fbpixel

Search icon
Search
Travel lovers: 5+1 new hotels που σκιαγραφούν εκ νέου τον παγκόσμιο σχεδιαστικό «χάρτη»
ESCAPE

Travel lovers: 5+1 new hotels που σκιαγραφούν εκ νέου τον παγκόσμιο σχεδιαστικό «χάρτη»

Μοναδικά spots στον κόσμο, που πρέπει να προσθέσετε στην bucket-list σας


Η Ελλάδα είναι μία χώρα που διαθέτει πολλά διαφορετικά πανέμορφα μέρη κι εννοείται πως αποτελεί αγαπημένο summer προορισμό, ωστόσο πάντα ένα ταξίδι στο εξωτερικό αποτελεί αν μη τι άλλο δελεαστική επιλογή. Η επαφή με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα, μας βοηθάει να βγούμε -έστω και για μερικές ημέρες- από την comfort zone μας κι είναι άκρως αναζωογονητική. Αν σκέψη αυτή σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε τη δική σας travel-list, προσθέτοντας σε αυτήν μερικά από τα πιο ειδυλλιακά hotels του κόσμου, που βρίσκονται σε μαγικές τοποθεσίες. Βιώστε το απόλυτο high-end living και ζήστε μία εντελώς διαφορετική εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη. 

Γνωρίστε τα καλύτερα new-hotels που θεωρούνται must-visit!

Borgo Santandrea, Amalfi, Italy

borgosantandrea-home-05.jpg

Η ακτή Amalfi φημίζεται για τα μαγικά της τοπία κι εκεί, συναντά κανείς πλέον το Borgo Santandrea, με τη θέα στο απέραντο γαλάζιο που κόβει την ανάσα. Το νέο αυτό ξενοδοχείο, αποτελεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο, στον οποίο ο καθένας θα ήθελε να βρεθεί. Δύο παραδοσιακές, ιταλικές οικογένειες έκαναν τη δική τους, δυναμική είσοδο στο χώρο της φιλοξενίας και χρειάστηκαν περίπου τέσσερα χρόνια, για να μεταμορφώσουν ένα ξενοδοχείο των 60's σε ένα υπερσύγχρονο θέρετρο. Ο τεράστιος Mediterranean-inspired κήπος κι η extra-large εξωτερική πισίνα, είναι μερικά μόνο απ' όσα έχει να προσφέρει το συγκεκριμένο ultra-luxe resort στους guests, που περιλαμβάνει 29 guestrooms και 16 σουίτες, που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design και την αισθητική τους. Οι σπάνιες antiques με την πλούσια ιστορία κι η μοναδική τους αρχιτεκτονική, συνθέτουν ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό, που ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μία άλλη εποχή. Ένα ταξίδι στην Ιταλία, μοιάζει πάντα πολύ καλή ιδέα!

Nobu Hotel, Marrakech, Morocco

nobu-hotel-marrakech-e1604096645676.jpg

Ένας τόπος με πολύ ιδιαίτερα vibes, με μοναδική αισθητική, με μία εντελώς διαφορετική ενέργεια. Το Morocco αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε εποχή του χρόνου και τώρα, ετοιμάζεται για ένα μεγάλο, πολυαναμενόμενο οpening. Το Nobu Hotel Marrakech, το νέο project του γνωστού group ξενοδοχείων, θα ανοίξει τις πόρτες του το φθινόπωρο και φυσικά, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Βρίσκεται πολύ κοντά στο ancient city center του Marrakech κι εκτός από τα 71 πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες, θα διαθέτει μία εντυπωσιακή ταράτσα, ένα υπερσύγχρονο spa αλλά κι εσωτερικές κι εξωτερικές πισίνες. Με λίγα λόγια, αποτελεί must-visit προορισμό για τους λάτρεις της του well-being και της χαλάρωσης, κι ήδη, πριν ακόμη να ξεκινήσει η λειτουργία του, έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω του.

