fbpixel

Search icon
Search
Trend alert: Τα statement σχέδια στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι
TRENDS & CATWALKS

Trend alert: Τα statement σχέδια στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Και θα απογειώσουν την εικόνα σας με μία κίνηση


Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς μαγιό αλλά και το αντίστροφο. Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί ραγδαία και η αποδράσεις στη θάλασσα γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Απαραίτητο κομμάτι για τις συγκεκριμένες εμφανίσεις δεν είναι άλλο από το swimwear. Όλες οι fashion lovers, επιθυμούν να έχουν μία ολοκληρωμένη συλλογή από μαγιό, η οποία θα τους χαρίσει ποικιλία, θα είναι βασισμένη στις τάσεις και θα μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα τους με μία μόλις κίνηση. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα swimwear trends της καλοκαιρινής συλλογής είναι πολλά με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να ταιριάξουν σε όλους τους σωματότυπους. Φυσικά και τα κλασικά σχέδια όπως μαύρα ολόσωμα και μπικίνι που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα είναι βασικός άξονας της γκαρνταρόμπας μας.

Ποια είναι όμως τα hot trend που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα; Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα!

The vintage style

best-free-people-swimsuits-254992-1523908336393-promo700x0c.jpg

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, οι retro γραμμές και κυρίως αυτές που είναι εμπνευσμένες από τη δεκαετία των ‘70s κυριαρχούν στο χώρο της μόδας και στις τάσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ακριβώς αυτή η δημοφιλία θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και πιο συγκεκριμένα στη swimwear collection μας. Αν είστε λάτρεις αυτού του στιλ, τότε τα ψηλόμεσα μαγιό με τη vintage αισθητική θα γίνουν ο καλύτερός σας «φίλος». Μάλιστα, είναι ιδανικά και για τις γυναίκες που νιώθουν ότι έχουν μερικές ατέλειες στην κοιλιά, καθώς θα σας βοηθήσει να τις κρύψετε και να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία. Κινηθείτε σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και μοτίβα όπως είναι το καρό και το gingham.

Τhe lurex items

a5a55b0c99dba260444603de4850c65e.jpg


Τα lurex σχέδια τα γνωρίσαμε και τα αγαπήσαμε πέρσι το καλοκαίρι, ως ένα last minute trend. H δυναμική του ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που τα οδήγησε να κατέχουν και φέτος μία σημαντική θέση στην κατηγορία των καλοκαιρινών τάσεων. Είναι ο πιο απλός και ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε λάμψη στα beach looks σας. Η ελαστικότητά του αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα σας ανεξαρτήτως της σιλουέτας σας και οι ακτίνες του ήλιου το κάνουν να λάμπει ακόμα περισσότερο, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Επιλέξτε ένα ολόσωμο σχέδιο και χρησιμοποιήστε το ως bodysuit για stylish νυχτερινές εξόδους κάτω από το φως του φεγγαριού.

The surfers

ea5ae058d8f11fd9bc7d35ac0522ae57.png

Αν επιθυμείτε να χαρίσετε ανανέωση στην εικόνα σας αλλά και στη ψυχολογία σας, τότε τα μαγιό σε surfing style θα σας αποζημιώσουν. Σίγουρα δεν είναι τα κατάλληλα για να μαυρίσετε την επιδερμίδα σας αλλά θα αναβαθμίσουν το στιλ σας. Θα τα συναντήσετε τόσο σε bikini όσο και σε ολόσωμα, σε μονοχρωμίες αλλά και σε «παιχνιδιάρικα», πολύχρωμα, καλοκαιρινά μοτίβα. Εμείς εννοείται πως λατρεύουμε τη δεύτερη εκδοχή και σας την προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Plus, μπορείτε να τα επιλέξετε τις απογευματινές ώρες για ένα δροσερό cocktail στο beach bar ή για μία βραδινή βόλτα στα σοκάκια ενός νησιού.

The bandeau trend

alma-swimwear-juliette-solid-textured-orange-bandeau-bikini-look-2-800x.jpg


Αυτή η τάση έρχεται να συνδυάσει με τον απόλυτο τρόπο δύο microtrends που έχουν κερδίσει την προσοχή μας. Αυτά δεν είναι άλλα από το athleisure style με το strapless, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τα bandeau bikini tops. Από τη μία, το πρώτο μας χαρίζει την απλότητα και την άνεση που όλες μας έχουμε ανάγκη και από την άλλη, το δεύτερο κολακεύει με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα μας, καθώς τονίζει δύο από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος, τα χέρια και το λαιμό. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, έχει έρθει η στιγμή. Είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε!

The crochet way

3ee2ace7174eae864682d955aaa7d608.jpg

Ένα από τα σχέδια που έχει αγαπηθεί τόσο στα ενδύματα όσο και στα αξεσουάρ. Τα πλεκτά κομμάτια έχουν έρθει για να μείνουν και δύσκολα θα μπορέσουμε να τα αποχωριστούμε. Δώστε μία πιο ρομαντική αλλά και boho αισθητική στην εικόνα σας, επιλέγοντας crochet μαγιό σε γήινες αποχρώσεις, όπως είναι οι τόνοι του μπεζ, το λευκό αλλά και το χακί. Μπορείτε μάλιστα να τα συνδυάσετε με ψάθινο καπέλο ή μία oversized raffia bag. Extra tip: Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι τα knitted swimwear στεγνώνουν αρκετά αργά, γι αυτό καλό θα ήταν να προτιμήσετε απλά για την ηλιοθεραπεία σας.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!