fbpixel

Search icon
Search
Τώρα μπορείτε να μείνετε στη βίλα του White Lotus στη Σικελία
INTERIORS

Τώρα μπορείτε να μείνετε στη βίλα του White Lotus στη Σικελία

Ένα αρχιτεκτονικό «κόσμημα» που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και βρίσκεται στο Παλέρμο


Λίγα shows έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν buzz και να φτάσουν την αγωνία μας στα ύψη - και το White Lotus είναι ένα από αυτά. Καυστικό, σατιρικό και αστείο, φέρει την υπογραφή του Mike White και αποτελεί το hit των φετινών βραβείων. Η σειρά πέρα από τους απολαυστικούς της διαλόγους και την ιδιαίτερη πλοκή, μάς έχει κερδίσει, με τα πικάντικα πορτρέτα των πρωταγωνιστών της, την υψηλή μόδα της αλλά και τα ειδυλλιακά σκηνικά της - στην 1η σεζόν τις παραδεισένιες παραλίες της Χαβάης και τα παλάτια της Σικελίας στη season No 2. 

white-lotus-villa-011723-1-1275a9af14764131b6cf06c28ee41a93.jpg

Πράγματι, για το δεύτερο μέρος του White Lotus, το cast φτάνει μέχρι τη Νότια Ιταλία, καθώς το κοινό παρακολουθεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τις περιπέτειες των Daphne και Harper, τις οποίες υποδύονται η Meghann Fahy και η Aubrey Plaza, να εγκαθίστανται για ένα υπέροχο girls' night out σε ένα εντυπωσιακό palazzo, τη λεγόμενη Villa Tasca, που θα χαρείτε να μάθετε ότι είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα Airbnb!

Αbout "White Lotus" Plot

Στην αρχή της 2ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του HBO, μια λεπτεπίλεπτη ξανθιά κοπέλα με λαμπερά μάτια, η Daphne φιλοξενούμενη στο πολυτελές θέρετρο White Lotus στη Σικελία, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία βουτιά στη Μεσόγειο πριν τελειώσουν οι διακοπές της και επιστρέψει στην πατρίδα της, στις Η.Π.Α. Αλλά καθώς κολυμπάει στα τέλεια γαλαζοπράσινα νερά, η ονειρική της στιγμή διαλύεται από τη θέα ενός πτώματος που επιπλέει στα κύματα. Εκείνη ουρλιάζει, και σύντομα καλείται η αστυνομία και εμφανίζονται κι άλλα πτώματα. Ποιοι είναι αυτοί;

3.jpg

Ξεκινώντας από το τέλος της ιστορίας και επιστρέφοντας στην αρχή, η σειρά δημιουργεί μια ανυπομονησία που το κοινό λατρεύει! Έρωτας, πάθη, μυστικά αλλά και περίεργες σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αρχίζουν να ξεδιπλώνονται. Παράλληλα, οι χαρακτήρες αλληλεπιδρούν και συνδέονται μεταξύ τους ενώ και οι ανατροπές δεν λείπουν. Το show είναι πολύ δημοφιλές και στους λάτρεις της μόδας, αφού παρουσιάζει μερικές από τις πιο stylish resortwear collection της σεζόν. 

3-u8tMD.jpg

Αναδύοντας πολυτέλεια τόσο στο design όσο και στις ενδυματολογικές επιλογές, η βίλα στην οποία γυρίζεται το δεύτερος μέρος της σειράς αποπνέει κομψότητα και διαχρονικότητα του παρελθόντος με μια ωστόσο δόση από τον παραδοσιακό αέρα και την αδιαμφισβήτητη φινέτσα της Ιταλίας.

Το palazzo στην Airbnb

xoris-titlo.jpg

Διανθισμένη με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες από την περίοδο της Αναγέννησης, η βίλα, που βρίσκεται κοντά στο Παλέρμο, είναι στην πραγματικότητα τόσο lavish, όσο φαίνεται και στη σειρά. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και οκτώ άτομα και βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα που διαθέτει επίσης μια μεγάλη πισίνα, μια λίμνη και έναν βοτανικό κήπο που θα σας ενθουσιάσει.

1.jpg

Στο εσωτερικό, όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιαίτερες τοιχογραφίες στους τοίχους αλλά και στην οροφή και οι πολυέλαιοι Murano μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή ή, εναλλακτικά, σε έναν προορισμό, όπου λαμβάνει χώρα μια δραματική ιστορία με πολλές ίντριγκες που έχει αγαπηθεί στη μικρή οθόνη! 

Book it here!