fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Βρείτε τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για εσάς - just in time for summer!

Έντονα χρώματα, διαφάνειες, αλλά και κλασικές γραμμές, η κολεξιόν "Let's get lost in Paris" των The Glass of Brixton διαθέτει ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων για όλους!


Βρείτε τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για εσάς - just in time for summer!

Μπορεί να είστε από τα άτομα που κρατούν ένα ζευγάρι γυαλιά στην τσάντα τους όλον τον χρόνο, αλλά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και ο ήλιος λάμπει, αποτελούν απόλυτα essential items. Εκτός του στιλ που προσθέτουν σε κάθε σύνολο, απαιτείται και η λειτουργικότητά τους που προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μην ξεχνάτε πως τα καλοκαιρινά σας specs έχουν τη δυνατότητα να κάνουν 'make or break' ένα ντύσιμο και θα είναι το πρώτο πράγμα που επιθυμείτε κατά τις ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών σας.

Αυτήν τη σεζόν, τα γυαλιά ηλίου παραπέμπουν στη δεκαετία των '70s, αλλά πηγαίνοντας το αρχικό στιλ aviator με μεταλλικό σκελετό στο επόμενο επίπεδο. Επιλέξτε ζωηρά χρώματα σε ροζ, μπλε ή ακόμα και απλά tortoise-shell, ώστε να εξακολουθείτε να προσφέρετε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια χωρίς να απομακρύνεστε πολύ από τους ουδέτερους τόνους. Αυτά είναι, λοιπόν, τα σχήματα και οι αποχρώσεις που βάζουν το fun στα sunglasses.

Δείτε τις πιο hot επιλογές sunglasses και επιλέξτε τα αγαπημένα σας που θα σας συνοδέψουν παντού τη σεζόν SS23 - με την υπογραφή του ελληνικού brand 'Glass of Brixton'!

Classics

dsc-3172.jpg

Ένα μαύρο ζευγάρι γυαλιά ηλίου ποτέ δεν θα είναι out of fashion. Άλλωστε, το μαύρο χαρίζει πάντοτε κομψότητα, οπουδήποτε και αν το φορέσουμε. Η διαχρονικότητά τους αποτυπώνεται μοναδικά μέσα από τα stylish σχέδια που θα υπάρχουν στο street style αλλά και στα catwalks όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μάλιστα, τα μαύρα sunglasses αποτελούν ένα smart buy, καθώς θα μπορείτε να τα φοράτε με ευκολία και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Τολμήστε να επιλέξετε ένα pair σε σχήμα 'butterfly' που μοιάζει πολύγωνο και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Cat eye

dsc-2864.jpg

Το cat eye σχήμα στα γυαλιά φέρνουν μια ρετρό, χολιγουντιανή ατμόσφαιρα σε κάθε street-style look. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, το συγκεκριμένο style θα συμπληρώσει τα χαρακτηριστικά σας, ελαχιστοποιώντας το στρογγυλό μέρος του κι επιμηκύνοντάς το. Εάν από την άλλη διαθέτετε πιο τετράγωνο σχήμα προσώπου, θα «μαλακώσουν» σαγόνι σας και θα χαρίσουν μια show stopping εμφάνιση overall!

Square & oversized

dsc-3241.jpg

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σκιάζουν το μισό πρόσωπό σας από την UVA, ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα oversized sunglasses σε διάφορα χρώματα φακών θα εκπέμπουν πάντα μια celebrity αύρα. Έτσι, αν αναζητάτε ένα statement pair για να φορέσετε οπουδήποτε - από τη βόλτα, μέχρι την παραλία - τολμήστε να τα δοκιμάσετε! 

Pop of colour

1200-x-800-03.jpg

Εάν είστε λάτρης των πιο minimal και μονόχρωμων outfits, ένας εύκολος τρόπος να προσθέστε χρώμα είναι μέσω των γυαλιών ηλίων. Φέτος, έχουμε δει να κυκλοφορούν στα catwalks αλλά και στο street style τις αποχρώσεις του κόκκινου, πράσινου, μοβ, κίτρινου και πορτοκαλί. Δίνοντας μια playful διάθεση στις εμφανίσεις σας, μη διστάσετε να τα επιλέξετε.

Squ-oval

1200-x-800-02.jpg

Δοκιμάστε μια οβάλ σιλουέτα φέτος το καλοκαίρι εμπνευσμένη από τη δεκαετία των '90s. Ακολουθήστε τις trendsetters και προτιμήστε αυτό το στιλ, από μικροσκοπικούς μακρόστενους σκελετούς μέχρι μεγαλύτερα σχέδια, που θα σας χαρίσουν παραπάνω προστασία από τον ήλιο. Ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου σας ή το ύψος της γέφυρας της μύτης σας, το πιθανότερο είναι ότι θα σας ταιριάζουν.

Για τις πιο τολμηρές fashionistas ή για τις fans των πιο κλασικών προτάσεων, παρακάτω ανακαλύψτε τα top-pick μας από την "Lost in Paris" collection των 'Glass of Brixton'!

1

Ilse

The Glass of Brixton BUY HERE

2

Rahil

The Glass of Brixton BUY HERE

3

Hippodrome

The Glass of Brixton BUY HERE

4

Sounds like a G

The Glass of Brixton Buy here

5

Jennifer

The Glass of Brixton BUY HERE

6

Per Matina

The Glass of Brixton BUY HERE

7

Koukkie

The Glass of Brixton BUY HERE

8

Pride

The Glass of Brixton BUY HERE

9

Hydra

The Glass of Brixton BUY HERE

Info:

Site: https://theglassofbrixton.com/...

E-mail: sales@theglassofbrixton.co

Τηλ: +30 210 325 01 01