fbpixel

Search icon
Search
Vanity Fair Oscar Party: Οι best-dressed εμφανίσεις που ξεχώρισαν
STYLE PEOPLE

Vanity Fair Oscar Party: Οι best-dressed εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Μετά την τελετή των Όσκαρ σειρά είχε το party


Κι ενώ στην αρχή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί πριν την τελετή απονομής των Όσκαρ, μετά τη λήξη τους τα φλας των φωτογράφων δεν σταματούν να αναβοσβήνουν στο Vanity Fair Oscar Party. Είναι η στιγμή που οι A-listers μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το υπόλοιπο της βραδιάς. Το Vanity Fair Party έχει μετατραπεί σε παράδοση εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα στο συγκεκριμένο event δίνουν το «παρών» και celebrities, οι οποίοι δεν ήταν καλεσμένη στην απονομή. 

Όπως στο κόκκινο χαλί - φέτος έγινε σαμπανιζέ - έτσι και στο after party την προσοχή τράβηξαν τα σύνολα που επέλεξαν οι διάσημοι για να γιορτάσουν. Ανακαλύψτε τα best dressed looks παρακάτω!

Julia Garner

06-julia-garner.webp

Η πρωταγωνίστρια του Inventing Anna «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο Vanity Fair Party. Η ηθοποιός επέλεξε ένα OFF-White εκπληκτικό μαύρο, sculptural ημιδιάφανο φόρεμα με εντυπωσιακή στρογγυλή λαιμόκοψη, από την πρόσφατη Fall 2023 συλλογή του οίκου. Το μόνο που χρειάστηκε για να συμπληρώσει το look της ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και διακριτικά δαχτυλίδια για την απαραίτητη λάμψη. 

Olivia Wilde

20-olivia-wilde.webp
Jon Kopaloff

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς ήταν αυτή της Olivia Wilde. Το λευκό φόρεμα Gabriela Hearst είχε ένα άνοιγμα στην αριστερή του πλευρά, το οποίο χάρισε περισσότερους πόντου στην ηθοποιό. Κάτω από το φόρεμα επέλεξε ένα μαύρο, δερμάτινο bralette, το οποίο απογείωσε τη θηλυκότητα της εμφάνισης. Το look της ολοκληρώθηκε από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Chrissy Teigen

24-chrissy-teigen-john-legend.webp
Jon Kopaloff

Η  Chrissy Teigen είναι γνωστή για τις εμφανίσεις που κάνει στα parties του Vanity Fair. Συχνά επιλέγει εκκεντρικά κομμάτια, με παγιέτες, φτερά κι άλλες statement λεπτομέρειες. Αυτήν τη φιλοσοφία ακολούθησε κι αυτήν τη φορά. Το φόρεμα της ήταν του σχεδιαστή Zuhair Murad σε αποχρώσεις του κίτρινου, του καφέ και του πράσινου. Τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι satin high heels σε πράσινο τόνο.

Hailey Bieber

bieber.jpg
Vanity Fair

Η Hailey Bieber έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από το «δράμα» που έχει δημιουργηθεί στα social media με τη Selena Gomez. Το 26χρονο μοντέλο επέλεξε για ακόμα μια φορά, μία δημιουργία Saint Laurent, η οποία ήταν χωρισμένη σε δύο διαφορετικά υφάσματα. Το σκουλαρίκι που επέλεξε ήταν Tiffany & Co.

Gigi Hadid 

gigi-hadid-2-3.webp

Το κόκκινο είναι ένα από τα χρώματα της φετινής άνοιξης και η Gigi Hadid το γνωρίζει πολύ καλά. Έτσι για το after Oscars party προτίμησε μια κόκκινη τουαλέτα του Zac Posen με ακάλυπτους ώμους. Τα κοσμήματα της ήταν διακριτικά έτσι ώστε να κυριαρχήσει το φόρεμα της. Τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες. 

Jennifer Coolidge

vanity-02-2.jpg

Η Jennifer Coolidge επέλεξε να δημιουργήσει ένα total black look, το οποίο αποτελούνταν από μία Dolce & Gabbana τουαλέτα με opera gloves κι ένα clutch bag στην ίδια απόχρωση. Δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα παραπάνω για να εντυπωσιάσει. 

Naomi Watts

335626588-210456098305906-2637634071804525738-n-1.jpg

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με μία λευκή δημιουργία του οίκου Givenchy, ακολουθώντας το bridal trend που κυριαρχεί εδώ και λίγο καιρό. Όσον αφορά τα κοσμήματα επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρα κρεμαστά σκουλαρίκια, δύο λαμπερά βραχιόλια και δαχτυλίδια. 

Τracee Ellis Ross

2023-03-13t043704z-395147384-hp1ej3d0ctpi5-rtrmadp-3-awards-oscars-vanityfair-arrivals.webp

Αντί των συνηθισμένων statement φορεμάτων που μας έχει συνηθίσει, η Tracee Eliss Ross επέλεξε ένα κλασικό ασπρόμαυρο outfit. Η εμφάνισή της αποτελούνταν από μία βελούδινη παντελόνα, ένα λευκό croppped jacket που έμοιαζε με κάπα, opera gloves κι ένα statement καπέλο, το οποίο ήταν κι αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα. Όλα τα κομμάτια ήταν από τη Fall/Winter 2023 collection του οίκου Balmain. 

Miranda Kerr

vanity-05-2.jpg

Η Miranda Kerr επέλεξε μια grecian chic δημιουργία του Elie Saab σε μια muted sage απόχρωση. Το φόρεμα χάρισε κίνηση στη σιλουέτα της ενώ τα διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια της συμπλήρωσαν άψογα την εικόνα της. Ακόμα μια απόδειξη, ότι πολλές φορές, less is more!

Naomi Campbell

naomi-8.webp

Η Naomi Campbell επέλεξε μία haute couture δημιουργία του διάσημου οίκου Schiaparelli από τη Spring/Summer 2023 Couture συλλογή. Το διεθνούς φήμης μοντέλο δεν χρειάστηκε να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να μαγνητίσει όλα τα φλας επάνω της. Ένα λευκό φόρεμα αρκούσε.

Kendall Jenner  

kendall-jenner-2023-vanity-fair-oscar-party-in-beverly-hills-17.jpg

Το 27χρονο supermodel φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα από από την συλλογή του 2008 του οίκου Jean Paul Gaultier. Το φόρεμα είχε σχέδιο με βαθιά πλάτη και η Kendall συνδύασε το look με κομψά strappy σανδάλια και ένα τεράστιο χαμόγελο, ενώ το φυσικό αλλά λαμπερό μακιγιάζ της συμπλήρωσε υπέροχα την εικόνα της.