fbpixel

Search icon
Search
Το resort στη Βουρβουρού που έχει ως βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του την υψηλή αισθητική και τη σύνδεση με τη φύση
MAGAZINE

Το resort στη Βουρβουρού που έχει ως βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του την υψηλή αισθητική και τη σύνδεση με τη φύση

Το Ekies All Senses Resort στη Βουρβουρού, μέλος των Design Hotels αποτελεί μονόδρομο για το φετινό καλοκαίρι


Το Ekies All Senses Resort στη Βουρβουρού, μέλος των Design Hotels, ανανεώνεται διαρκώς, διατηρώντας ως βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του
την υψηλή αισθητική και τη σύνδεση με τη φύση.

Φτιαγμένο στο χέρι 

ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από μια εμμονή στην υψηλή αισθητική, η οποία εκφράζεται μέσω αυθεντικών αντικειμένων και επίπλων διεθνών σχεδιαστών, vintage κομματιών, χειροποίητων χαλιών, ειδικών κατασκευών και έργων Τέχνης σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών. Στην πρόσφατη ανανέωση ορισμένων σουιτών, προστέθηκαν φωτογραφίες του Elias Joidos, ενώ ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός δημιουργεί την αίσθηση ότι τα παραλληλόγραμμα δωμάτια αποτελούν τη φυσική συνέχεια του εξωτερικού κήπου.

009-1.jpg

Δωμάτια με χαρακτήρα

Όλα όσα συμβαίνουν στο Ekies προέρχονται από το αυθεντικό συναπάντημα ανθρώπων που ονειρεύονται το καλύτερο και πιστεύουν ότι καθετί που κάνουν οφείλει να ομορφαίνει τη ζωή. Καθένα από τα 76 δωμάτιά του έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα, με διαφορετική σχεδιαστική και διακοσμητική προσέγγιση, ακόμη κι αν βρίσκονται σε όροφο με την ίδια αισθητική. Αυτό αλλάζει την εμπειρία του επισκέπτη και προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση.

Σύνδεση με τη φύση

Το βιολογικό θερμοκήπιο του Ekies βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία και είναι επισκέψιμο, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία σύνδεσης με τη φύση. Επίσης, το βραβευμένο εστιατόριο Bubo, αλλάζει πρόσοψη από την πλευρά της παραλίας, καθώς στο ξενοδοχείο έχει κατασκευαστεί ένα μεγαλύτερο deck, ώστε ο κόσμος να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Για δεύτερο καλοκαίρι, συνεχίζονται οι ολοκληρωμένοι γαστρονομικοί περίπατοι “Ekies Walks”, ενώ επεκτείνονται οι συνεργασίες σεφ στις κουζίνες του Poster και του ThessBao, και εμπλουτίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις. Ακόμα, θα γίνονται προβολές ταινιών σε open air κινηματογράφο, ενώ φέτος εγκαινιάστηκε και το Εkies Κid’s Club για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

11-ekies-2021fall-se1440p.jpg

Info: Βουρβουρού, Σιθωνία Χαλκιδικής, τηλ.: 2375 091000, www.ekies.gr, Facebook, Instagram.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024