fbpixel

Search icon
Search
Trench coat: Οι πιο in fashion συνδυασμοί για να αναδείξετε το αγαπημένο σας πανωφόρι
STYLING TIPS

Trench coat: Οι πιο in fashion συνδυασμοί για να αναδείξετε το αγαπημένο σας πανωφόρι

Looks για όλες τις ώρες της ημέρας που θα λατρέψετε


Στην οικογένεια των παλτό, συνώνυμο με την κλασική αισθητική και τη διαχρονικότητα είναι αναμφίβολα οι καμπαρντίνες. Έχουν έναν μαγικό τρόπο να ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και να συνδυάζονται με όλα τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με την προσπάθεια της μόδας να στηρίζει συνεχώς τα items που θα μπορούν να μας συνοδεύσουν μία ολόκληρη ζωή, παρατηρούμε να κάνουν την εμφάνισή τους νέα σχέδια στα κλασικά κομμάτια, και αυτό μας χαρίζει περισσότερες επιλογές και ποικιλία συνόλων. Plus, οι διάσημες fashionistas μας προσφέρουν απλόχερα με κάθε ευκαιρία τις πιο μοντέρνες και fashionable ιδέες για να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή πλέον και τα πιο ζεστά designs αποτελούν βασική επιλογή των εξόδων μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Για να είστε πάντα ενημερωμένες, παρακάτω συλλέξαμε τους πιο it συνδυασμούς, οι οποίοι έχουν σαν πρωταγωνιστή τα trench coats και θα απογειώσουν την αισθητική τους!

The casual way

trench-coat-6.jpg
Image source: @pepamack

Ακόμα και στις πιο απλές και «ήσυχες» εμφανίσεις, λατρεύουμε να προσθέτουμε ένα κομμάτι, το οποίο θα κάνει τη διαφορά και θα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μάλιστα, είναι κι ένας εύκολος τρόπος για να το αναδείξουμε χωρίς να χάσει καθόλου από τη λάμψη του και τη δυναμική του. Δημιουργήστε το «βασικό» αλλά αγαπημένο jeans & top ή button up shirt look μαζί με τα sneakers σας και προσθέστε από πάνω την καμπαρντίνα σας. Μόλις θα έχετε παρουσιάσει ένα από τα πιο fashionable outfits μέσα σε λίγα λεπτά.

C for chic

trench-coat-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Αποτελεί ιδανική επιλογή και για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταιριάξετε την καμπαρντίνα με το φόρεμά σας. Το μυστικό της επιτυχίας αυτής της διαδικασίας είναι ο συνδυασμός στα μήκη. Αν λοιπόν αποφασίσετε το φόρεμά σας να είναι πιο κοντό από το πανωφόρι σας επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε knee high boots για να υπάρχει αρμονία στην εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που κινηθείτε σε maxi designs, φροντίστε τα υποδήματά σας να είναι είτε γόβες είτε loafers, ώστε να φαίνεται λίγο το δέρμα σας. Όποια εκδοχή και να διαλέξετε θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

New designs

trench-coat-3.jpg
Style du monde

Είναι γνωστό σε όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με τον χώρο της μόδας, ότι η πιο διαχρονική και συνηθισμένη απόχρωση στην καμπαρντίνα είναι το μπεζ. Άλλωστε, είναι και πάρα πολύ πρακτική κι ευέλικτη. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τις τελευταίες σεζόν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αποκτώντας ιδιαίτερη δημοφιλία νέα και μοντέρνα σχέδια. Πολλά και διάφορα χρώματα, άλλοτε ουδέτερα και άλλοτε πιο έντονα συντελούν στην επιτυχία των trench coats. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, αλλά εμείς έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στο χακί. Λειτουργεί πάνω-κάτω σαν το μπεζ αλλά κρύβει μέσα του μία αίσθηση ανανέωσης.

Loungewear is the new trend

trench-coat-5.jpg
Image source: @greceghanem

Η περίοδος του κατ’ οίκον περιορισμού μας έδωσε τη δυνατότητα να θυμηθούμε πόσο άνετες αλλά και stylish είναι οι φόρμες μας και γενικότερα τα loungewear κομμάτια. Γι' αυτόν τον λόγο, τα it girls αποφάσισαν να τους δώσουν μία σημαντική θέση και στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πλήρως ενημερωμένα και υπέροχα σύνολα, βασισμένα σ’ αυτό το στιλ. Για να ακολουθήσετε τους κανόνες του street style, συνδυάστε τα athletic items με την καμπαρντίνα σας. Αυτό το «πάντρεμα» θα πάει ένα βήμα παρακάτω την εικόνα σας και παράλληλα θα σας χαρίσει την άνεση που ψάχνετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

The key-look

trench-coat-4.jpg
Image source: @brittanybathgate

Αν ψάχνετε τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα σύνολο-μπαλαντέρ, τότε σας έχουμε τη λύση. Επιλέξτε ως βασικό χρώμα το μαύρο, συνδυάζοντας black loose pants και black top. Όσον αφορά τα υποδήματά σας, προσθέστε ένα ζευγάρι Mary Jane ή loafers. Για περισσότερο styling τοποθετήστε it socks. Για να ολοκληρώσετε το outfit σας, βάζοντας την κατάλληλη πινελιά, επιλέξτε την καμπαρντίνα σας! Το «πάντρεμα» αυτών των κομματιών θα σας χαρίζει ευελιξία, ιδιαίτερο στιλ και μία εύκολη απάντηση κάθε φορά που θα σκέφτεστε «Δεν έχω τι να βάλω».