fbpixel

Search icon
Search
Turning back time: Επαναφέρετε τη νεότητα στο πρόσωπο σας με τέσσερις μεθόδους ανανέωσης
MAGAZINE

Turning back time: Επαναφέρετε τη νεότητα στο πρόσωπο σας με τέσσερις μεθόδους ανανέωσης

Η Πλαστικός Χειρουργός, ∆ιδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., Dr Γιολάντα Πεπέ μας παρουσιάζει τις λύσεις


Voluma

Αναγνωρισµένο από τον οργανισµό ελέγχου φαρµάκων και τροφίµων της Αµερικής, το Voluma είναι µια παχύρευστη µορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναµικά τις ελλειµµατικές σε όγκο περιοχές του προσώπου. Έχει το χαρακτηριστικό να αναγνωρίζεται ως φυσικό συστατικό του δέρµατος, χαρίζοντάς του τη µοναδική δυνατότητα να αλλάζει φυσικά τη δοµή των αισθητικών µονάδων του σε λίγα λεπτά. Εφαρµόζεται ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν υπάρχει καµία αντένδειξη.

Εγχέεται στην περιοχή των ζυγωµατικών, την προωτιαία χώρα, την παρειά και την περιοχή της κάτω γνάθου για να δώσει µια νεανικότερη εικόνα και να αποκαταστήσει τις καµπύλες και τις γωνίες του προσώπου. Τοποθετείται µε απόλυτη ακρίβεια στα αναγκαία σηµεία και δε µετακινείται. Τα αποτελέσµατα διαρκούν περίπου 18 µήνες και είναι τελείως ανώδυνα. Η εφαρµογή του γίνεται στο ιατρείο και σε µικρό χρονικό διάστηµα επιτυγχάνεται η εντυπωσιακή αλλαγή.

Volux

Ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν για τη δοµική ανάπλαση του κάτω µέρους του προσώπου. Το Volux ανήκει στην κορυφαία σειρά filler παγκοσµίως µε υαλουρονικό οξύ. Είναι ενέσιµο εµφύτευµα σε µορφή γέλης, που ενισχύει και αποκαθιστά τον όγκο στο πηγούνι και την περιοχή της κάτω γνάθου, εξασφαλίζοντας µεγαλύτερη δυνατότητα ανόρθωσης κι επιτυγχάνοντας ορατές βελτιώσεις στον όγκο του προσώπου και την προβολή του πηγουνιού, που διαρκούν 18 - 24 µήνες. Μέχρι σήµερα, τα άτοµα που επιθυµούσαν να βελτιώσουν την εµφάνιση των συγκεκριµένων σηµείων είχαν στη διάθεσή τους περιορισµένες µη επεµβατικές επιλογές. Αλλάζοντας τα δεδοµένα, το ενέσιµο εµφύτευµα Juvéderm® Volux αποκαθιστά αποτελεσµατικά τη γωνία που σχηµατίζεται από το σηµείο ανάµεσα στα φρύδια, το σηµείο κάτω από τη µύτη και το πηγούνι, χαρίζοντας στο κάτω µέρος του προσώπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δηµιουργεί µία αρµονική συµµετρία στο πρόσωπο.

pepe2.jpg

Volite

To Volite χορηγείται µε µικροενέσεις σε περιοχές του δέρµατος µε αλλοιώσεις στην υφή της επιδερµίδας, όπως ξηρότητα, λεπτή ρυτίδωση, απώλεια ελαστικότητας. Στο πρόσωπο, ενυδατώνει το δέρµα εκ των έσω, επαναφέρει τη λάµψη και τη σφριγηλότητα της επιδερµίδας. Αντιµετωπίζει άµεσα λεπτές ρυτίδες και ουλές ακµής. Ενυδατώνει χωρίς να διογκώνει τα χείλη. Αµέσως φαίνονται λεία και λαµπερά.

Εφαρµόζεται σε λαιµό, ντεκολτέ και χέρια για να απαλύνει τις ρυτίδες και για ενυδάτωση του δέρµατος. Απαιτείται συνήθως µόνο µία εφαρµογή. Το αποτέλεσµα φαίνεται άµεσα ή το αργότερο σε µία εβδοµάδα, αλλά διαρκεί 9 µήνες! Αυτό που διαφοροποιεί το Volite από αντίστοιχα ενέσιµα προϊόντα, όπως οι µεσοθεραπείες και τα skinboosters, είναι η διάρκεια του αποτελέσµατος µετά από µόνο µία θεραπεία.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει σε φυσική µορφή µέσα στο σώµα µας

Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρµα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Η ποσότητα που παράγει το σώµα µας µειώνεται µε την πάροδο του χρόνου. Με τη χρήση ενέσιµου υαλουρονικού µπορούµε να συµπληρώσουµε τη χαµένη ποσότητα, βελτιώνοντας την εµφάνισή µας. Έχει την ιδιότητα να προσθέτει όγκο στο δέρµα, επιτρέποντας, όµως, στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση.

Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος, διορθώνουµε τις ρινοπαρειακές αύλακες, τις ρυτίδες µεσόφρυου, τις περιστοµατικές ρυτίδες. Επίσης, αυξάνουµε των όγκο των χειλιών και διορθώνουµε το περίγραµµά τους.

Εφαρµόζεται κάτω από τα µάτια για την αντιµετώπιση των µαύρων κύκλων

Επεµβαίνοντας σε αυτές τις περιοχές έχουµε ένα απόλυτα φυσικό και ισορροπηµένο αποτέλεσµα. Το Juvederm® Ultra περιέχει υαλουρονικό οξύ µη ζωικής προέλευσης κι έχει φιλτραριστεί κλινικά για να παρέχει φυσικό και µακράς διαρκείας αισθητικό αποτέλεσµα. Έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας και είναι απορροφήσιµο.

pepe.jpg

Ευχαριστούµε την Πλαστικό Χειρουργό Γιολάντα Πεπέ, πτυχιούχο και ∆ιδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., µε εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και την Επανορθωτική Χειρουργική, για τις πληροφορίες.

InfoΑγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη, τηλ. (+30) 2310 287800, (+30) 2310 275050

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ GLOW 154 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019