fbpixel

Search icon
Search
Το ultimate meeting place που ξεχωρίζει για τις εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις
MAGAZINE

Το ultimate meeting place που ξεχωρίζει για τις εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις

Το Μανιτάρι στη Σοφούλη προσφέρει premium γεύσεις με υψηλή ποιότητα


Η Θεσσαλονίκη φοράει τα καλά της, καθώς έχει επιστρέψει δυναμικά με νέες αλλά και αγαπημένες διαχρονικές προτάσεις στη γαστρονομική σκηνή της. Η πόλη μας υποδέχεται και πάλι στα απόλυτα place to be της, και μας προσφέρει μοναδικές drink & dining εμπειρίες. 

Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

Το Μανιτάρι επιστρέφει με νέες γαστρονομικές προτάσεις και μια ανανεωμένη, καταπράσινη βεράντα, στον 2ο όροφο του Sofouli Center.

Ραντεβού στη βεράντα

Η νέα, δροσερή βεράντα, με τους αναπαυτικούς καναπέδες, το προσεγμένο design και την ιδιαίτερη θέα στην κατάφυτη Σοφούλη, προσφέρει τόσο γενναιόδωρα ομορφιά, ενώ έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να σε χαλαρώνει, χωρίς καν να το προσπαθήσει.

36-xoirino-fileto-jo6-4605.jpg

Δημιουργική ελληνική κουζίνα

Η new age ελληνική κουζίνα που έστησε ο Γιάννης Ζιάγκας με την ομάδα του, αγαπήθηκε τόσο για την ποιότητα όσο και για τη value for money κουλτούρα της. Αυτήν τη σεζόν, το μενού ραφινάρεται μέσα από νέα πιάτα, όπως τα ολόφρεσκα γεμιστά ραβιόλια με buratta, τα τραγανά dumplings, ο φρέσκος μπακαλιάρος με κρούστα φουντούκι, η εξαιρετική φάβα με αβγό ποσέ, οι θρεπτικές σαλάτες και άλλες πολλές επιλογές, που κινούνται σε παρόμοια φιλοσοφία.

Don't miss
21-cheesecake-jo6-4610.jpg

Cheese Cake με κατσικίσιο τυρί Chevre ,παξιμάδι χαρουπιού , γλυκόξινα παντζάρια και κρέμα πορτοκάλι

Info: Θ. Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά, τηλ. 2310 415289, www.to-manitari.gr

FB: manitarirestaurant

INSTAGRAM: @manitari_rst