fbpixel

Search icon
Search
Το slip dress επέστρεψε: Πώς θα εντάξετε στις εμφανίσεις σας το αγαπημένο κομμάτι των fashionistas
STYLING TIPS

Το slip dress επέστρεψε: Πώς θα εντάξετε στις εμφανίσεις σας το αγαπημένο κομμάτι των fashionistas

Αυτό είναι το go to σχέδιο του φθινοπώρου


Ακόμα ένα κομμάτι που ελπίζουμε να μην έχετε απομακρύνει εντελώς από τη συλλογή σας είναι τα slip dresses. Κι ενώ μπορεί τους τελευταίους μήνες να είχαν μπει σε δεύτερη μοίρα, η νέα σεζόν έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι όχι μόνο είναι εδώ αλλά θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την παρουσία τους. Στα μεγάλα τους ατού; Το γεγονός ότι μπορούν να πάρουν το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε και να σταθούν από τις πιο επίσημες μέχρι τις πιο cool περιστάσεις, κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε - ξανά - όλους τους τρόπους που μπορείτε να τα φορέσετε! 

1. Over shirt 

bb4a6f3e1e8c575f5310c166d4693951.jpg
Image source: @stealthelook

Το υπέροχο με τις μεταβατικές περιόδους είναι το γεγονός ότι μπορούμε να συνδυάσουμε κομμάτια δύο διαφορετικών σεζόν. Έτσι κι εδώ. Οι φετινές τάσεις προτείνουν το "πάντρεμα" δύο διαχρονικών, πλέον, pieces της γκαρνταρόμπας. Αυτό του slip dress μαζί μ' ένα πουκάμισο. Εκτός από το ιδιαίτερο στιλ, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για τις go to πρωινές εμφανίσεις. Για να "κατεβάσετε" ακόμα περισσότερο το φόρεμα σας και να αναδείξετε τον cool χαρακτήρα του, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι sneakers. 

2. Office looks 

1197dbed1a498f27428e368e75711266.jpg

Ένα slip dress αποτελεί μια συχνή επιλογή για τις πρωινές εμφανίσεις στο γραφείο. Για να πετύχετε το απαραίτητο αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Προσθέστε ένα blazer - αν είστε λάτρεις του slouchy style προτιμήστε oversized γραμμές - κι ένα ζευγάρι slingback ή ballet flats ακόμα και ψηλοτάκουνα. Αν επιθυμείτε να κάνετε περισσότερο layering με το φόρεμά σας προσθέστε ένα πουκάμισο από μέσα.

3. The cool way 

0d2c8faf8393c4d688b1e8138115110b.jpg

Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα προσπαθεί να παραμένει κομψή και άνετη ανεξαρτήτως περίστασης. Το slip dress σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σ' αυτήν τη διαδικασία. Επιλέξτε να ταιριάξετε το φόρεμα σας μ' ένα bomber jacket αλλά και μποτάκια ή γαλότσες που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες ακόμα και τις βροχερές ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε συνδυασμούς που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε. Κάθε αρχή και δύσκολη, ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. 

4. '90s Grunge

1649669528412-468940828-slip-dress-styling-tips-5-1.webp

Η απόλυτη απογείωση των slip dresses ήρθε τη χρυσή δεκαετία των '90s κι έτσι θα πρέπει να της αποτίσετε φόρο τιμής με τις στιλιστικές επιλογές που θα κάνετε. Ταιριάξτε το φόρεμα σας μ' ένα δερμάτινο boxy biker jacket κι ένα ζευγάρι μπότες ή chunky loafers ανάλογα με το γούστο και την αισθητική σας. Για να δημιουργήσετε αρμονικές αντιθέσεις προτιμήστε έντονο χρώμα στο φόρεμα σας και μαύρα αξεσουάρ.

5. With cardigan

19c800eb39ae3a8a638b070c671a67e0.jpg
Ένας ιδανικός, φθινοπωρινός τρόπος για να φορέσετε τα slip dresses είναι μαζί με το cozy cardigan σας. Αποτελεί ένα από τα κομμάτια που λατρεύουμε και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να το αποχωριστούμε. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε total looks μ’ αυτά τα δύο κομμάτια. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε pastel αποχρώσεις, για μοντέρνες αλλά και αρμονικές εμφανίσεις. Ένα ζευγάρι από ψηλοτάκουνα θα σας χαρίσει μία εικόνα, βγαλμένη από σελίδες περιοδικού.