fbpixel

Search icon
Search
Virtual Vacations: 5+1 οnline tours σε μερικά από τα πιο μαγευτικά μέρη στον κόσμο
TRAVEL

Virtual Vacations: 5+1 οnline tours σε μερικά από τα πιο μαγευτικά μέρη στον κόσμο

Χαλαρώστε κι εμπνευστείτε, γνωρίζοντας νέους προορισμούς


Καλοκαίρι, ταξίδια, μαγευτικά τοπία, χαλάρωση… Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία αυτών που περιμένουν υπομονετικά τις ημέρες των διακοπών τους, προκειμένου να επισκεφτούν τον αγαπημένο τους προορισμό, ωστόσο ακόμη έχετε αρκετό καιρό μπροστά σας μέχρι να συμβεί αυτό; Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς! Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε το μέρος που θέλετε να γνωρίσετε και να ετοιμαστείτε για την απόλυτη virtual εμπειρία από την ησυχία του σπιτιού σας.

Japan

shutterstock-519032449.jpg

Θέλετε να γνωρίσετε την Ιαπωνία, μέσα από μία virtual ξενάγηση σε μερικά από τα πιο εμβληματικά σημεία του Τόκιο; Μεταφερθείτε στα τοπικά sushi shops και στα μικρά cafés της πόλης κι αφήστε την ιαπωνική κουλτούρα να σας συναρπάσει. Το Τόκιο δεν αποτελεί μια συμβατική πόλη, καθώς στις 23 κεντρικές συνοικίες του συναντάει κανείς από επιβλητικούς ναούς, πάρκα κι εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα, μέχρι τα παραδοσιακά ramen bar και τα Robot Restaurants στη red-light district. Μία βόλτα στην άλλη άκρη του κόσμου, που πραγματικά θα σας κλέψει την καρδιά…

Yellowstone National Park

shutterstock-595869314.jpg

Το Εθνικό Πάρκο Yellowstone εκτείνεται σε έκταση 8.980 τετραγωνικών χιλιομέτρων περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων λίμνες, φαράγγια, ποτάμια και οροσειρές. Η λίμνη Yellowstone είναι μία από τις μεγαλύτερες σε υψηλό υψόμετρο στη Βόρεια Αμερική και προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες όπως πεζοπορία και ψάρεμα, αλλά και μία βόλτα στα αξιοθέατα. Θαυμάστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του Wyoming και ταξιδέψτε σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

Machu Picchu

shutterstock-168497345.jpg

Το Machu Picchu στη γλώσσα Κέτσουα σημαίνει “αρχαίο βουνό” και βρίσκεται σε υψόμετρο 2700 μέτρων στην αριστερή όχθη της Urubamba, απέχοντας περίπου 80 χιλιόμετρα από την πόλη Cuzco. Οι περισσότεροι, όταν το επισκέπτονται επιλέγουν να βρεθούν στις όχθες του ποταμού και να κάνουν το ταξίδι από το Cuzco μέχρι το Machu Picchu, ακολουθώντας το Inca Trail, την ίδια ακριβώς διαδρομή που έκαναν και οι Incas μέσα στην Ιερή Κοιλάδα, προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Κάθε χρόνο, επισκέπτονται το Περού εκατομμύρια τουρίστες προκειμένου να το γνωρίσουν από κοντά και το γεγονός ότι μπορείτε να βιώσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία έστω και μέσω της οθόνης, έχει τη δική του σημασία.

Aruba

shutterstock-1009035781.jpg

Αν αυτό που χρειάζεστε, είναι απλά μερικές στιγμές χαλάρωσης, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μία ξενάγηση στην Aruba, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καραϊβικής. Ατελείωτες χρυσαφένιες αμμουδιές και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Ο απόλυτος συνδυασμός! Οι θάλασσες της Αρούμπα είναι ιδανικές για κάθε είδους δραστηριότητα κάτω και πάνω από την επιφάνεια του νερού, όπως μία κατάδυση στον βυθό που είναι γεμάτος κοράλλια, τροπικά ψάρια, και ναυάγια.

Buckingham Palace

shutterstock-312864032.jpg

Ένα γρήγορο ταξίδι στην “καρδιά” της Μεγάλης Βρετανίας. Το Buckingham Palace ανοίγει τις πόρτες του και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη βασιλική οικογένεια κι όλα όσα περιλαμβάνει η καθημερινότητα της Βασίλισσας, Ελισάβετ. Η εμβληματική κατοικία που αποτελεί σύμβολο για την Αγγλία, περιλαμβάνει συνολικά 775 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 19 κρατικών δωματίων, 52 υπνοδωματίων, 188 υπνοδωματίων προσωπικού, 92 γραφείων κι έχει 78 μπάνια! Το Blue Drawing Room είναι αυτό που ξεχωρίζει, καθώς είναι διακοσμημένο με μπλε ταπετσαρία, κολόνες scagliola και γυάλινους πολυελαίους, ενώ το Κίτρινο Δωμάτιο λειτουργεί συνήθως ως το background για τα επίσημα πορτρέτα της Βασίλισσας.

Louvre - Eiffel Tower

shutterstock-255514849.jpg

Αέρας Παρισιού στο σπίτι σας! Το Λούβρο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μουσεία παγκοσμίως, φιλοξενώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 35.000 έργα τέχνης χωρισμένα σε 8 διαφορετικά παραρτήματα. Άνοιξε το 1793 στη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σπουδαία έργα από διάφορες χώρες, όπως η Νίκη της Σαμοθράκης, η Mona Lisa κι η Αφροδίτη της Μήλου. Από την άλλη, ο Πύργος του Άιφελ αποτελεί αναμφίβολα το σύμβολο του Παρισιού. Θα σας μαγέψει από το πρώτο λεπτό!

Enjoy!