fbpixel

Search icon
Search
Το Sani Resort καλωσορίζει το νέο κατάστημα της Kiton
FASHION NEWS

Το Sani Resort καλωσορίζει το νέο κατάστημα της Kiton

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα


Ο κόσμος της μόδας ποτέ δεν είναι στάσιμος! Το κάθε νέο διαδέχεται από επόμενο και η κάθε συνεργασία από άλλη. Το Sani Resort υποδέχτηκε το brand new κατάστημα Kiton, ενώ στο φως ήρθε και μια φανταστική Dior Maison συλλογή. Άλλα πολύ exciting νέα περιλαμβάνουν το νέο παράλογο launch της Bottega Veneta αλλά και τη νέα συνεργασία, 'Telly Jelly', των Telfar & Melissa.

Το Sani Resort υποδέχεται με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό το νέο κατάστημα της Kiton, της περίφημης Ιταλικής εταιρίας πολυτελών ενδυμάτων, στην καρδιά του resort, την εμβληματική Sani Marina. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 ενώ παράλληλα από την 1η Αυγούστου στη νέα Kiton boutique θα ανακαλύψουν πρώτοι, τη νέα συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24.

kiton-pop-up-utf-8-q-boutique2c-fresco-sani-dunes.jpg

Επιπλέον, για τρίτη συνεχή χρονιά, το Fresco Wine Bar στο Sani Dunes, υποδέχεται την Kiton Pop Up Boutique, της θρυλικής Ναπολιτάνικης εταιρίας ενδυμάτων, από 24 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Στο αποκλειστικό Made to Measure Show οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τη νέα ανδρική συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24, και θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ειδικές παραγγελίες στο εξειδικευμένο προσωπικό της Kiton.

Ο Master Tailor της Kiton, Ciro Palestra, θα βρίσκεται στο Fresco Wine Bar για επτά ημέρες – από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου – για να πάρει μέτρα από τους εκλεκτούς πελάτες του Sani Resort και της Kiton, προσφέροντας κομψές προτάσεις και αναδεικνύοντας τις σύγχρονες τάσεις που αποτυπώνονται στα περίφημα ενδύματα Kiton Sur Mesure και την Ready to Wear συλλογή.


Dior Maison: Μια συλλογή εμπνευσμένη από το χάρτη του Παρισιού

screenshot-2023-07-14-at-105330-am.png

Το Dior Maison αποκαλύπτει τις νέες δημιουργίες Plan de Paris που γιορτάζουν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, από την Rue du Faubourg-Saint-Honoré, όπου ο Monsieur Dior βρήκε το τυχερό του αστέρι, μέχρι τη Avenue Montaigne 30, την εμβληματική διεύθυνση του Dior, όπου η τελειότητα του savoir-faire συνεχίζει να λάμπει. Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης της Maria Grazia Chiuri για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023 του Dior ready-to-wear, ένας χάρτης του Παρισιού, σκιασμένος με όμορφες γραφικές αποχρώσεις του μπεζ, κοσμεί μια επιλογή εξαιρετικών κομματιών, όπως ένα κομψό πιατάκι ή δύο κεντημένα μαξιλάρια. Παρατείνοντας αυτή την παθιασμένη οδύσσεια, το γοητευτικό μοτίβο -που παρουσιάζεται σε λευκό φόντο- ζωντανεύει επίσης σε ένα πιάτο δείπνου και ένα πιάτο επιδόρπιου. Μια πρόσκληση για μια ποιητική περιπλάνηση, μια ωδή στη μαγεία της Πόλης του Φωτός, η οποία εμπνέει τον Οίκο Dior από την ίδρυσή του το 1946.

Η πλαστική τσάντα Cabat της Bottega Veneta που κοστίζει σχεδόν €10.000

screenshot-2023-07-14-at-111142-am.png

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της μόδας είναι ότι δεν έχει πάντα νόημα. Το ανεκπαίδευτο μάτι μπορεί να μην καταλαβαίνει πάντα τις προθέσεις που κρύβονται πίσω από τέτοιου είδους λανσαρίσματα, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται να κρατήσουν τους οπαδούς απασχολημένους. Και το επόμενο περίεργο αντικείμενο που θα εμφανιστεί στο ραντάρ μας είναι η νεότερη τσάντα Large Cabat της Bottega Veneta αξίας σχεδόν 10.000 ευρώ.

Αν την κοίταζε κανείς από απόσταση, θα την μπέρδευε κανείς με μια μεγάλη μάζα από φυσαλίδες σε σχήμα tote. Το εξωτερικό της είναι κατασκευασμένο από διαφανές υλικό σιλικόνης και έχει ύψος 51 cm, πλάτος 45 cm και βάθος 20 cm. Τα χερούλια είναι φτιαγμένα με σκούρο καφέ δέρμα αρνιού και είναι προετοιμασμένα με χάλκινα τελειώματα.

Η συνεργασία Telfar και Melissa, "Telly Jelly".

screenshot-2023-07-14-at-111709-am.png


Οι Shopping Bags της Telfar έχουν πλέον την υπογραφή της βραζιλιάνικης εταιρείας υποδημάτων Melissa, σε μια νέα συνεργασία με τίτλο "Telly Jelly". Ενώνοντας τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, οι δύο εταιρείες μεταμόρφωσαν το βασικό αξεσουάρ, καθώς και ένα ζευγάρι unisex σανδάλια, χρησιμοποιώντας τα αποκλειστικά και βιώσιμα υλικά Melflex της Melissa για ένα φουτουριστικό φινίρισμα.

Η καλοκαιρινή τσάντα, η οποία βγαίνει σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, διαθέτει ένα fluid design και σωληνοειδή κατασκευή. Μορφοποιημένη με την προαναφερθείσα διαφανή ουσία, η shopper είναι εντελώς αδιάβροχη και συμβατή με τις συναυλίες, χάρη στο διαφανές φινίρισμά της.

Το Melissa x Teflar Jelly Slide, εν τω μεταξύ, διαθέτει μια παρόμοια σωληνοειδή διάταξη, μπροστά από ένα λουράκι με λογότυπο με τρεις διασταυρούμενες λωρίδες και ένα μικρό τακούνι. Σηματοδοτώντας το πρώτο unisex jelly, το παπούτσι τηρεί το genderless sizing, οπότε είναι σημαντικό να ανατρέξετε στους πίνακες των brands όταν επιλέγετε την εφαρμογή.