fbpixel

Search icon
Search
Total Refresh: Τα βήματα για να αποκτήσετε τέλειο δέρμα πριν από το καλοκαίρι
MAGAZINE

Total Refresh: Τα βήματα για να αποκτήσετε τέλειο δέρμα πριν από το καλοκαίρι

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε


Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι, η φροντίδα του δέρματός μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Πριν από την έκθεσή μας στον έντονο ήλιο, η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου μάς προτείνει μια σειρά από must-try θεραπείες για να ανανεώσουμε την επιδερμίδα μας ολοκληρωτικά, ώστε να είναι πιο υγιής και λαμπερή από ποτέ!

Βήμα 1ο: Προληπτική Εξέταση

Κλείστε το ραντεβού σας για μια εκτενή δερματοσκόπηση. Αυτή η εξέταση, η οποία προτείνεται προληπτικά μια φορά τον χρόνο, είναι ουσιώδης για την ανίχνευση πιθανών αλλοιώσεων στο δέρμα. Μέσω αυτής αναλύονται όλες οι μελαγχρωματικές και μη βλάβες, προκειμένου να προληφθούν προβλήματα στο μέλλον. Σε περίπτωση ύποπτων ευρημάτων, αυτά τυγχάνουν ειδικής αντιμετώπισης. Έπειτα από την εκτίμηση της κατάστασης του δέρματος, είναι σημαντικό αυτό να ενυδατωθεί σωστά με κατάλληλα προϊόντα κι αντηλιακό πριν από την έκθεσή μας στον ήλιο.

shutterstock-2330335471.jpg

Βήμα 2ο: Βαθιά Ενυδάτωση με Μεσοθεραπεία

Η συστηματική μεσοθεραπεία είναι το κλειδί για μια εντατική ενυδάτωση. Μέσω της έγχυσης συστατικών όπως τα υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, επιτυγχάνεται βαθιά θρέψη κι ενυδάτωση του δέρματος. Η επιλογή του τύπου μεσοθεραπείας προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας και τους προσδοκώμενους στόχους, παρέχοντας εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Βήμα 3ο: Αντιμετώπιση Τοπικού Πάχους

Πείτε «αντίο» στο τοπικό πάχος με αναίμακτες μεθόδους λιπόλυσης. Η κρυολιπόλυση, για παράδειγμα, επιτυγχάνει την καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω της εφαρμογής χαμηλών θερμοκρασιών, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4-6 εβδομάδες.

Βήμα 4ο: Αναίμακτη Λιποαφαίρεση με το Sculpsure

Το πρωτοποριακό και μοναδικό στην Ελλάδα μηχάνημα Sculpsure προσφέρει αναίμακτη λιποαφαίρεση. Μέσω της στοχευμένης δράσης του διοδικού laser, εξαφανίζεται το 25% των λιποκυττάρων κατά την περίοδο της θεραπείας. Εγκεκριμένο από τον αμερικανικό FDA, είναι κατάλληλο για πολλές περιοχές του σώματος.

shutterstock-2339824071.jpg

Βήμα 5ο: Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας με το Venus Legacy

Χρησιμοποιώντας πολυπολική ραδιοσυχνότητα και μαγνητικό πεδίο σε συνδυασμό με λεμφικό μασάζ, το μηχάνημα Venus Legacy προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Βήμα 6ο: Τόνωση με Παθητική Εκγύμναση μέσω του Emslim

Το Emslim, πιστοποιημένο με Medical CE, παρέχει παθητική εκγύμναση μυϊκών ομάδων, όπως οι κοιλιακοί, οι γλουτοί και οι προσαγωγοί. Μέσω της αύξησης της μυϊκής μάζας και της καταστροφής των λιποκυττάρων, προσφέρει τόνωση στο σώμα. Συνιστάται για 6-10 συνεδρίες ανά περιοχή ετησίως.

11-pkorw.jpg


Ευχαριστούμε τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., που ειδικεύθηκε
στη Δερματολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technisches Universität München. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας Botox
(Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie),
της μεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν
όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Info:

Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ.: 2310 272255, 

Τζαβέλλα 12, Εύοσμος, τηλ.: 2313018056 

radopouloudermatology.business.site

Instagram: @elenarado.dermatology

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024