κομμάτι εκείνο που θα κάνει «εντύπωση». Σας προτείνουμε να επιλέξετε μια maxi γραμμή που θα σας διατηρήσει warm & cosy. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία απόχρωση που θα κάνει τη διαφορά ή να βασιστείτε στα πιο neutral, κλασικά σχέδια. Τα puffer jackets ή τα maxi coats, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Tonal looks

alexisforeman.jpg
Image source: @alexisforeman

Ένα monochromatic σύνολο τραβάει αμέσως την προσοχή διότι αποτελεί την επιτομή του classy, minimal στιλ. Όπως έχει αποδειχθεί τις τελευταίες σεζόν, το λευκό σε όλους τους τόνους του τείνει να γίνει το αγαπημένο χρώμα για τη χειμερινή περίοδο. Δημιουργεί μία μοναδική αντίθεση με την εποχή και δίνει περισσότερη φωτεινότητα ακόμα και στις πιο μουντές μέρες.

Stylish layering

venetia.jpg
Image source: @veneti.a

Ο πιο πρακτικός τρόπος να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του σώματος σας σε φυσιολογικές θερμοκρασίες είναι να δημιουργήσετε το κατάλληλο layering εφέ - μπορεί αυτό να φαίνετε ή και όχι. Σίγουρα τα ισοθερμικά ρούχα μπορεί να σας σώσουν από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Εκτός αυτού, μπορείτε να προσθέσετε πρακτικά και fashionable αξεσουάρ όπως ένα oversized κασκόλ, balaclava ή σκούφο.

Warm athleisure

snapinstaapp-263197108-3128569734135061-379764613621688339-n-1080.jpg
Image source: @modedamour

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, τα «θεμέλια» των συνόλων αυτής της περιόδου είναι η άνεση και η ζεστασιά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε από το να διαλέξετε ένα κομψό, μάλλινο tracksuit. Οι neutrals αποχρώσεις, όπως το μπεζ ή το γκρι θα σας δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με ένα maxi faux fur coat - που δημιουργεί μια απόλυτα αρμονική αντίθεση. Plus, επιλέξτε ζεστά αξεσουάρ όπως κασκόλ, σκούφους ή γάντια που θα προσθέσουν κι extra πόντους στο casual look σας.

Winter boots

snapinstaapp-416986934-1397403374502785-6526996831866269837-n-1080.jpg
Image source: @sofiaboman

Οι χειμερινές βόλτες στο κρύο απαιτούν υποδήματα, τα οποία δε θα μας κουράσουν όση ώρα κι αν τα φορέσουμε. Δε μπορούμε λοιπόν να μην αναφέρουμε τα extra cosy winter boots, από UGG μέχρι Moon Boots - μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πάντα. Αν επιθυμείτε σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά αλλά παράλληλα να είναι και fashionable τότε ο συνδυασμός τους με flare pants (που είναι παντού φέτος) & ένα puffer coat είναι must.

Feature image source: @pernilleteisbaek, @matildadjerf