Aman, New York, US

full.jpg

Μία πραγματική όαση στην "καρδιά" της πιο εντυπωσιακής πόλης του κόσμου και στο κοσμοπολίτικο, Manhattan! Το Aman New York αποτελεί ήδη talk of the town κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! Το πανέμορφο αυτό hotel, στεγάζεται στο Crown Building - το πρώην σπίτι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης- στην Fifth Avenue και φέρει την υπογραφή του Jean-Michel Gathy. Οι guests έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 83 πανέμορφα hotel rooms του ξενοδοχείου και να απολαύσουν όλες τις ανέσεις, ενώ το Aman Spa, είναι αυτό που συγκεντρώνει όλα τα "φώτα" επάνω του. Οι θερμαινόμενες πισίνες κι οι exclusive θεραπείες, όπως και τα spa houses με τους χώρους περιποίησης, τις saunes και τα ατμόλουτρα, είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορούν να απολαύσουν όσοι βρίσκονται σε αυτό, όπως κι οι ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες χαλάρωσης με τις πισίνες και τις extra-large ξαπλώστρες.

Hotel La Palma, Capri, Italy

329051636.jpg

Η διάσημη ομάδα που "κρύβεται" πίσω από το Hotel du Cap-Eden-Roc, δημιούργησε ένα ακόμη iconic hotel στο Capri, μεταμορφώνοντας ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της περιοχής, με σπουδαία ιστορία. Το Hotel La Palma είναι το νέο "στολίδι" του Capri που ήδη αποτελεί πόλο έλξης και διαθέτει -μεταξύ άλλων- 59 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, που δίνουν στους guests τη δυνατότητα να απολαύσουμε την απόλυτη dolce vita. Το rooftop restaurant και το bar προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης με πλούσιες γεύσεις και δροσιστικά cocktails, από φημισμένους bartenders, ενώ το resort διαθέτει κι ένα μεγάλο beach club, όπως φυσικά και spa. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

1 Hotel, Paris, France

lipsis.jpg

Το 1 Hotel Paris βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, στην καλλιτεχνική γειτονιά Paris Rive Gauche και φέρει την υπογραφή του πασίγνωστου Ιάπωνα αρχιτέκτονα, Kengo Kuma. Πρόκειται για το απόλυτο green project, που έρχεται να δείξει σε όλους, πως υπάρχει τρόπος να συνδυαστεί άψογα η πολυτέλεια, με τον οικολογικό τρόπο ζωής. Το μοναδικό αυτό hotel με το ιδιαίτερο design, διαθέτει εντυπωσιακά, eco luxury δωμάτια, αλλά και μία μεγάλη roof terrace, γυμναστήριο για τους gym-lovers που δεν κάνουν break ούτε στη διάρκεια των διακοπών τους, εστιατόρια, πισίνα και co-working spaces, που κάνουν τη ζωή των guests πολύ εύκολη. Σε μία εποχή όπου ο πλανήτης δέχεται ισχυρά χτυπήματα, το συγκεκριμένο project αποτελεί ωδή στην οικολογία και μας εισάγει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, που θα έπρεπε να έχουμε υιοθετήσει -ήδη- όλοι μας.

Janu, Pržno, Montenegro

janu-montenegro-pool-with-cabanas-high-res-27963.jpg

Ο πασίγνωστος όμιλος, Aman Resorts εγκαινίασε το νέο του μέλος, που αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της πολυτέλειας και του ευ ζην. Το Janu έχει την ίδια φιλοσοφία και το sophisticated design με τα άλλα ξενοδοχεία του group, ωστόσο, ξεχωρίζει για τον casual χαρακτήρα του. To νέο αυτό project, περιλαμβάνει τρία ξενοδοχεία σε διαφορετικά σημεία του κόσμου, με το πρώτο από αυτά να έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του, στο Montenegro, ενώ μέσα στο 2023 αναμένεται να κάνει opening κι αυτό στο Tokyo. Το πρώτο Janu Hotel βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο κι η ειδυλλιακή του τοποθεσία, σε συνδυασμό με τη θέα που κόβει την ανάσα, με φόντο το απέραντο μπλε της αδριατικής θάλασσας, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό, ενώ οι εντυπωσιακές σουίτες και τα μοντέρνα δωμάτια, χαρίζουν στους guests όλα όσα χρειάζονται και πολλά περισσότερα. Το Spa συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω του, καθώς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μέσα από μία σειρά από υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα. Μία ιδανική μέρα σε αυτό το resort, ολοκληρώνεται με ένα dinner στο outdoor bar και το restaurant με ένα γευστικό γαστρονομικό ταξίδι και signature drinks από top bartenders.