fbpixel

Search icon
Search
Τρία new-age αντηλιακά σώματος που προσφέρουν διαρκή και βαθιά προστασία
FACE & BODY

Τρία new-age αντηλιακά σώματος που προσφέρουν διαρκή και βαθιά προστασία

H Vichy φέρνει τη λύση για ακόμη μια φορά


Αυτήν την περίοδο, η προστασία από τον ήλιο αποτελεί το «Α» και το «Ω» τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Γι’ άλλο ένα καλοκαίρι, η Vichy, η απόλυτη ειδικός στην αντηλιακή περιποίηση, φέρνει τη λύση, συστήνοντας τρία καινοτόμα προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την πολύ υψηλή προστασία τους, αλλά και τις καινοτόμες κι ευχάριστες υφές τους. Παράλληλα, δεσμεύεται και για την επιλογή συνθέσεων φιλικών προς το περιβάλλον, αποδεχόμενη την ευθύνη και τη σημασία για την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

1. Αντηλιακό Γαλάκτωμα για Πλούσια Ενυδάτωση 

vichy-capital-soleil-fresh-protective-milk-spf50-front.jpg

Τα Capital Soleil Fresh Protective Milks SPF50 & 30 είναι εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ για πλούσια ενυδάτωση και Βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση. Προσφέρουν μία αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα ενώ έχουν στεγνό, μη λιπαρό τελείωμα, χωρίς να αφήνουν λευκά σημάδια.

2. Λεπτόρρευστο Γαλάκτωμα Spray  

vichy-capital-soleil-cell-protect-spf50-still-life-7-copy.jpg

Η αντηλιακή σώματος σε μορφή spray και με SPF 50+ Capital Soleil Cell Protect Water Fluid Spray αξιοποιεί τη δύναμη της προηγμένης Netlock τεχνολογίας UV, χάρη στην οποία παρέχεται προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος σε τέσσερα επίπεδα (UVB, UVA, UVA μεγάλου μήκους κύματος και αντιοξειδωτική προστασία). Με αόρατο τελείωμα σε κάθε επιδερμίδα, λεπτόρρευστη κι ανάλαφρη υφή, το προϊόν αποτρέπει την εμφάνιση λιπαρότητας, ενώ δεν αφήνει λευκά ίχνη.

3. Αντηλιακό Νερό 

water-spray-bronze-50.jpg

Η σειρά συμπληρώνεται με το Capital Soleil Solar Protective Water SPF 50, ένα αντηλιακό νερό σε μορφή σπρέι, που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή διφασική σύνθεσή του. Εξαιρετικά ανάλαφρη, με υδάτινη υφή για αόρατο φινίρισμα και υπέροχη λάμψη, χαρίζει τέλειο μαύρισμα στην επιδερμίδα χάρη στη σύνθεση του με Β καροτένιο.

Αsk the doctor 

vichy-face.jpg

Δρ Μαρίτα Κοσμαδάκη, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η υπεριώδης ακτινοβολία που φθάνει στην επιδερμίδα, αλλά και βαθύτερα στο κυρίως δέρμα, διακρίνεται στην UVB και στην UVA. Οι ακτίνες UVA που βρίσκονται πιο κοντά στο ορατό φως λέγονται και «μακρές UVA» κι έχουν ρόλο στον σχηματισμό κηλίδων, ρυτίδων κι ανομοιόμορφης όψης (όπως και η υπεριώδης ακτινοβολία στο σύνολό της). Όλοι γεννιόμαστε μ’ ένα «ηλιακό κεφάλαιο», το οποίο αφορά στην ικανότητα του δέρματός μας να διαφυλάσσει και να επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται σε κυτταρικό επίπεδο από την UV ακτινοβολία. Κάθε έκθεση στις UVB, τις UVA και τις μακρές UVA προκαλεί συσσωρευτικές βλάβες τόσο στην επιφάνεια της επιδερμίδας, όσο και πιο βαθιά στο δέρμα. Με την πάροδο του χρόνου, οι βλάβες αυτές γίνονται ορατές και πιο επίμονες, καθώς το δέρμα χάνει την ποιότητά του συνολικά. Η χρήση αντηλιακών με υψηλούς και πολύ υψηλούς δείκτες προστασίας είναι ενδεδειγμένη τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Ειδικά στο σώμα, δε θα πρέπει να παραμελούμε ποτέ περιοχές όπως τα αφτιά, την πλάτη, τον αυχένα, τον λαιμό, την πίσω πλευρά από τα γόνατα, αλλά και τα δάκτυλα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