fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Today is a good day: Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας στο μέγιστο με δύο απλά βήματα

Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου της DUST+CREAM με φυσικά συστατικά και σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας


Today is a good day: Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας στο μέγιστο με δύο απλά βήματα

Τώρα που μένουμε όλοι σπίτι, είναι φυσικό κι επόμενο να περιποιούμαστε περισσότερο τον εαυτό μας και ειδικότερα την επιδερμίδα μας. Προσωπικά, δε χάνω ευκαιρία να εφαρμόσω τα αγαπημένα μου skincare products, για να ενυδατώσω στο μέγιστο το πρόσωπό μου, να του δώσω μια λαμπερή όψη και να απομακρύνω τη θαμπάδα. Από την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης φυσικά δεν απουσιάζουν οι αγαπημένες μου κρέμες!  

Η δική μου περιποίηση βασίζεται στα πανίσχυρα συστατικά της φύσης. Πώς το καταφέρνω; Με τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου Today is a good day από τη DUST+CREAM. Το αγαπημένο ελληνικό brand εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του skincare και μας συστήνει τη νέα must-have σειρά με φυσικά συστατικά. Η σειρά αποτελείται από πέντε προϊόντα για την περιποίηση και προστασία του γυναικείου προσώπου. Οι μοναδικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών της σειράς, που βρίσκονται σε υψηλά ποσοστά, συνδυάζονται με ανάλαφρες υφές, ξεχωριστά μίνιμαλ και eco-friendly tubes που εντυπωσιάζουν και δροσερά αρώματα που θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας βήμα. Αυτές επιλέγω κι εγώ ξανά και ξανά για να τονώσω το δέρμα μου στο μέγιστο για μια αξεπέραστη μίνι θεραπεία spa στο σπίτι!

Today is a good day... για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Δοκίμασε τα προϊόντα περιποίησης με τη δύναμη της φύσης!

Step 1: Ενυδάτωση προσώπου

img-20201111-111753.jpg


Από την καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης δεν μπορούν να λείπουν οι ενυδατικές κρέμες προσώπου, τις οποίες χρησιμοποιώ ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε φορά το δέρμα μου.

  • Για 24ωρη ενυδάτωση, επιλέγω την κρέμα-gel προσώπου της DUST+CREAM με ρόδι, πορτοκάλι και αλόη. Είναι εμπλουτισμένη με βιοσακχαρίτη και υαλουρονικό οξύ που παρέχουν άμεση κι εντατική ενυδάτωση κι ενισχύουν τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα του δέρματός μου. Plus, απορροφάται γρήγορα και δημιουργεί την τέλεια βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ μου. 

How to: Μετά τον καθιερωμένο μου καθαρισμό, την απλώνω σε όλο το πρόσωπό μου, κάνοντας απαλές και κυκλικές κινήσεις, σαν μασάζ, για να εισχωρήσει καλύτερα στο δέρμα μου. 

  • Κάθε φορά που εμφανίζω λιπαρότητα στη ζώνη Τ του προσώπου μου επιλέγω την ενυδατική κρέμα προσώπου για 24ωρη ενυδάτωση της DUST+CREAM, που είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, με tea tree oil κι εκχύλισμα πρόπολης. Ελέγχει την έκκριση σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους, ενώ η βιταμίνη Ε που εμπεριέχει, προσφέρει αναπλαστική δράση.

How to: Πριν την εφαρμογή της, δεν παραλείπω να κάνω απολέπιση, για να απομακρύνω τυχόν νεκρά κύτταρα, μικρόβια και βακτήρια από την επιδερμίδα μου. Έπειτα απλώνω την κρέμα με tea tree oil και πρόπολη σε όλο το πρόσωπο, κάνοντας ήπιο μασάζ, ώστε να αποκτήσει η επιδερμίδα μου matte όψη και λεία υφή. 

  • Όλες γνωρίζουμε πως οι εξωτερικοί ατμοσφαιρικοί ρύποι μπορούν να βλάψουν την επιδερμίδα μας. Ο δικός μου σύμμαχος είναι η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας antipollution της DUST+CREAM με ρόδι και πορτοκάλι, η οποία δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας από την οξείδωση και τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Last but not least, προστατεύει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μειώνει την εμφάνισή τους προσφέροντάς μου ταυτόχρονα αντιοξειδωτική προστασία.

