fbpixel

Search icon
Search
To πρώτο members club της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την άνοιξη
PEOPLE & MOMENTS

To πρώτο members club της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε την άνοιξη

Το roof bar του ON Residence διοργάνωσε ένα απογευματινό cocktail


Τα φώτα στο ιστορικό κτίριο όπου στεγαζόταν το «Όλυμπος Νάουσα» άναψαν ξανά και η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε όχι μόνο το θρυλικό εστιατόριο που φέρει τη λάμψη μιας άλλης εποχής, αλλά και μοναδικό ξενοδοχείο ON Residence, που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες στο luxury hospitality της συμπρωτεύουσας. 

jf5a8891.jpg
Η μαγευτική θέα του ON Residence

Ένα αληθινό στολίδι της παλιάς παραλίας με απρόσκοπτη θέα στον Θερμαϊκό, το ON Residence είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World και προσφέρει 60 πολυτελώς σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, το εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» στο ισόγειο μαζί με μια όμορφη εσωτερική αυλή, το κοκτέιλ μπαρ "Tiger Loop", ένα μοντέρνο γυμναστήριο και έναν ειδικά διαμορφωμένο ημιώροφο ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Το αρχικό κτίριο που στεγάζει πλέον το ON Residence βασίστηκε σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ζακ Μοσσέ και χτίστηκε το 1926. Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτεκτονικής της πόλης της εποχής του μεσοπολέμου, με στοιχεία που παραπέμπουν στην belle epoque και το νεοκλασικισμό. Η διατήρηση της όψης και τα διακοσμητικά στοιχεία του κτιρίου ήταν από τα βασικά στοιχεία της προσέγγισης τους project. Έτσι, ήρθαν ξανά στην επιφάνεια όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν το κτίριο τόσο μοναδικό και να τα συνδυάσουν προσεκτικά με στοιχεία του σήμερα, πάντα με γνώμονα την επίτευξη μιας αρμονικής συνύπαρξης. Το interior design έχει ένα ανανεωμένο κλασικό-art deco στιλ, εμπλουτισμένο με μια διακριτική πολυτέλεια, ταιριαστή με τον χαρακτήρα του κτιρίου.

jf5a9402.jpg
Γουίλιαμ Βαλασσίδης, Ελένη Μητρούση, Γιώργος Ντόρας, Πετιούλα Κατσάρκα

Το νέο roof bar του πολυτελούς ξενοδοχείου διοργάνωσε ένα υπέροχο απογευματινό cocktail party για να ξεκινήσει η ανοιξιάτικη σεζόν με φίλους του και μέλη. Highlight του event τα flower girls που συμπλήρωσαν ιδανικά το σκηνικό. Το roof top είναι το πρώτο members club στη Θεσσαλονίκη και για να αποκτήσετε πρόσβαση στον 8ο όροφο, πρέπει να γίνετε μέλος υποβάλλοντας αίτηση μέσω του website του ξενοδοχείου. Εκεί θα βρείτε ένα χώρο για να συναντήσετε φίλους και να κάνετε networking απολαμβάνοντας την πιο εκπληκτική θέα 180 μοιρών του Θερμαϊκού κόλπου και της Θεσσαλονίκης.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ισμήνη Τορνιβούκα, Ρομπέρτο Ραφαήλ