fbpixel

Search icon
Search
Tο πρώτο 5άστερο της Brown Hotels στην Ελλάδα βρίσκεται μόλις 50' από την Αθήνα
MAGAZINE

Tο πρώτο 5άστερο της Brown Hotels στην Ελλάδα βρίσκεται μόλις 50' από την Αθήνα

To Isla Brown Corinthia διαθέτει μια προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα και μια ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα


Πρόκειται για το εμβληματικό ξενοδοχείο «Χανικιάν», το οποίο επανασχεδιάστηκε για να ενσωματώσει στοιχεία του μύθου και της τοπογραφίας του βόρειου Κορινθιακού στην καρδιά του. Μέσα από 166 πολυτελή δωμάτια, το κατάλυμα φέρνει νέα πνοή στην περιοχή, αποτελώντας ένα καταφύγιο φιλοξενίας υψηλής αισθητικής. Σε αυτό το πανέμορφο σκηνικό, μόλις 50 ́ από την Αθήνα, μια σειρά από χαλαρωτικές και ποιοτικές εμπειρίες έχουν σχεδιαστεί για κάθε επισκέπτη. Η φιλοσοφία του ξεκινάει από τη γη -με τη βοτσαλωτή παραλία που βρίσκεται μπροστά του- και φτάνει ως τον ουρανό, με την εντυπωσιακή ταράτσα των 550 τ.μ. που μοιάζει να αιωρείται. 

1isla-brown-corinthia-drone-sea-boat-jet-ski-closeup.jpg

Εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, πισίνες, χώροι αναψυχής, γυμναστήριο, μπαρ κάτω από τον έναστρο ουρανό, παιδικό πάρκο και διασκέδαση με watersports κάνουν τη διαμονή εδώ απλά αξεπέραστη. Το ξενοδοχείο ενδείκνυται για διακοπές ευεξίας μέσα από το spa που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες αναζωογόνησης, όπως και για συνεδριακό τουρισμό μέσα από το boat house που φιλοξενεί επιχειρηματικά meetings και κάθε είδους κοινωνικό event.

Τhe Art of Excellence

2-isla-brown-corinthia-deluxe-sea-view-with-balcony-sea-view.jpg

Ήταν η αναγνωρισμένη αρχιτεκτονική ομάδα Elastic Architects που αποκατέστησε το προϋπάρχον κτίριο και του έδωσε νέα ζωή, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο. Στο Isla Brown Corinthia, μια σειρά από τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες εξωτερικά θυμίζουν τα βότσαλα της παραλίας, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού του παραπέμπει στο ηφαίστειο Σουσάκι που υπήρχε στην περιοχή πριν από εκατομμύρια χρόνια. Λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και ομορφιά συνενώθηκαν μοναδικά σε ένα κτίριο που δεν περνά απαρατήρητο, οδηγώντας μάλιστα στη βράβευσή του με χρυσό International Design Award 2022, μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στον χώρο της αρχιτεκτονικής.

Κάθε 3η διανυκτέρευση δώρο για πραγματοποίηση κρατήσεων μέχρι και 31/05 για διαμονές έως και τον Ιούνιο.

Info: brownhotels.com/corinthia/isla

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023