    How to: Πριν την εφαρμογή της, προχωράω σε έναν βαθύ καθαρισμό με ένα cleansing product σε μορφή αφρού. Στη συνέχεια, απλώνω την αντιοξειδωτική κρέμα με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. 

    • Φυσικά, για να μειώσω τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο δέρμα μου, δεν παραλείπω ποτέ την αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα προσώπου ημέρας της DUST+CREAM με πορτοκάλι και σταφύλι, που διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, βελτιώνει σφριγηλότητα της επιδερμίδας και συντελεί στη λείανση των γραμμών και των ρυτίδων. Τέλος, χάρη στη σύνθεσή της με υαλουρονικό οξύ, δ-βινιφερίνη και πολυσακχαρίτες, ανορθώνει, σμιλεύει κι επαναφέρει τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματός μου, ενώ του προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Αντίο, ρυτίδες!

    How to: Οι αντιγηραντικές κρέμες καλό είναι να ξεκινούν να χρησιμοποιούνται από την ηλικία των 25 ετών. Έτσι κι εγώ, φροντίζω να εφαρμόζω αυτήν την anti-aging cream στο πρόσωπό μου, για να προλάβω τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που μπορεί να εμφανιστούν. Για να εισχωρήσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα μου τα συστατικά της κρέμας, φροντίζω μετά την εφαρμογή, να χρησιμοποιώ το jade roller μου, για να κάνω μασάζ στο πρόσωπο και να ενισχύσω το firming effect που θέλω. 

    My choice: Αυτήν την περίοδο προτιμώ την κρέμα-gel προσώπου για 24ωρη ενυδάτωση με ρόδι, πορτοκάλι και αλόη και 94% φυσικά συστατικά, την οποία απλώνω κάθε πρωί/ή και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. 

    Step 2: Ενυδάτωση ματιών

    img-20201111-111934.jpg


    Ολοκληρώνοντας τη ρουτίνα περιποίησης κι ενυδάτωσής μου, δεν ξεχνώ την αντιρυτιδική κρέμα ματιών κατά των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων της DUST+CREAM με μείγμα από δύο φύκια. Μειώνει τις σακούλες κάτω από μάτια, αποχρωματίζει τους μαύρους κύκλους και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Οι θετικές της ιδιότητες δεν τελειώνουν εδώ, αφού με συστηματική χρήση, παρατήρησα πως καταπολεμά την αφυδάτωση, ενώ φωτίζει και αποσυμφορίζει την under eye area μου. Μάλιστα, λειτουργεί ως εξαιρετική βάση για την εφαρμογή του concealer! 

    How to: Εφαρμόζω απειροελάχιστη ποσότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, την απλώνω ταμποναριστά και πολύ προσεκτικά κι έπειτα την αφήνω να απορροφηθεί, για να δράσει σε βάθος. Τόσο απλό!

    Today is a good day για να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα περιποίησης με τη δύναμη της φύσης!

    1

    94% φυσικά συστατικά

    Κρέμα-gel 24ωρης ενυδάτωσης με ρόδι, πορτοκάλι και αλόη, DUST+CREAM Buy here

    2

    86% φυσικά συστατικά

    Κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης με tea tree oil και πρόπολη, DUST+CREAM Buy here

    3

    88% φυσικά συστατικά

    Κρέμα ενυδάτωσης κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης με ρόδι και πορτοκάλι, DUST+CREAM Buy here

    4

    88% φυσικά συστατικά

    Αντιγηραντική κρέμα ημέρας για σύσφιγξη με πορτοκάλι και σταφύλι, DUST+CREAM Buy here

    5

    86% φυσικά συστατικά

    Αντιρυτιδική κρέμα ματιών κατά των λεπτών γραμμών και των μαύρων κύκλων, DUST+CREAM Buy here

    Good to know: Φροντίζοντας για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, η DUST+CREAM καινοτομεί και σε επίπεδο συσκευασίας, καθώς όλες οι κρέμες της σειράς Today is a good day είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

    Info:

    Official Site: www.dustandcream.gr/el/

    Facebook: DUST + CREAM Greece

    Instagram: @dustandcream