fbpixel

Search icon
Search
Τώρα ο γάμος των ονείρων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα
MAGAZINE

Τώρα ο γάμος των ονείρων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα

H Κωνσταντία Γκλαβά, Co-founder του οίκου νυφικών Glava Bridal μας αποκαλύπτει πως


Ο κόσμος του γάμου έχει τις δικές του απαιτήσεις. Το να γίνεσαι, όμως, κομμάτι της διαδρομής έχει τη δική του μαγεία. Και όταν η επιθυμία και η αφοσίωση με την οποία επιδίδεσαι σε αυτήν τη διαδρομή είναι πηγαία, είναι σχεδόν μοιραίο να γεννηθούν ωραία πράγματα. Γι’ αυτά και πολλά άλλα κουβεντιάσαμε στην πρώτη μας συνέντευξη με την Κωνσταντία Γκλαβά, Co-founder του οίκου νυφικών.

Pronovias Glava Bridal και make-up artist

Οι άνθρωποι που μετέτρεψαν το ταλέντο τους σε τέχνη, παραμένοντας ενθουσιώδεις, ακέραιοι και επίμονοι, έχουν πάντα κάτι να δώσουν. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Κωνσταντία. Τα λόγια της μεστά, η πορεία της ως make up-artist μετρά χρόνια. Επιδόθηκε σε μια τέχνη που πίστεψε. Ο αδερφός της, Γρηγόρης, κομμωτής. Ένωσαν τις δυνάμεις τους, επένδυσαν στη χημεία τους και έχτισαν μια πορεία γύρω από το bridal make-up και hairstyle: «Θέλουμε να βλέπουμε ανθρώπους ευτυχισμένους. Αυτό μας έφερε εδώ. Αν κάτι έλειπε, ήταν η κατεύθυνση της εύρεσης νυφικού. Κάπως έτσι οραματιστήκαμε τον δικό μας οίκο νυφικών - κάτι που έγινε το 2009 στην πόλη μας, τα Γιαννιτσά».

03eb5abc-9a01-49bd-a4d8-ec7ca1d10fdb.jpeg

The Pronovias Exclusive Store

Τους τίτλους πιστεύει πως δεν τους φοράς κατά βούληση. Έρχονται και σε βρίσκουν ως απόδειξη της μέχρι τώρα πορείας σου - μια πορεία που επισφραγίστηκε το 2021 με έναν avant-garde οίκο νυφικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Αγίας Σοφίας, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες bridal hairstyle & make-up. «Ένα πρωί χτυπά το τηλέφωνό μου και μου γίνεται η πρόταση να αναλάβω τη λειτουργία του νέου καταστήματος Pronovias Glava Bridal με αποκλειστική συνεργασία. Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη. Η συνεργασία μαζί τους ήταν πάντα όνειρο. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα εφάμιλλο του εξωτερικού και αντάξιο της ελληνικής αγοράς. Να γνωρίσει ο κόσμος την ανανεωμένη, μεγαλοπρεπή, συλλογή Pronovias σε συνεργασία με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως η Vera Wang και η Marchesa», τονίζει.

Καρμική συγκυρία, θα πω εγώ, αλλά και απόδειξη πως χωρίς να ανοίξεις ένα καινούριο παράθυρο, να δεις τι έχει από πίσω, δεν μπορείς να πας μπροστά. Ο χώρος πράγματι εντυπωσιακός. Στο ισόγειο φιλοξενείται η bridal collection. Δυναμικά κρεπ, μεγαλοπρεπή Mikado, τολμηρά αέρινα αλλά και haute υφάσματα, λάμψη, ανάλαφρα μεταξωτά και υπέροχες μουσελίνες, κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν. Στον επάνω όροφο, διαμορφώθηκαν τα ιδιωτικά δοκιμαστήρια.

5b31f948-c49b-45fc-847c-6567746bdb52.jpeg

Happiness is born in the moment

Σημασία στα μάτια της έχει ο τρόπος που προσεγγίζεις την ομορφιά και ξεκλειδώνεις την αύρα μιας γυναίκας: «Προσπαθώ να δω μέσα από τα μάτια της. Υπάρχει πάντα η αγωνία να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά της ταιριάζει, να την οδηγείς στον δρόμο της προετοιμασίας, να “βλέπει” τη μεγάλη αυτή ημέρα στον καθρέφτη. Να μαγνητίζει τα βλέμματα με ένα natural make up, ένα κομψό χτένισμα και ένα απόλυτα “δικό” της νυφικό. Η στιγμή που βλέπουμε τη λάμψη στα μάτια της, η αίσθηση ότι κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα είναι το παν». Κλείνοντας, τη ρωτάω πού ονειρεύεται να φτάσει: «Η διαδρομή αυτή να μας φέρει ταξιδιώτες που το ταξίδι τους θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη ζωή τους». Η απάντηση μάλλον τα λέει όλα…

Info: Αγίας Σοφίας 1, τηλ.: 2310 229230, glava.gr, Facebook: Glava Bridal, Instagram: @glava.bridal

Φωτογραφία: Άρης Ράμμος 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023