fbpixel

Search icon
Search
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο του MDA Hellas στη Θεσσαλονίκη
WHAT'S GLOW

Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο του MDA Hellas στη Θεσσαλονίκη

Στο αγαπημένο εστιατόριο Charlie D το σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις διοργάνωσε το πρώτο εορταστικό δείπνο της χρονιάς


Το MDA Ελλάς, το μη κερδοσκοπικό σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Charlie D. Brasserie, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Το σωματείο έχει δημιουργήσει και εξοπλίσει τρεις ειδικές μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με στόχο την εξειδικευμένη ιατρική κάλυψη των ασθενών, χωρίς να πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις από τον τόπο κατοικία τους. Σκοπός των μονάδων είναι η κάλυψη των αναγκών των ίδιων και των οικογενειών τους, μέσα από τη συστηματική παρακολούθηση, έτσι ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, σε συνθήκες που εξασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και διευκολύνουν την ενεργό συμμετοχή στη κοινότητα. 

Προτεραιότητά του MDA Ελλάς είναι τόσο η πρόληψη των επιπλοκών όσο και η κοινωνική–ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς για την ενίσχυση του σωματείου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά όπου προσφέρθηκαν δώρα από τις εταιρείες Aegean Airlines, Kapopoulos Finearts, Ancient Kaλλοs, το κοσμηματοπωλείο Β Σαλίκας, την MLS, την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ, τα Inglot cosmetics, τα καταστήματα Geelist, το κατάστημα Intervista και την AA Δάνου. 

6-sos-h-proedros-toy-mda-hellas-bana-labida-me-ton-syzygo-ths-oanash.jpg
Η Πρόεδρος του MDA HELLAS Βάνα Λαβίδα με τον σύζυγό της Θανάση Λαβίδα

Το χριστουγεννιάτικο δείπνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το ιδιαίτερο εορταστικό μενού που επιμελήθηκε ο Γάλλος chef με δυο αστέρια Michelin, Arnaud Bignon, ο οποίος συμβάλλει με τον δικό του τρόπο, στη διάδοση της γαλλικής κουζίνας στην Ελλάδα. Κάθε πιάτο συνοδευόταν από το paired κρασί του οινοποιείου NICO Lazaridi, ενώ κατά τη διάρκεια του δείπνου προσφέρθηκε σε όλες τις κυρίες το γούρι της χρονιάς από την Gofas Jewelry. 

40-diakosmhsh-ths-mrco-toy-markoy-maxairopoyloy.jpg

Την εξαιρετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε ματ χρυσές αποχρώσεις με έλατο, κουκουνάρια, πράσινες ορτανσίες, μινιόν τριαντάφυλλα, νεραγκούλες και φυλλώματα επιμελήθηκε η εταιρία MR.CO του Μάρκου Μαχαιρόπουλου. Σε όλα τα τραπέζια  τοποθετήθηκαν χρυσά ποτήρια αλλά και μπουκάλια σε ρόλο ανθοδοχείου μαζί με κεριά σε παστέλ αποχρώσεις δίνοντας τον εορταστικό τόνο στη διακόσμηση. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Ανδρέας Νικάκης της Music Sp. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των πολυκαταστημάτων Attica-The Department Store, των κοσμηματοπωλείων Gofas, της τεχνικής εταιρίας Συμβούλων Μηχανικών Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε, της Alumil, της Ηλέκτωρ, της Πλαστικού Χειρουργού Γιολάντας Πεπέ και της 3E.

Φωτογραφία: Ιωσηφίνα Σβανιά